Francie. Francouské jídla Večeře a obědy Deserty.
Slides:
Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Orbis Pictus v programu Comenius
Advertisements
Vánoční zvyky u nás a ve světě
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
Francouzské potravinářství
Prezentace nového SQL modulu Mzdy a personalistika Pavel Pitaš Miloš Jirčík.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Pomalý jako ŠNEK.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků. Ženatý 7 dní Miluji Tě! Ženatý 7 měsíců Samozřejmě Tě miluji. Ženatý 7 roků Když jsem tě miloval, měl jsem odejít.
Vánoce v Rusku.
Anglie Maturitní předmět: angličtina Brázdilová Eliška 6. A.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
BĚLÁ POD BEZDĚZEM 8/2012. KEMP POHÁDKA NÁS VÍTÁ… ZA POVŠIMNUTÍ STOJÍ FIKANĚ NARAFIČENÉ MATRACE. ALE PORADILI JSME SI S TÍM.
úkol 1 ___ jsme to nevěděli. A My B Mý C Mi D Mí.
Londýn 5. – schůzka s rodiči
Školení Špindlerův Mlýn – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Moji kámoši Projekt:internetoví vzdělávací klub Téma:moji kamarádi
Francie.
STRAVOVACÍ ZVYKLOSTI CIZINCŮ
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Vytvořili: D. Musílek a V. Veselý, 9.A
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Nadregionální síť středních zdravotnických škol pro vyšší kvalitu vzdělávání a praxe (reg. číslo CZ.1.07/1.1.00/ ), OPVK Klíčová aktivita č. 2 –
Chtěli bychom vám představit evropský stát který se nazývá Itálie.
MOJE RODINA Josef Novák.
Kultura stolování.
Polsko
Peter Gabaĺ – 5.A.
Obr. P jpg, , 14:50, Obr. P jpg,
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_377 Ročník: 2.
Zdravý životní styl Vytvořila: Michaela Ryšánková.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Prezentační techniky Vytvořit bez mluvení řady podle zadaných parametrů (barva vlasů atd.), co nejrychleji Smysl: zpětná vazba ke spolupráci.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Prvouka Ročník : 1.
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Vyhláška o školním stravování Bc. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ.1.07/1.4.00/ Prvouka 2. ročník Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_14_Základní hygienické návyky.
RODINNÝ VÝLET Klára Očadlíková, Sebastian Stryžak, Fanda Šimanovský.
Specifika podávání stravy, úpravy stravy a kultura stolování v domově seniorů ve Forde. TEREZA SEDLMAYEROVÁ 3.A, DENISA PROCHÁZKOVÁ 2.O.
Anglie Stravování. SNÍDANĚ - BREAKFAST English breakfastToast.
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název: VY_12_INOVACE_013_ Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jaroslav Bartl Číslo
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
Autor: Mgr. Karolina Pátková
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Autor: Mgr. Marcela Holubová
Autor výukového materiálu: Číslo projektu: Název: Vytvořeno:
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
Člověk a jeho svět, Prvouka, Zdravá výživa
VÝŽIVA A ZDRAVÍ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži Pilařova 3/3, Kroměříž IČ
Liga destilatérů při Katedře filosofie FF MU vás vítá na 15
Název projektu: Moderní škola Číslo klíčové aktivity: III/2 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Vráž, okres Beroun Autor: Zuzana Měchurová Název.
Název školy: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Název projektu: Moderní škola
Název: VY_52_INOVACE_PRV_01 Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44
Gastronomické zvyklosti různých národů
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
MATOUŠ REJMAN *1999 Oblíbené jídlo: pizza, pořádný steak
Daniel toman *2000 Oblíbená hudba: Rap, Pop music, elektronická hudba
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_14_Food TEMA: Food
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Transkript prezentace:
Francie
Francouské jídla
Večeře a obědy
Deserty
Ifelovka Francie
Oblíbené jídlo Francie šnecí ulity