PODPORUJEME LIDI VE VYTVÁŘENÍ A ROZVOJI FIREM, KTERÉ MĚNÍ SVĚT

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Enterprise Europe Network Podpora podniků na dosah ruky European Commission Enterprise and Industry.
Advertisements

Představení společnosti
managementu znalostí podle
Enterprise Europe Network Podpora mezinárodní spolupráce 18. června 2014.
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Projektové poradenství Lukáš PROCHÁZKA Technologické centrum AV ČR.
Technologie pro CI. Od technologií pro CI vyžadujeme především funkce vyhledávání v rozsáhlých databázích na základě libovolných dotazů, propojování a.
SVTP ČR v Jihomoravském kraji
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
Aktivita číslo 5 Návrh a zavedení systému centrální administrace a řízení projektů Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje.
Optimalizace nákladů na vybavení firmy v oblasti informačních a komunikačních technologií Petr Očko Seminář Hospodářské komory ČR Hradec Králové, 26. února.
MEZINÁRODNÍ SROVNÁVACÍ STUDIE Produkt RP Podpora Romů v Praze.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
PROINCOR – Inovační audit. ProIncor Inovační audit ProIncor Inovační audit analyzuje, hodnotí a stimuluje inovační proces a inovační prostředí v malých.
Rizikový kapitál jako zdroj financí Jindřich Šimeček Mezinárodní grantový projekt MŠMT (nositelem VŠMIE; zpracován ve spolupráci s Ruskou federací) „1P05ME816.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
CZEch Liaison Office CZELO MŠMT Národní informační centrum pro evropský výzkum (NICER) Správní rada CZELO reprezentanti zastoupených organizací České výzkumné.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Výzkum, vývoj a inovace v ČR Výzkum, vývoj a inovace v ČR Seminář Ochrana průmyslového vlastnictví Praha, 6. června 2007.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Operační program Podnikání a inovace  USA: Silicon Valley Pilotní projekt 2010: Kde je CzechAccelerator?  USA: Silicon Valley  USA: Východní pobřeží.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Konference Inovace ve vzdělávání a vzdělávání o inovacích Praha, Technologické centrum AV ČR Centrum pro transfer technologií CeTT.
1 Inovace a technologie v rozvoji regionů (Regionální inovační strategie Jihomoravského kraje III.) JUDr. Vladimír Gašpar Regionální inovační.
European Commission Enterprise and Industry Služby sítě Enterprise Europe Network.
Projekt Enterprise Europe Network Technologické centrum AV ČR Kouty nad Desnou APROCHEM2013, OZE2013, ODPADOVÉ FÓRUM
ÚTVAR TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Praxe centra pro transfer technologií Pomoc komerčnímu uplatnění poznatků vznikajících na VUT v Brně Seminář k třetí roli VŠ.
0385 – Poradenské centrum pro podporu implementace opensource software Institut pro informační společnost, o.s. Lukáš Ligas,
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovační potenciál ČR Technologický profil ČR Cena Inovace roku 2011 Pavel Švejda Seminář Inovace a technologie v rozvoji.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR K čemu slouží Technologický profil ČR pro inovační firmy? Jsme připraveni na zvládnutí inovačních procesů? Pavel Švejda.
Microsoft Inovační Centra  Innovation Day, Brno
2 Regionální inovační strategie Jihomoravského kraje III. JUDr. Vladimír Gašpar, ředitel RRA JM, P ředseda představenstva ČARA INOVACE A.
The Eurostars Programme - new funding scheme for R&D performing SMEs.
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI)
Struktura podnikatelského plánu
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
MIC Akcelerátor Michal Hrabí
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Podpora inovačních podniků prostřednictvím sítě Enterprise Europe Network Lukáš Procházka, TC AV ČR European Commission Enterprise and Industry.
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Služby pro podporu podnikání – síť Enterprise Europe Network Andrea.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s. Seminář Inovační potenciál ČR Pavel Švejda Praha, 8. září 2016.
EXPO 2015, Milán (IT), Nabídka spolupráce na prezentaci Jihomoravského kraje.
Služby Enterprise Europe Network s důrazem na design 1. prosince 2015Ing. Petr Hladík, Ph.D.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
TEZE KOREFERÁTU NA ZÁVĚREČNÉ KONFERENCI PROJEKTU V.I.P. INOVACE – ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Realizátor projektu: BIC Brno,s.r.o. Vedoucí týmu vědecko- pedagogických.
Základní informace o KAP a MAP 10. března Přehled důležitých zkratek Evropské strukturální a investiční fondy (ESI fondy = ESIF) Krajské akční plány.
Česká republika v Evropském výzkumném prostoru 2 (CZERA 2)
Lidské zdroje jako jedna z priorit RIS3 strategie
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Regionální inovační systémy a podpora inovací v regionech ČR
Český technologický akcelerátor CzechAccelerator
Aktuální informace z činnosti Pracovní skupiny Inovace
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Vybrané právní aspekty podnikání v digitálním věku
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Přenos poznatků a technologií na UK
Název společnosti Obchodní plán.
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
Transkript prezentace:

PODPORUJEME LIDI VE VYTVÁŘENÍ A ROZVOJI FIREM, KTERÉ MĚNÍ SVĚT Služby JIC pro malé a střední firmy

CO JE CÍLEM? CO NABÍZÍ JIC? Odhalit skryté příležitosti k růstu a umožnit technologickým firmám, je využít. CO NABÍZÍ JIC? Analýzu inovačních příležitostí Spolupráci se zkušenými experty ( JIC PLATINN 40 hodin práce) Poradenství s evropskými projekty (Horizon 2020, Eurostars…) EEN projekt – evropská síť pro podporu podnikání Mezinárodní propagace společností, Hledání relevantních poptávek a obchodních partnerů. Konzultace IPR problematiky Access to finance – různé možnosti financování Podpořte rozvoj své firmy

PRO KOHO JE URČENÝ? NÁKLADY? Networking Akce 120 vteřin, JIC Community Mezinárodní akce, konference Využití databází: Kompass Frost & Sullivan Kreativní vouchery PRO KOHO JE URČENÝ? Pro jihomoravské (případně okolní) technologické firmy od 3 let a přibližně 10 zaměstnanců NÁKLADY? Náklady jsou hrazeny prostřednictvím JIC v rámci podpory podnikání v JMK a jiných fondů. Podpořte rozvoj své firmy

PŘÍKLADY SPOLUPRÁCE: CDC Data, s.r.o. Zaměření: Systémový integrátor pro IT strukturu. Identifikovaná potřeba: Definice obchodní strategie, její implementace a nastavení nových procesů v obchodním týmu. Navržené řešení: JIC PLATINN s expertem M. Pařilem Výstupy spolupráce: Nová organizace obchodního oddělení, zaměření na nový tržní segment. Růst obratu o 43% Názor majitele: „Díky spolupráci s Milanem Pařilem jsme dali ve firmě řád věcem, které potřebovaly pevněji uchopit. Firma roste a je třeba ji formalizovat a přerozdělit, což bylo hlavním cílem naší účasti v programu.“

GINA Software s.r.o. Zaměření: Vývoj SW pro navigaci v náročném terénu. Cílovou skupinou jsou záchranáři, hasiči, policisté. Identifikovaná potřeba: Zisk nových koncových zákazníků nebo systémových integrátorů Navržené řešení: EEN – Reprezentace v zahraničí EEN - OIS Výstupy spolupráce: Díky OIS události organizované JIC navázání spolupráce se společností PROLINE (TR) a spolupráce na projektu v Abu Dhabi Kontaktování společnosti Falck pomocí pracovníků EEN Aalborg.

KinaliSoft, s.r.o. Zaměření: Biometrické rozpoznávání chůze za využití kamerového záznamu, počítačové vidění. Identifikovaná potřeba: Potřeba finanční podpory pro komercializaci produktu. Navržené řešení: Zpracovaní žádosti do programu SME Instrument. Výstupy spolupráce: 50 tis. EUR na další rozvoj a komercializaci metody rozpoznávání lidí. Názor majitele: „Při přípravě složité dokumentace pro Evropskou komisi nám výrazně pomohlo JIC (Jihomoravské inovační centrum), které se zaměřuje právě na podporu inovačního podnikání. Spolupráci s nimi nebo s obdobnými organizacemi bych určitě doporučil i dalším českým firmám, třeba pak v Bruselu bude úspěšnost českých zástupců větší,“

KONTAKT: Ing. Aleš Boček Business Innovation Manager Tel. +420 511 205 320 | Mob. +420 602 220 338 bocek@jic.cz | www.jic.cz Kompletní přehled služeb je také na: https://www.jic.cz/nabizime/ Podpořte rozvoj své firmy