NÁVRHY MENU LA FABRIKA 2016.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Velká klášterní restaurace
Advertisements

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Stolničení Ročník:
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
Grand restaurant pana Septima
Omáčky Základy omáček Zahuštění omáček Ochucení omáček
GASTRONOMIE V EVROPSKÉM KONTEXTU
BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a masovými knedlíčky 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Květáková 10,60 Kč / 16,- Kč ÚTERÝ.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_378 Ročník: 2.
BE soup 1 Hovězí vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Dýňový krém 10,60 Kč / 16,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Zeleninový vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zelná s uzeninou 10,60 Kč / 16,- Kč Pátek.
BE soup 1 Hovězí vývar s játrovou rýží a zeleninou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Cibulový krém s pórkem 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
Paradox Bar a restaurant je jedinečná restaurace s extravagantním designem ve stylu 70‘s. Naleznete zde zábavu v podobě bowlingu, kterou si můžete zpříjemnit.
BE soup 1 Hovězí vývar s nudelmi a zeleninou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Pórkový krém se žampiony 10,60 Kč / 16,- Kč Úterý.
BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a játrovou rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Cibulový krém s pórkem 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Hovězí s masem a těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Květáková 16,60 Kč / 21,- Kč Pátek.
ÚTERÝ Polévka Risi - bisi 20,- Kč Polévka Fazolová s uzeninou 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Houbový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová s paprikou 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová polévka s paprikou 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková polévka 25,- Kč.
Úterý BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a masovými knedlíčky 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 BE – Krémová polévka ze špenátu a sýrem 16,60 Kč / 21,-Kč.
ČTVRTEK Polévka Zeleninový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Jemná zeleninová polévka se smetanou 25,- Kč.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
PÁTEK Polévka Slepičí vývar s drůbky a těstovinou 20,- Kč Polévka Rybí polévka 25,- Kč.
Středa BE soup 1 Toskánská 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Bramborová s paprikou 16,60 Kč / 21,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí po italsku 20,- Kč Polévka Houbový krém 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí s kapáním 20,- Kč Polévka Cibulový krém 25,- Kč.
ÚTERÝ Polévka Hovězí s těstovinou 20,- Kč Polévka Frankfurtská 25,- Kč.
Středa BE soup 1 Slepičí vývar s masem a rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Kapustová 16,60 Kč / 21,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Drůbeží vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Květáková 25,- Kč.
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
května PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
10. – 14.října 2016 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
20. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
16. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar s těstovinami a zeleninou
Zeleninový vývar s krupicí a vejcem
Kuřecí vývar se zeleninou a rýží
6. – 10. června PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
PÁTEK Polévka Kuřecí vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Fazolová 25,- Kč.
BE soup 1 BE soup 2 Česnečka s bramborem Kulajda s houbami
BE soup 1 Toskánská 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Bramboračka s houbami
Hovězí vývar s játrovou rýží Jemná zeleninová se smetanou
BE soup 1 BE soup 2 Toskánská Bramborová s paprikou 10,60 Kč / 16,- Kč
5.12. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
23.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
ÚTERÝ Polévka Česnečka 20,- Kč Polévka Hrášková 25,- Kč.
Zeleninový vývar s rýží a hráškem
Zeleninový vývar s rýží a zeleniou
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
Hovězí vývar s rýží a hráškem
Hovězí vývar s rýží a hráškem
Kuřecí vývar se zeleninou a rýží
7. – 11. listopadu 2016 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar se zeleninou a smaženým hráškem
Hovězí vývar s masovými knedlíčky a zeleninou
10. – 14. října PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar se zeleninou a drobením
Slepičí se zeleninou a fridátovými nudlemi
17.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Houbový vývar s drobením Frankfurtská s bramborem a párkem
Slepičí vývar s nudlemi
– PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Slepičí se zeleninou a fridátovými nudlemi
8.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
25.3. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
10.6. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Transkript prezentace:

NÁVRHY MENU LA FABRIKA 2016

MENU Naše menu připravujeme jako samostatné degustační stoly, na kterých host najde vyváženou skladbu jídel. Za každým stolem stojí kuchař, který menu na místě dotváří, k tomu krájí masa a hostům nandává na talíř úhledné porce tak, jak by je dostali v restauraci. Naše zaměstnance práce baví a hostům vždy rádi povykládají o použitých surovinách a postupech přípravy. Součástí menu jsou také pokrmy v mini porcích, které si host může kdykoliv vzít a raz dva si je odnést. Pro každých 50 až 60 hostů připravujeme jeden degustační stůl, čímž zbavíme váš večírek nepříjemných front na jídlo. Celkové množství pokrmů na osobu: předkrmy a saláty – 240 g, teplé pokrmy včetně příloh – 400 g, pečivo a pochutiny – 80 g, dezerty a ovoce – 180 g. Servis pokrmů trvá přibližně tři hodiny. Fotografie z našich akcí najdete www.whitecircus.cz pod záložkou Reference.

ČESKÉ DEGUSTAČNÍ MENU ČESKÝ DEGUSTAČNÍ STŮL 1 Pečený říční pstruh, květák, omáčka z ryzlinku Rajčatový salát se sladkokyselým dresinkem Salát z české červené pšenice, sezonní zelenina Uzený hovězí jazyk, nakládaná zelenina, hořčice ČESKÝ DEGUSTAČNÍ STŮL 2 Pečená kachna, červené zelí, bramborové škubánky Mrkvový salát s jablky Listový salát se špenátem, čerstvý sýr Grilovaný vepřový bůček  ČESKÝ DEGUSTAČNÍ STŮL 3 Hovězí loupaná plec se svíčkovou omáčkou, karlovarským knedlíkem a brusinkovou šlehačkou Salát z červené řepy  Zeleninový salát s kozím sýrem Farmářské sýry (kozí, ovčí, kravské) s domácími marmeládami DEZERTY Kremrole Vanilkové věnečky Laskonka s čokoládou Mini větrník s karamelovým krémem Cena za osobu 850 Kč PŮLNOČNÍ BUFET – 150 gramů/osoba (není v ceně menu) Bramborová polévka s houbami Pražská šunka od kosti s bramborovým pyré a nakládanou zeleninou Výběr pečiva Cena za osobu 250 Kč Ceny jsou bez DPH a pro více než 250 osob

FRANCOUZSKÉ DEGUSTAČNÍ MENU FRANCOUZSKÝ DEGUSTAČNÍ STŮL 1 Grilovaný filet z candáta, mrkvové pyré Salát s rukolou, piniové oříšky, Roquefort Bramborový salát, šalotka, dijonská hořčice Kachní paštika, nakládané okurky cornichons FRANCOUZSKÝ DEGUSTAČNÍ STŮL 2 Kachní prsa Magret, gratinované brambory, pomerančová omáčka Fenyklový salát, marinovaná karotka, rukola Čočkový salát, cibule, petržel, hořčičné semínko Sýry Brie a Comté s jablečnou marmeládou FRANCOUZSKÝ DEGUSTAČNÍ STŮL 3 Jehněčí kotletky, rozmarýn, ratatouille Salát Masculine, výběr mladých salátových listů, jedlé květy Salát Niçoise, tuňák, vejce, fazolky Humří bisque DEZERTY Mini tarteletky s čerstvými jahodami Mini tarteletky s krémem z hořké čokolády Profiterolky s kokosovou pěnou Profiterolky s karamelovou pěnou Čerstvé ovoce s espuma pěnou ze sektu připravované před hosty Cena za osobu 890 Kč PŮLNOČNÍ BUFET – 150gramů/osoba (není v ceně menu) Polévka Vichyssoise – francouzská krémová polévka z brambor a pórku Studené mísy s uzeninami, sýry a zeleninou s čerstvými bagetami Cena za osobu 250 Kč Cenz jsou bez DPH a jsou pro více než 250 osob

STŘEDOMOŘSKÉ DEGUSTAČNÍ MENU STŘEDOMOŘSKÝ DEGUSTAČNÍ STŮL 1 Paella s mořskými plody Uzený hovězí jazyk, lanýžový olej, marinované papričky plněné sýrem Míchaný salát se sýrem pecorino, sušené tomaty Houbový salát, sezonní zelenina STŘEDOMOŘSKÝ DEGUSTAČNÍ STŮL 2 Orecchiette, kuřecí maso, smetana, tymián Ledový salát, chřest, pomeranč, kantalupský meloun Výběr uzenin a antipasti Zauzený losos, bazalkový jogurt, plody kapary STŘEDOMOŘSKÝ DEGUSTAČNÍ STŮL 3 Pečený hovězí pupek s perigordskou omáčkou, sezonní zelenina, bramborové pyré Rukolový salát, parmezán, sušené tomaty, olivový olej Salát z chobotnice, brambory, olivy Španělský sýr Manchego, med DEZERTY Zmrzlina (vanilková, čokoládová, ořechová) nebo sorbety (citronový, pomerančový, malinový) Tiramisu Kokosový cupcake s brusinkami Cheesecake Výběr čerstvého ovoce Cena za osobu 950 Kč PŮLNOČNÍ BUFET – 200 gramů/osoba Grilované vepřové a hovězí klobásky salsiccia, pečivo, pochutiny Cena za osobu 250 Kč

ASIJSKÉ DEGUSTAČNÍ MENU ASIJSKÝ DEGUSTAČNÍ STŮL 1 Vietnamské Pho – rýžové nudle, hovězí maso, horký vývar, asijské bylinky Smažený jarní závitek, dip z rybí omáčky Korejský salát kimchi, nakládané čínské zelí, chilli Salát z rýžových skleněných nudlí, kuře, řapíkatý celer ASIJSKÝ DEGUSTAČNÍ STŮL 2 Salátové rolky v rýžovém papíru, tygří krevety Amok – khmérské zelené kari, kuře, rýže Salát ze soba nudlí, krabí maso, marinovaný bílý zázvor Tom yum gung, krevetová polévka, kokosové mléko, houby ASIJSKÝ DEGUSTAČNÍ STŮL 3 Okouník červený grilovaný v banánovém listu (bok choy, rýže) Houbový salát, vaječné nudle, sójové klíčky, koriandr Salát ze zeleného manga, sušené olihně, rybí omáčka Čínské knedlíčky Dim sum upravené v páře DEZERTY Ovocný bar s čerstvým ovocem Čokoládové fondu Banánový chlebíček Cena za osobu 1100 Kč PŮLNOČNÍ BUFET – 120 gramů/osoba Vepřové, kuřecí a zeleninové satay s výběrem dipů Cena za osobu 350 Kč

STREET FOOD DEGUSTAČNÍ MENU DEGUSTAČNÍ STŮL 1 Domácí hovězí burger z masa „Čestr“   Pečené brambory s domácí tatarskou omáčkou Domácí hovězí a vepřové klobásky Hořčice, křen, rajčatová salsa Salát Coleslaw DEGUSTAČNÍ STŮL 2 Burritos, tortilla, kuřecí maso, zelenina Taco shells, kukuřičné placky, mleté maso Salát Crab Louie, krabí maso, římský salát, vejce, rajčata Cobb salát, listové saláty, kuře, slanina DEGUSTAČNÍ STŮL 3 Pečená vepřová žebra, jasmínová rýže, vodní špenát Salát z krevet, rýžové nudle, máta Salát z hovězí svíčkové, pražené ořechy, krevetové chipsy Thajská kokosová polévka DEZERTY Čokoládové brownies Špízy z čerstvého ovoce Vanilkový a čokoládový cupcake Vafle připravované před hosty s malinovou omáčkou, čokoládou a šlehačkou Cena za osobu 970 Kč PŮLNOČNÍ BUFET 120 gramů/osoba Hot dog z párků z Našeho masa s domácí hořčicí, zelím a opečenou cibulkou s naší BBQ omáčkou a bramborovými chipsy Cena za osobu 220 Kč Ceny neobsahují DPH a ceny jsou pro více než 250 osob

DEGUSTAČNÍ STOLY MEZINÁRODNÍ I DEGUSTAČNÍ STŮL 1 Grilovaný losos, bramborové pyré, sezonní zelenina Pečená sezonní zelenina Bramborový salát, koriandr, majonéza  Fenyklový salát, rukola, červená cibule Pečené vepřové karé, salsa z paprik, olivový olej DEGUSTAČNÍ STŮL 2 Pečený hovězí pupek s perigordskou omáčkou, sezonní zelenina, bramborové pyré Rukolový salát, parmezán, sušené tomaty, olivový olej Salát z chobotnice, brambory, olivy Španělský sýr Manchego, med DEGUSTAČNÍ STŮL 3 Pečená vepřová žebra, jasmínová rýže, vodní špenát Salát z krevet, rýžové nudle, máta Pomeranče s koriandrem Thajská kokosová polévka DEZERTY Kremrole Kokosová mini laskonka s kávovo-čokoládovým krémem Mini větrník s karamelovým krémem Vanilkový věneček Čerstvé ovoce Cena za osobu 1100 Kč Ceny neobsahují DPH a jsou pro více než 250 osob

DEGUSTAČNÍ STOLY MEZINÁRODNÍ II DEGUSTAČNÍ STŮL 1 Grilovaný filet z candáta, mrkvové pyré Salát s rukolou, piniové oříšky, Roquefort Bramborový salát, šalotka, dijonská hořčice Kachní paštika, nakládané okurky cornichons DEGUSTAČNÍ STŮL 2 Zeleninové lasagne s bylinkovým pestem Ledový salát, chřest, pomeranč, kantalupský meloun Výběr uzenin a antipasti Zauzený losos, bazalkový jogurt, plody kapary DEGUSTAČNÍ STŮL 3 Grilovaná vepřová panenka, rozmarýn, sladké brambory Salát z černých fazolí, koriandr Výběr farmářských sýrů s domácími marmeládami Jablečný salát, ananas, rozinky, jogurt DEZERTY Mini tarteletky s čerstvými jahodami Mini tarteletky s krémem z mléčné čokolády s koňakem Mini větrníky s karamelovým krémem Čerstvé ovoce s espuma pěnou připravované před hosty Cena za osobu 970 Kč Ceny neobsahují DPH a jsou pro více než 250 osob

DEGUSTAČNÍ STOLY MEZINÁRODNÍ III DEGUSTAČNÍ STŮL 1 Okouník červený grilovaný v banánovém listu (bok choy, rýže) Houbový salát, vaječné nudle, sójové klíčky, koriandr Salát ze zeleného manga, sušené olihně, rybí omáčka Čínské knedlíčky Dim sum upravené v páře DEGUSTAČNÍ STŮL 2 Kachní prsa Magret, gratinované brambory, pomerančová omáčka Cukrová vata z bonpar se strouhanými kachními játry foie gras Fenyklový salát, marinovaná karotka, rukola Čočkový salát, cibule, petržel, hořčičné semínko Sýry Brie a Comté s jablečnou marmeládou DEGUSTAČNÍ STŮL 3 Pečený hovězí pupek s omáčkou ze stročků, sezonní zeleninové pyré Rukolový salát, parmezán, sušené tomaty, olivový olej Salát z chobotnice, brambory, olivy Španělský sýr Manchego, med DEGUSTAČNÍ STŮL 4 Jehněčí kotletky, rozmarýn, ratatouille Salát Masculine, výběr mladých salátových listů, jedlé květy Salát Niçoise, tuňák, vejce, fazolky Humří bisque DEZERTY Tiramisu Mini dort Savoy s marinovanými višněmi Nugátový dort Mini kokosová laskonka s čokoládovým krémem Sorbety ze sezonního ovoce Čokoládové střepy s růžovým parfémem / tonka fazolemi Čerstvé ovoce s espuma pěnou připravované před hosty Cena za osobu 1100 Kč Ceny neobsahují DPH a jsou pro více než 250 osob

OBCHODNÍ PODMÍNKY PLATBY Zálohová faktura ve výši 70 % nákladů (splatnost 7 pracovních dnů před akcí). Doplatek faktury – nejpozději 21 dní po akci. TERMÍNY PRO ZÁVAZNÉ POTVRZENÍ AKCÍ 1–50 hostů – závazné potvrzení nejméně 5 dní předem 50–250 hostů – závazné potvrzení nejméně 10 dní předem 250–1000 hostů – závazné potvrzení nejméně 15 dní předem více než 1000 hostů – závazné potvrzení nejméně 30 dní předem (Zrušení před uvedenými termíny je bez poplatků.)   STORNO POPLATKY PO TERMÍNECH 1–50 hostů od 4. dne před akcí – 40 % z celkové částky za catering od 3. dne před konáním akce – 50 % z celkové částky za catering od 2. a 1. dne před konáním akce – 80 % z celkové částky za jídlo a 40 % z částky za nápoje 50–250 hostů od 10. dne před akcí – 10 % z celkové částky za catering od 6. den před konáním akce – 40 % z celkové částky za catering od 4. dne před konáním akce – 50 % z celkové částky za catering 250 a více hostů od 15. dne před akcí – 5 % z celkové částky za catering od 10. dne před konáním akce – 10 % z celkové částky za catering od 7. dne před konáním akce – 40 % z celkové částky za catering od 2. a 1. dne před konáním akce – 80 % z celkové částky za jídlo 40 % z částky za nápoje *den = pracovní den