Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Advertisements

Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!
Strategie příprav obcí, mikroregionů a dalších subjektů na zpracování projektů Mgr. Michal Jarolímek Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Příjem a hodnocení žádostí o podporu
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4.patro Ing. Tomáš Jeřábek.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
AKTUALITY O REALIZACI ROP SČ 13/08/2009 Příbram JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
Specifická pravidla VÝZVA Č. 6 IROP – REŽIJNÍ VÝDAJE MAS Mgr. Helena Kosová , Jince.
18. výzva IROP - „Podpora bezpečnosti dopravy a cyklodopravy“ Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ESF výzva pro vysoké školy Mgr. Helena Hořáková Praha, duben 2016.
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Financování bezbariérových úprav chodníků a cyklistických stezek Seminář SMO ČR, SFDI a ČKAIT Praha, 9. září 2014 Ing. Karel Havlíček.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Výzkumné infrastruktury Ing. Irena Havlová Praha, 8. února 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM
Seminář pro žadatele IROP
Seminář pro žadatele IROP
1.Výzva IROP MAS MB – Zvýšení bezpečnosti dopravy
Snídaně starostů , Jedlí
Seminář pro žadatele/příjemce
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Podpora školství v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Informace o výzvě pro školy
Interní postupy MAS Brdy
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
Informace o výzvách SC 1.1 a SC 1.2. IROP
INFRASTRUKTURA PRO SOCIÁLNÍ ZAČLEŇOVÁNÍ
PODPORA BEZPEČNÉ A EKOLOGICKÉ DOPRAVY
Výzvy k předkládání žádostí o podporu MAS Podhorácko - IROP
- CESKY SEVER Seminář výzva č. 2 MAS.
Seminář pro žadatele v rámci realizace SCLLD MAS Český les
Seminář k 2. výzvě k předkládání žádostí o podporu IROP
Seminář pro žadatele z území MAS Blaník, z. s. ke 4
Seminář pro žadatele IROP výzva č
Seminář k 5.výzvě MAS Prostějov venkov–IROP–Bezpečnost dopravy-I.
INFRASTRUKTURA PRO SOCIÁLNÍ ZAČLEŇOVÁNÍ
Seminář pro žadatele k výzvě IROP č.3
Seminář k 6.výzvě MAS Prostějov venkov–IROP–Bezpečnost dopravy-II.
Realizace SCLLD MAS Rozvoj Tanvaldska
1. výzva k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS PODHOSTÝNSKA Z.S. – IROP - CYKLISTICKÁ A PĚŠÍ DOPRAVA Vazba.
MAS Mezi Úpou a Metují – IROP – Bezpečná doprava.“
IROP – Obnova památek kulturního dědictví Šternberk,
Integrovaný regionální operační program
Integrovaný regionální operační program – IROP
Seminář pro žadatele SOCIÁLNÍ BYDLENÍ
VÝZVA Č. 1 MAS Znojemské vinařství, z.s. IROP BEZPEČNÁ DOPRAVA
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Informace o vyhlášených výzvách
Seminář pro žadatele 322/06_16_038/CLLD_16_01_120
Seminář pro žadatele 347/06_16_075/CLLD_16_01_120
Seminář pro žadatele výzva č
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
Seminář k 2. výzvě OPZ Prorodinná opatření
Transkript prezentace:

Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy

Výzva jsou dostupné na webových stránkách MAS Moravská cesta: Vyhlášená výzva Výzva jsou dostupné na webových stránkách MAS Moravská cesta: http://www.moravska-cesta.cz/vyzvy-irop/ Název výzvy Finanční alokace   1. výzva IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 15 000 000 CZK

BEZPEČNOST DOPRAVY A CYKLOSTEZKY Výzva IROP (2017) BEZPEČNOST DOPRAVY A CYKLOSTEZKY MAS Moravská cesta

Výzva IROP (2017) Bezpečnost dopravy a cyklostezky MAS Moravská cesta Druh výzvy MAS Kolová Datum vyhlášení výzvy MAS 8. 3. 2017 Datum zpřístupnění žádosti o podporu v monitorovacím systému MS2014+ 8. 3. 2017, 09:00 hodin Datum zahájení příjmu žádostí o podporu Datum ukončení příjmu žádostí o podporu 26. 5. 2017, 12:00 hodin Datum zahájení realizace projektu  1. 1. 2014 Datum ukončení realizace projektu  30. 6. 2023 (Realizace projektu nesmí být ukončena před podáním žádosti o podporu do této výzvy)

Výzva IROP (2017) Bezpečnost dopravy a cyklostezky MAS Moravská cesta FINANČNÍ ALOKACE VÝZVY Finanční alokace výzvy 15 000 000 CZK Forma financování Ex post financování Minimální výše celkových způsobilých výdajů projektu 500 000 CZK Maximální výše celkových způsobilých výdajů projektu 5 000 000 CZK

Výzva IROP (2017) Bezpečnost dopravy a cyklostezky MAS Moravská cesta STRUKTURA FINANCOVÁNÍ: Evropský fond pro regionální rozvoj 95 % z celkových ZV Státní rozpočet 0 % z celkových ZV Příjemce 5 % z celkových ZV

TYPY PODPOROVANÝCH PROJEKTŮ Výzva IROP (2017) Bezpečnost dopravy a cyklostezky MAS Moravská cesta TYPY PODPOROVANÝCH PROJEKTŮ Bezpečnost dopravy - rekonstrukce, modernizace a výstavba chodníků podél silnic I., II. a III. třídy a místních komunikací, přizpůsobených osobám s omezenou schopností pohybu a orientace - rekonstrukce, modernizace a výstavba bezbariérových komunikací pro pěší k zastávkám veřejné hromadné dopravy Cyklodoprava - výstavba samostatných stezek pro cyklisty nebo stezek pro cyklisty a chodce se společným nebo odděleným provozem (s dopravním značením C8a,b, C9a,b nebo C10a,b), - rekonstrukce nebo modernizace samostatných stezek pro cyklisty nebo stezek pro cyklisty a chodce se společným nebo odděleným provozem (s dopravním značením C8a,b, C9a,b nebo C10a,b)

Výzva IROP (2017) Bezpečnost dopravy a cyklostezky MAS Moravská cesta CÍLOVÉ SKUPINY: - Obyvatelé - Návštěvníci - Dojíždějící za prací a službami - Uživatelé veřejné dopravy

Výzva IROP (2017) Bezpečnost dopravy a cyklostezky MAS Moravská cesta OPRÁVNĚNÍ ŽADATELÉ: Bezpečnost dopravy: Obce Dobrovolné svazky obcí Organizace zřizované nebo zakládané obcemi Organizace zřizované nebo zakládané dobrovolnými svazky obcí Cyklodoprava:  

ZPŮSOB HODNOCENÍ PROJEKTŮ: Výzva IROP (2017) Bezpečnost dopravy a cyklostezky MAS Moravská cesta ZPŮSOB HODNOCENÍ PROJEKTŮ: MAS provádí nejprve kontrolu přijatelnosti a formálních náležitostí. Následně provádí věcné hodnocení předložených žádostí o podporu. Každá z popisovaných fází hodnocení projektů má svá vlastní kritéria, jejímž cílem je vybrat transparentně kvalitní projekty. Do procesu hodnocení vstupují všechny podané žádosti o podporu, které byly podány prostřednictvím MS 2014+. Detailní popis způsobu hodnocení projektů je uveden v Interních postupech MAS Moravská cesta: http://www.moravska-cesta.cz/vyzvy-irop/ Věcné hodnocení: Bezpečnost dopravy Max. 75 bodů Min. 40 bodů Cyklodoprava  

Výzva IROP (2017) Bezpečnost dopravy a cyklostezky MAS Moravská cesta POVINNÉ PŘÍLOHY: 1. Plná moc 2. Zadávací a výběrová řízení 3. Doklady o právní subjektivitě žadatele 4. Výpis z rejstříku trestů 5. Studie proveditelnosti 6. Karta souladu projektu s principy udržitelné mobility 7. Čestné prohlášení o skutečném majiteli 8. Územní rozhodnutí nebo územní souhlas nebo veřejnoprávní smlouva nahrazující územní řízení 9. Žádost o stavební povolení nebo ohlášení, případně stavební povolení nebo souhlas s provedením ohlášeného stavebního záměru nebo veřejnoprávní smlouva nahrazující stavební povolení 10. Projektová dokumentace pro vydání stavebního povolení nebo pro ohlášení stavby 11. Položkový rozpočet stavby 12. Doklady k výkupu nemovitostí 13. Výpočet čistých jiných peněžních příjmů 14. Smlouva o spolupráci

Výzva IROP (2017) Bezpečnost dopravy a cyklostezky MAS Moravská cesta POVINNÉ PŘÍLOHY: Pokud je některá povinná příloha pro žadatele nerelevantní, žadatel nahraje jako přílohu dokument, ve kterém uvede zdůvodnění nedoložení povinné přílohy.   Náležitosti povinných příloh jsou uvedeny ve Specifických pravidlech pro žadatele a příjemce pro integrované projekty pro integrované projekty SCLLD (v aktuálním znění): kapitola 3.4.3. (Bezpečnost dopravy) kapitola 3.5.3. (Cyklodoprava) https://www.strukturalni-fondy.cz/cs/Microsites/IROP/Vyzvy/Vyzva-c-53-Udrzitelna-doprava-integrovane-projekty-CLLD

Předložení žádosti o dotaci - MS 2014+ https://mseu.mssf.cz/ IROP - (06_16_038) - 53. Výzva - UDRŽITELNÁ DOPRAVA -UDRŽITELNÁ DOPRAVA - INTEGROVANÉ PROJEKTY CLLD - SC 4.1 individuální projekt - s vazbou na integrovaný nástroj -nutné: Elektronický podpis

Důležité dokumenty Obecná pravidla pro žadatele a příjemce (v aktuálním znění) kapitola 10 Specifická pravidla pro žadatele a příjemce pro integrované projekty pro integrované projekty SCLLD (v aktuálním znění) kapitola 3.4.5 (Bezpečnost dopravy) kapitola 3.5.5 (Cyklodoprava) Dostupné: https://www.strukturalni-fondy.cz/cs/Microsites/IROP/Vyzvy/Vyzva-c-53-Udrzitelna-doprava-integrovane-projekty-CLLD

Prosíme o zasílání projektů ke konzultaci

E-mail: julie.zendulkova@moravska-cesta.cz Děkuji za pozornost Julie Zendulková Předsedkyně MAS Tel.: 724 111 510 E-mail: julie.zendulkova@moravska-cesta.cz