Výchova ke zdraví 9. A,B Mgr. Silvie Šilingerová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/1
Advertisements

Environmentální výchova pro základní školu
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
Možnosti programu MS Word. Úpravy textu Úprava textu a odstavců.
Textový procesor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
MP- LEKCE 2 – STYLY V MS WORD. Styly a důvody použití stylu Nadefinujeme si „šablonu“ pro určitý typ písma, kterou budeme chtít používat i v další části.
Literární výchova 4. ročník, práce s textem
VY_I/2_INOVACE_66_Word Word Miroslav Kaňok.
Školení autorů distančních opor Inovace kombinovaného studia.
 Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
ICT 2 – HV - Vokální činnosti
Učebnice Ekologie a ochrana životního prostředí
VY_32_INOVACE_VkZ.8.15-Látky poškozující zdraví název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:8. ročník – Člověk a zdraví -
Začlenění multimédií do HTML dokumentu Moderní počítačové aplikace.
Klasifikace FYZIKA 2.pol. - elmg.jevy (výroba elektřiny) - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik.
Klasifikace FYZIKA 2.pol. - dokončíme elmg.jevy - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik nových.
Práce s operačním systémem
Informační a komunikační technologie PowerPoint
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: únor 2012,
Jak sestavit referát „Kuchařka“ pro žáky.
Spolupráce aplikací MS Office Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Přírodopis 2.pol. Každý z vás zpracuje téma týkající se hornin – většinou pohoří - jako REFERÁT. Formát bude nejspíše jednou ze 2 následujích možností:
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Vytvoření hypertextového odkazu
Kinematika a konstrukce robotů Humpolíček Libor ME4C
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Občanská nauka Ročník:
Klasifikace FYZIKA 2.pol. - dokončíme elmg.jevy - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik nových.
ZŠ, ZUŠ a MŠ Kašperské Hory, Vimperská 230 Předmět: FYZIKA Ročník: 8.
VY_32_INOVACE_51_Microsoft_Office_2010. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní.
MS-Office 2010 – grafické možnosti kancelářského balíku Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
Ú VODNÍ HLAVIČKA Doplň číslo lab. práce Ú KOL 1: Z OPAKUJ ZÁKLADNÍ POJMY 1) Co je to hustota? odvozená fyzikální veličina, která určuje hmotnost látky.
Zadání samostatné práce SP3 Historie počítačů. CÍL a Úkol Vyhledat informace na internetu Téma je Historie počítačů Napište referát na minimálně 1stranu.
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ, KLIPARTŮ, OBRAZCŮ
Symboly, rovnice, obrazce
DRP - prezentace Zásady, rady, typy, … 1DRP - prezentace/ Zásady, rady, typy,...
UČEBNICE funkce učebnice prostředek vyučování a učení v knižní formě
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
PROSTŘEDÍ MICROSOFT WORD 2003
Tento projekt je financován z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost prostřednictvím Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR.
Zdravotní výchova Mgr. Silvie Šilingerová.
Sexuální dospívání Reprodukční zdraví 8. ročník
Vysoká škola ekonomická v Praze :: Jména a příjmení Datum vyhotovení: Bakalářská práce.
PŘEDMATEMATICKÁ OBLAST 3 Použité odkazy Obrázky: vlastní zdroje.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr. Veronika Kubincová Název materiálu: VY_32_INOVACE_18_11_ PL- zdravý životní styl Číslo projektu:
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr. Veronika Kubincová Název materiálu: VY_32_INOVACE_4_11_Sebepoznávání a sebepojetí Číslo projektu:
RYBY-NEJPOČETNĚJŠÍ SKUPINA OBRATLOVCŮ
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 4– POWERPOINT – PRÁCE S TEXTEM Název školy:
AUTOR: Mgr. Ladislava Kobzová
MS PowerPoint Seznámení programem..
Software počítače 2 - opakování
Klasifikace FYZIKA 2.pol
Výtrusné rostliny – plavuně, přesličky, kapradiny
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Oheň, jak ho vidí děti. ZDRAVÍ, BEZPEČÍ.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Textový editor – Microsoft WORD 2007
Debrief ke komunikační kampani Praha, 13. května 2016
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Přiřaď vitamíny Zdraví.
Děti z Bullerbynu 7 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
PARYBY (opakování) Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Výchova ke zdraví VY_32_INOVACE_13_20_životní prostředí.
Opakování učiva pro 7. ročník
Sčítání a odčítání desítek do 100
Transkript prezentace:

15.10.2015 Výchova ke zdraví 9. A,B Mgr. Silvie Šilingerová SEXUALITA A MÉDIA 15.10.2015 Výchova ke zdraví 9. A,B Mgr. Silvie Šilingerová

REFERÁTY

ÚKOL NA PŘÍŠTĚ ZDRAVÝ ZPŮSOB ŽIVOTA A PÉČE O ZDRAVÍ Slovníček pojmů: zdraví, životní způsob, zdravý způsob života, kvalita života Obecně popiš pojmy a vysvětli, co znamenají a čím se charakterizují Jaké jsou zásady zdravého způsobu života? Popiš svůj způsob života Zpracuj na 2 A4 (word nebo ručně), doplň články nebo obrázky Zpracuj prezentaci- 4 slidy (využívej jen jako oporu textu) MLUV SÁM! Vše najdeš na Taháky- Výchova ke Zdraví

VIDEA NA YOUTUBE, ODKAZY DOKUMENT PROSTITUCE https://www.youtube.com/watch?v=sUhPdlo_bvQ https://www.youtube.com/watch?v=WqtKZsyonaU ODKAZY http://www.clovekvtisni.cz/cs/lidska-prava http://www.amnesty.cz/?utm_source=cpc&gclid=CLyisfLyw8gCFUPnwgodaWI B1g