Nový Zéland Working Holiday

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PODNIKÁNÍ CIZINCŮ V ČESKÉ REPUBLICE
Advertisements

Co je nutné zařídit v hostitelské instituci v souvislosti s přijetím zahraničního výzkumného pracovníka, který bude zaměstnán na řešení projektu VaVaI.
SEMINÁŘ „ZAMĚSTNÁNÍ V ČR“
Studyline s.r.o LET ZKUŠENOSTÍ  Založeno v roce 1999 => 11 LET ZKUŠENOSTÍ  5 kanceláří v ČR - Praha, Brno, Plzeň, Liberec, Olomouc.
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Služby letecké dopravy
Bankovní poplatky Téma „Finanční trh“
Produkty finančního trhu
Evidence na finančních účtech
Peníze - půjčky Splátkový prodej Úvěrová karta Spotřebitelský úvěr
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
CESTOVNÍ RUCH Přednáška Celní a devizový zákon Kateřina Ryglová, Ústav marketingu a obchodu,
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiálu VY_32_INOVACE_147.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Hotovostní a bezhotovostní platební styk 1) Význam a formy platebního styku, klady a zápory 2) Hotovostní platební styk 3) Bezhotovostní platební styk.
S námi si konečně odpočinete…
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Poštovní poukázky.
Londýn 5. – schůzka s rodiči
Cestovní doklady, víza, pojištění, směnárenské služby v CR
UNIVERSITY OF QUEENSLAND, AUSTRALIA DNY PARTNERSKÝCH UNIVERZIT 2013 Eva Cmuntová Petra Filingerová.
Školení příjemců Phare 2003 RLZ Finanční zprávy Ing. Kateřina Auerveková NVF Praha.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Účetnictví Ročník: 2.
1 PROGRAM PŘEDSTAVUJEME VÁM. 2 Je program, kde můžete získat auto s 0% akontací a příspěvek až 100% na splátky leasingu. Strategie programu Freedom spočívá.
HOSPODAŘENÍ pro rádce.
HONG KONG BAPTIST UNIVERSITY EMA ŠŤASTNÁ
MONTANA – “The Big Sky Country” Před odjezdem Zkouška z angličtiny: TOEFL Finanční krytí - potvrzení Výběr předmětů Očkování (rubeola = ČJ: zarděnky,
Pomáháme lidem! Operace Mobilizace.  Pomoc lidem v nouzi a zahraničí. Šíření křesťanství.
Charakteristika a členění bankovních produktů
VYSLÁNÍ DOBROVOLNÍKŮ Tisková konference
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Sylva Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
FINANČNÍ GRAMOTNOST NAKLÁDÁNÍ S PROSTŘEDKY NA BĚŽNÉM ÚČTĚ 2 VÝBĚRY HOTOVOSTI A BEZHOTOVOSTNÍ PLATBY.
Podnikání A Předmět činnosti B Povinnosti podnikatele C Formy a druhy podnikání D Podnikatelský plán E Dotace k podnikání.
Finanční trh. Pojmy Úrok- peněžitá odměna za půjčení peněz Úroková míra- velikost úroků v procentech, procentní vyjádření navýšení půjčené částky za určité.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
HOTOVOSTNÍ A BEZHOTOVOSTNÍ PENÍZE Bezhotovostní peníze.
Charakteristika finančních účtů Členění finančních účtů 1)Aktivní účty 211 pokladna 213 ceniny 221 bankovní účet 251 majetkové cenné papíry k obchodování.
VII.A Exkurze Anglie ZŠ HORNÍ POLICE. Rozpis ceny – 6260 Kč Doprava Praha – Londýn a zpět Doprava po Anglii Ubytování Vstupy STUDENT AGENCY 1690 Kč Florenc.
Služební cesta Účast na konferencích. Směrnice kvestora 2/2012 na internetových stránkách univerzity (formuláře jsou přílohou směrnice) Formuláře:  Nepojmenovaná.
EU_62_B_sada 1_04_M_Platební karta_Poliačíková Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. AutorIng. Jana Poliačíková Anotace.
1 Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0206 Název vzdělávacího materiálu: Vkladové služby bank Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek.
VY_62_INOVACE_ – Přímé bankovnictví Autor Ing. Hana Sůvová
Podpora dětí a mladých dospělých v Dětském domově Radost a jejich příprava na vstup do samostatného života Daniel Walbröl mezinárodní konferencE v rámci.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
CZ01-KA dubna – 14. května 2016 Ilona Bartášková
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Program MŠMT VIII v roce 2017
VY_32_INOVACE_EV_8A_11M Škola: Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Využívání informačních a komunikačních technologií, etická.
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Chorvatsko – ostrov Murter
Opakování – pracovní list
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Výpis z účtu Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Peníze, Bankovní účet, internetové.
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
EU_62_B_sada 1_07_M_Účet_Poliačíková
BANKA.
Ministerstvo zahraničních věcí České republiky Konzulární odbor
Ministerstvo zahraničních věcí České republiky Konzulární odbor
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
DUM - Digitální Učební Materiál
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
Transkript prezentace:

Nový Zéland Working Holiday Tomáš Šapovalov - 15 měsíců na WHS - 3 roky správce NZWH na facebooku - www.whs-zeland.cz www.whs-zeland.cz

Nový Zéland Working Holiday Pro občany ČR: - věk do 35 let včetně v den žádosti - platný cestovní pas (+15 měsíců v den žádosti) - peníze na uhrazení poplatku za vízum (208NZD) - platební karta, povolené platby na internetu - dobré zdraví a charakter - 4200NZD + peníze na zpáteční letenku - zdravotní pojištění na celou dobu pobytu www.whs-zeland.cz

Jak získat vízum - 1.3. ve 22:00 našeho času - vyzkoušet si žádost na falešný účet (Německo) - ideálně více lidí - mobilní zařízení - úspěšnost ze Zélandu vyšší? - auto-filler? - agentury www.whs-zeland.cz

Příprava na cestu - kdy letět - letenky, stopovery nebo na jeden zátah? - pojištění, cestovní pojištění, odhlášení v ČR - vízum, pasy, letenky, zůstatek na účtu, výpis z účtu s adresou, CV, řidičák - ubytování po příletu - kreditka - očkování? Podrobně viz e-book www.whs-zeland.cz

- zábava do letadla - spolucestující - jídlo do letadla Cesta - zábava do letadla - spolucestující - jídlo do letadla www.whs-zeland.cz

Přílet - jídlo - outdoorové vybavení (boty na nohy) - imigrační - vízum je elektronické - správné razítko do pasu www.whs-zeland.cz

Po příletu - cesta z letiště - ubytování - aktivace bankovního účtu - IRD - koupě auta, pojistka - hledání práce www.whs-zeland.cz

Otázky? Díky za pozornost www.whs-zeland.cz