Městská knihovna Orlová Vedoucí: Iva Sušková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pohádky pro společné čtení
Advertisements

Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
Besedy pro veřejnost a návštěvníky Knihovny Václava Štecha ve Slaném.
Netradiční formy práce s knihou Knihovna Gymnázia Příbram Netradiční formy práce s knihou Knihovna Gymnázia Příbram Edita Vaníčková Makosová.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Klub dětských knihoven SKIP10
TyfloCentrum ČR, obecně prospěšná společnost
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Regionální literatura ve venkovských knihovnách Přibližování historie regionu a vytváření vztahu k místu, kde žijeme.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo:Marek Halfar.
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Plzeň, září 2008,
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Organizace a instituce města Čáslavi. Obsah Městský úřad Organizace a instituce pro děti a mládež Organizace a instituce pro seniory Kulturní instituce.
Knihovny vzdělávají aneb Senioři v lavicích Nebuďte sami doma Městská knihovna Chrudim a sekce 60+ SKIP
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Město Okres Litoměřice
Městská knihovna v Orlové. Současnost Období 60. až 90. let Období 20. až 50. let Obecná veřejná knihovna Čtenářský spolek Historie knihovny.
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Cheb, října 2007,
1. 2 Obsah Nabídka služeb Číselné údaje Oddělení pro dospělé Studovna Hudební oddělení Oddělení pro děti a mládež Městské informační centrum Knihkupectví,
SVÁTEK SENIORŮ Brno Náměstí Svobody ……. Ve bylo oficiální zahájení za účasti PŘEDSTAVITELŮ MĚSTA BRNA. Záštitu nad akcí měli JUDr. Michal.
Knihovníci o knihovnách vážně i nevážně …když se řekne… „KNIHOVNÍKOVA ABECEDA“
Knihovna města Plzně BŘEZEN – MĚSÍC ČTENÁŘŮ „S námi vždy all inclusive!“
DÍLNA 3 TÉMA: Vesmírné pohádky. CO NÁS ČEKÁ? o NÁVŠTĚVA MĚSTSKÉ KNIHOVNY o OBJEVOVÁNÍ POHÁDKOVÝCH KNÍŽEK S VESMÍRNOU TÉMATIKOU o POVÍDÁNÍ O KNÍŽKÁCH o.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Certifikovaní komisaři oboru kuchař:
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jiří Valeš.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo:Marek Halfar.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jaroslav.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Četba a čtenáři v České republice v roce 2007 Knihovnická bašta – akce knihoven k Týdnu knihoven 2007 – PhDr. Vít Richter – předseda SKIP Knihovna roku.
Středočeská vědecká knihovna Kladno představujeme.
Internet – výhoda pro znevýhodněné 29. února 2008 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
Týden knihoven až 7. října Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR.
Návrh Projektu „Čteme prarodičům“
T-klub Knihovna Karla Dvořáčka Vyškov. Začátky T-klub vznikl v málo navštěvovaném hudebním oddělení Financován z rezervního fondu knihovny Hlavní.
Pobočka Knihovny Jiřího Mahena v Brně-Černovicích, Charbulova 38 Statutární město Brno finančně podporuje Knihovnu Jiřího Mahena v Brně, příspěvkovou organizaci.
Sekce veřejných knihoven SKIP Částečně úplná zpráva o činnosti sekce v roce 2013 Gabriela Jarkulišová.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Výstava 2005 Čelákovice v obrazech a fotografiích
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Čtenářská liga Městská knihovna Sedlčany  Soutěž pro děti do 15 let  Říjen - květen  3 kategorie:  Do 9 let  9-11 let  let  2 kola hodnocení.
Městská knihovna Sedlčany Strom v nás - lokální historie prostřednictvím sedlčanské knihovny Městská knihovna v Českém Těšíně Konference Další možnosti.
Konference knihovníků Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa „SENIOŘI V KNIHOVNÁCH – KNIHOVNY PRO SENIORY V EUROREGIONU NISA“ Městská knihovna Semily 27. až 28.
Veřejné knihovny - místa mezigeneračního setkávání PhDr. Ivana Štrossová Krajská knihovna Vysočiny Jihlava, 31.března 2011.
Městská knihovna Sezemice Sezemice. Nejžádanější žánry v knihovně Romány historické Romance Detektivky Thrillery,horory, sci-fi Naučná literatura Dětská.
SKIP 02 – střední Čechy Valná hromada Městská knihovna Mladá Boleslav.
Knihovna statistika Uživatelé knihovny.
125 let od první zmínky knihovny 95 let od založení knihovny v Loučce.
Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace
FC Slovan Rosice, z.s..
2011 Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace
Městská knihovna Orlová
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Městská knihovna Orlová
Besedy na středních školách
Knihovnická procházka Prahou Petra Ambrušová a Ivana Šnoblová K1
Spisovatelé a ilustrátoři
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
26. května 2017, ZŠ a ZUŠ Líbeznice
SKIP – 2019 aneb Od valné k valné
Nabídka vzdělávacích lekcí pro školy
Transkript prezentace:

Městská knihovna Orlová Vedoucí: Iva Sušková 2006 Městská knihovna Orlová Vedoucí: Iva Sušková Zaměstnanci: Bendová Věra Čmiel David Heczková Lenka Káňová Jarmila Kytlicová Miroslava Návratová Stanislava Nerychlová Olga Popková Alena Sivá Božena Svobodová Taťána (nástup 19.12.) Svrčinová (dříve Jurčíková) Hana (odchod na mateřskou 19.12.) Studihradová Blanka Sztwiertniová Anna Tobolová Zdeňka Bc. Žáková Eva

Hudební pořady z CD „Hudba, kterou mám rád“ Městská knihovna Orlová 2006 Hudební pořady z CD „Hudba, kterou mám rád“ Česká hudba 60. let To byli zlatí slavíci

Městská knihovna Orlová 2006 Hudební pořady z CD cyklu „Hudba, kterou mám rád“ Ničeho nelituj – E. Piaf Jednou v roce na Vánoce

Orlovské Jazzfolkování Městská knihovna Orlová 2006 Orlovské Jazzfolkování R. Moravcová – P. Godula a folková skupina Hrnek

Městská knihovna Orlová 2006 Ukončení soutěže pro studenty středních škol z Orlové o nejlepší prezentaci Městské knihovny Orlová. Vítězná práce studentu Net Office T. Lukačky a O. Czubaje

Školení knihovníků - Knihovnická etika Městská knihovna Orlová 2006 Školení knihovníků - Knihovnická etika

Městská knihovna Orlová 2006 Pletení košíků z proutí s p. Blaženou Niemcovou Tradiční dekorativní perník p. Nory Kitnerové

Městská knihovna Orlová 2006 „Hudba vážně i nevážně“ Povídání PhDr. M. Kaštovské s orlovským rodákem skladatelem PhDr. L. Juřicou „Z dějin knihy“ Přednáší: PhDr. Marie Kaštovská pro studenty orlovského gymnázia

Městská knihovna Orlová 2006 Orlová ve fotografii Karel Budín – Klub přátel staré Orlové Putování Kyrgistánem JUDr. Vladimír Farana uvádí Daniela Šarmana

Městská knihovna Orlová 2006 Expedice Shisha Pangma beseda s karvinskými horolezci Karakoram - Přednáška Petra Piechowicze o horolezecké výpravě do Pákistánu

Městská knihovna Orlová 2006 Island – Země mezi kontinenty Přednáší: Mgr. S. Staniek Posvátná místa Moravskoslezského kraje Přednáší: spisovatel B. Vurm

Městská knihovna Orlová 2006 Písničky a příběhy ze středověku Dr. V. Vondruška, CSc. a P. Traxler Fantastické záhady PhDr. A. Vašíček

Městská knihovna Orlová 2006 Rok v Provence Přednáší: Herec Jiří Klem Dotazník, aneb co život dal a vzal Literární pořad s hercem Pavlem Novým

Oddělení pro děti a mládež Městská knihovna Orlová 2006 Výzdoba Oddělení pro děti a mládež

Hrr na nudu s klaunem Nenudou Městská knihovna Orlová 2006 Hrr na nudu s klaunem Nenudou

Městská knihovna Orlová 2006 Jak znáte svět pohádek? Soutěž školních družin Beseda s p. Szymonikem

Městská knihovna Orlová 2006 Beseda Ex libris s. p. Kubeczkou Planeta záhad s PhDr. A. Vašíčkem

Soutěž - Čertovo kopýtko Městská knihovna Orlová 2006 Soutěž - Čertovo kopýtko

Městská knihovna Orlová 2006 Amnestie dlužníků – odpuštění sankčních poplatků Rok výpůjček zdarma pro nové čtenáře Možnost anonymního vrácení knih Internet pro všechny zdarma Encyklopedie na CD nově v dětském oddělení Den otevřených dveří – 1. března Školení – základy práce na počítači

Městská knihovna Orlová 2006 Výpůjčky 274 254 Návštěvníci 79 380