Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee.
ECVET v Programu celoživotního učení
2 CHARAKTERISTIKA PROJEKTU  Veletrh se zaměřením na setkání potenciálních zaměstnavatelů, personálních agentur s cílovou skupinou volných pracovních.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Cesta ke kvalitě AUTOEVALUACE - Vytváření systému a podpora škol v oblasti vlastního hodnocení aneb Cesta ke kvalitě PhDr. Ivana Shánilová, manažerka aktivity.
ÚVODNÍ WORKSHOP Ostrava.  Cílem projektu je podpora profesního rozvoje pedagogických pracovníků základních škol s využíváním ICT ve výuce,
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015
Jak vybudovat úspěšnou zahraniční spolupráci II. Motto: Na ´družbu´ si již nehrajeme … Workshop IV.
Proměna škol v Centra celoživotního učení KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 11. listopadu 2011.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
PARTNER PROJEKTU OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA BRUNTÁL Ing. Ladislav Konopka Bruntál
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA KRNOV
MSV 2009.
Představení projektu Trojlístek Konference Rodina spojuje generace Mgr. Gabriela Vybíralová Brno.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
Fleet Festival Praha 2015 Fleet Gala Co je... Odborná konference věnovaná problematice pořizování a správy vozových parků spojená s výstavou a vyhlášením.
"Principy a metody mezinárodní spolupráce měst" ve spolupráci Svazu měst a obcí ČR a Cités Unies France Zdeněk Slepička Statutární město.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
ÚVODNÍ WORKSHOP Brno.  Cílem projektu je podpora profesního rozvoje pedagogických pracovníků základních škol s využíváním ICT ve výuce,
„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"
Věda na scéně Science on Stage
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Obsah, metody a formy polytechnické výchovy v mateřských školách Seznámení s projektem Milan Podpera.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Masarykova univerzita - univerzita s budoucností1 VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ pro studenty a absolventy vysokých škol v Brně JOBCHALLENGE 2011 Šárka.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Rozvojová spolupráce Města Litoměřice Únor 2011 – komise ZM ustanovila Řídící/ pracovní skupinu pro fair trade. Duben 2011 – začal mezinárodní.
Katherine z.s. Kateřina Kloudová Etiketa do škol.
Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
59. mezinárodní strojírenský veletrh
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
KONGRESOVÝ CESTOVNÍ RUCH
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Mgr. Dominika Pudilová manažerka projektu
4. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ prosinec.
EdTRANS transition from school to work
Centrum kolegiální podpory CKP
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
5. SEMINÁŘ SLM ČR Algesia o.s. Michala Filipová Hodonín,
7. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Transkript prezentace:

Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V. ročník konference s mezinárodní účastí

NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 je unikátně zaměřená konference – spojuje téma učení a vzdělávání s vědeckým poznáním mozku čeští a zahraniční řečníci praktické workshopy sdílení informací a zkušeností navázání cenných kontaktů www.neurovedavevzdelavani.cz

CÍLOVÁ SKUPINA KONFERENCE ředitelé škol, pedagogové, učitelé, lektoři, koučové, manažeři, rodiče a širší veřejnost se zájmem o vlastní rozvoj a vzdělávání očekáváme kolem 150 - 160 účastníků DATUM A MÍSTO KONÁNÍ 11. dubna 2018 Praha www.neurovedavevzdelavani.cz

VELETRH „Chytrá hlava, šikovné ruce“ je doprovodná akce konference Neurověda ve vzdělávání 2018 probíhá souběžně po celý den konference Váš výstavní stánek je umístěn ve zvláštní sekci určené pro veletrh prezentujte a prodávejte své produkty či služby osobně oslovíte účastníky konference k dispozici stůl, židle, připojení k el. zásuvce vše za symbolickou cenu 2.500,- za den (bez DPH)

PARTNEŘI MINULÝCH KONFERENCÍ www.neurovedavevzdelavani.cz

Typy partnerství Druh partnerství Generální partner Hlavní partner Účast na veletrhu Samostatný workshop (35 min) Ano Ne Účast v diskuzi, nebo mini příspěvek Reklamní prostor v rámci mailingu Umístění rekl. banneru v sále Předání materiálů účastníkům Stánek (stůl, 2 židle, zásuvka) Ano* Vizuální prezentace loga na konferenci Prezentace na webových stránkách konference Cena (bez DPH) 16 000,- 12 000,- 6 000,- 2 500,- * Účastníci veletrhu mají své stánky ve zvláštním veletržním sále.

TĚŠÍME SE NA SPOLUPRÁCI S VÁMI Pro více informací napište na: lenka.lokvencova@everesta.cz www.neurovedavevzdelavani.cz