Program pro celou rodinu na nedělní odpoledne

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Stanislava Správková
Advertisements

VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
sdružení onkologických pacientů Ostrava
Aktivity s dětmi ve farnostech ECM v České republice 2009
Rodinné centrum Kamarád Nenuda o.s.: Enkaustika pro rozvoj osobnosti Mgr. Ivana Scharfová
HLEDÁNÍ KOŘENŮ S ROŽNOVSKOU KNIHOVNOU Čtenáři a uživatelé - rok 2005 čtenářů 2 976, dětí 763, návštěvníci , akce 474, z toho 201 pro děti a mládež.
Autor: Květa Stejskalová
PREZENTACE PROJEKTU EQUAL PAY DAY 2. ROČNÍK EQUAL PAY DAY V ČESKÉ REPUBLICE DNE V OC PALLADIUM Pořádá :
NA TÉMA: „DÍVÁM SE RŮŽOVÝMI BRÝLEMI“ Katalog vítězných děl jaro ročník výtvarné a keramické otevřené přehlídky „To je hlína!“ Akci podpořili: Dolní.
Oddělení mládeže a sportu
Čenda hledá supertalent pod záštitou náměstka hejtmana Pardubického kraje Ing. Romana Línka Rodinné pasy a Pardubický kraj představují další ročník talentové.
PODZIM POD ZELENOU HOROU 31. ročník turistické akce ve dnech v Nepomuku.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
29. – 31. března 2010 Městské kino Jas Tanvald JEDEN SVĚT 2010 FESTIVAL DOKUMENTÁRNÍCH FILMŮ O LIDSKÝCH PRÁVECH JAK ZÍSKÁŠ SVÉ DIVÁKY TY?
Doprovodné programy I. běh ŠMP – Muzejní výstavnictví Mgr. Dagmar Fialová.
U MÍME ŽÍT NAPLNO ! Kampaň pro ženy s rakovinou prsu 2008.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
SVÁTEK SENIORŮ Brno Náměstí Svobody ……. Ve bylo oficiální zahájení za účasti PŘEDSTAVITELŮ MĚSTA BRNA. Záštitu nad akcí měli JUDr. Michal.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
Program KTV Naši oslavenci Den obce - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu CZECH Point SKP - pozvánky na fotbal Klub seniorů pozvánky.
CÍRKEV BRATRSKÁ Komunitní centrum Liščí Vrch Jana Kříže 3127, Most
BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Návštěva nadačních vesniček, červenec Krásná krajina „4 jezer“ a v ní naše vesnice.
Systém pro vyhlašování veřejných zakázek na
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
Oblastní charita Most Název služby: „Rodinné centrum Petrklíč“ Petra Jilemnického č.p. 2457, Most Adresa:
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
U Č E Ň I N S T A L A T É R ročník finále ČR soutěže odborných dovedností.
Plán rozvoje Kamarádi Stochov Vize Krátkodobý plán na příští rok 2006 Střednědobý plán do r.2010 Dloouhodobý plán do r.2025.
Workshop na téma „Realizace politiky přípravy na stárnutí” Pořádaný v rámci projektu „Podpora sociálního začleňování na místní a regionální úrovni“ (reg.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Komunitní centrum. KOSTKA Krásná Lípa  obyvatel  nezaměstnanost 15 – 22%  nízká kvalifikace uchazečů  minimální nabídka pracovních míst  3%
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Informační a poradenské centrum VIOLA Pilotní projekt Centra sociálních služeb Praha pro muže a ženy, kteří chtějí řešit konfliktní vztahy se svými blízkými.
 Dobrovolný svazek od roku 2000  9 obcí  Rozloha 205 km2  Cca obyvatel.
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ. navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor.
MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina.
Venkovní aktivity na podporu čtenářství
POZVÁNKA NA DĚTSKÉ ODPOLEDNE KDY: od 14:00 hod
Výroční zpráva Občanského sdružení Konipaska za rok 2014
DOMOV PRO SENIORY JEVIŠOVICE, p. o. ve spolupráci s Městem Jevišovice
neděle ve 14:00 v tělocvičně ZŠ Štoky
neděle ve 14:00 v tělocvičně ZŠ Štoky
změna programu a času vyhrazena
Základní škola Valašské Klobouky
… aneb přijďte si vyzkoušet SOFTBALL A BASEBALL NA VLASTNÍ KŮŽI!!!
Občanské sdružení ProCit, z. s
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
ROZSVĚCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU 3. prosince 2010
Ministerstvo zemědělství ČR, EPOS - spolek poradců v ekologickém zemědělství ČR, Výzkumný ústav mlékárenský Milcom a.s.Praha, Výzkumný ústav chovu skotu.
POZVÁNKA Klub maminek, Osadní výbor a SDH Svatý Kříž
10. ročník Veletrhu odborného vzdělávání
Ing. Stanislava Správková
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
POZVÁNKA Klub maminek, Osadní výbor a SDH Svatý Kříž
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Obecní úřad Hošťálková
Workshop na téma „Realizace politiky přípravy na stárnutí”
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
Transkript prezentace:

Program pro celou rodinu na nedělní odpoledne UMÍME ŽÍT NAPLNO! Kloboukový klub a Mamma HELP, sdružení pacientek s nádorovým onemocněním prsu zvou srdečně všechny, kdo rádi nosí klobouky(či si je chtějí teprve pořídit) na KLOBOUKOVÉ LOUČENÍ S LÉTEM v Denisových sadech (pod Petrovem) v neděli 31. 8. Program pro celou rodinu na nedělní odpoledne 14.00 - Zahájení ing. Milanem Venclíkem, 1. náměstkem hejtmana Jihomoravského kraje - Mamma HELP - představení občanského sdružení, přehlídka klobouků Umíme žít naplno! - Kloboukový klub - představení a přehlídka modelových klobouků 15.00 - Mamma HELP - poradenské centrum v Brně, aktivity pro ženy a jejich rodiny - Kloboukový klub - přehlídka klobouků - Nejznámější muzikálové písně 16.00 - Mamma HELP – význam prevence v boji proti nádorovému onemocnění, přehlídka klobouků Umíme žít naplno! - Přehlídka designérských klobouků - Vystoupení skupiny scénického šermu Doprovodný program: výstava výtvarných prací na téma Klobouk, focení s kloboukem, portréty v klobouku od rychlomalíře, soutěže pro děti i dospělé o ceny- 6 ran do klobouku, ukázky květinové vazby na klobouk, občerstvení na kolonádě - lázeňské oplatky. Akce se nekoná v dešti. … a nezapomeňte si klobouk!