Tim´s holiday in Prague ZÁKLADNÍ ŠKOLA ČELÁKOVICE VY_32_INOVACE_086_Tim´s holiday in Prague Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
My day – daily routine NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_ Jazyk anglický TEMA:
Advertisements

Past simple x present perfect VY_32_INOVACE_02-60 Ro č ník: 8. Vzd ě lávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzd ě lávací obor: Anglický jazyk Tematický.
Tim´s holiday in Prague práce s textem Základní škola Čelákovice VY_32_INOVACE_094_Tim´s holiday - Práce s textem Dostupné z Metodického portálu
Počítač, základní pojmy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Miroslav Kaňok, DiS. Dostupné z Metodického portálu
Základní škola Čelákovice VY_32_INOVACE_099_Členy v názvech Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Základní škola Čelákovice
Základní škola Čelákovice
Jazyk a jazyková komunikace Weather Počasí – angličtina 5. ročník Mgr
Převody – jednotky délky
Renesance v českých zemích
Ruský obrázkový slovník IX Nábytek − мебель
STEJNÉ Pracovní listy Poznáš, které obrázky jsou stejné? Najdi je a spoj. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer.
Ruský obrázkový slovník XXIV. Povolání - профессия
PAST SIMPLE (MINULÝ ČAS PROSTÝ)
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Ruský obrázkový slovník XXII Kolektivní sporty –коллективныe спортa
Ruský obrázkový slovník XLI Ve škole – В школе
Procvičování – složené zlomky, zlomky a desetinná čísla
Ruský obrázkový slovník XII Domácí spotřebiče – Техника для кухни
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_26
Ruský obrázkový slovník XXVI Přídavná jména B
Najdi rozdíl II. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Rozmach Španělska a boj Nizozemí za nezávislost
Pravidla pro počítání s mocninami
Orofacionální cvičení I
Hyperoskulační kružnice elipsy
PROVĚRKY Převody jednotek délky - 2.část
Převody délky MATEMATIKA
WHAT IS WHITE? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
HEALTH and injuries Anotace: materiál je určen žákům 7
Základní škola Čelákovice
Porovnávání obrázků Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Ruský obrázkový slovník IV Rodina − семья
Ruský obrázkový slovník XXX. Slovesa A
Habsburská monarchie a české země po 30-leté válce
Ruský obrázkový slovník XX Hudba – музыка
České země za 1. světové války
Ruský obrázkový slovník XL Kontinenty a oceány – Континенты и океаны
Reported questions 1. Wh- questions
Ruský obrázkový slovník XVII Části těla a hlavy – тела и головы
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Název školy: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Autorem materiálu a všech jeho částí je Irena Nemetová
Vyberte správně definiční obor funkce podle obrázku
Ruský obrázkový slovník XXVI Přídavná jména B
ČLOVĚK – VNITŘNÍ ORGÁNY A KOSTRA
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
WHAT IS BLUE? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_11
Ruský obrázkový slovník XIV Rok – Год
WHAT’S THE TIME? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Body Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Převody – jednotky délky
Ruský obrázkový slovník XIX Místnosti – комнату
Ruský obrázkový slovník XV Tvary – формы
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
Další průběh 30-leté války
M O T Ý L Í L O T O 3 Najdi stejného motýla!
Definiční obor funkce Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Ruský obrázkový slovník XXV Přídavná jména A
Kvadratická rovnice Vlastnosti kořenů kvadratické rovnice
Převody jednotek obsahu - 2.část
Vyberte správně definiční obor funkce podle obrázku
Definiční obor funkce Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Hra Znáš některé dopravní značky?
Transkript prezentace:

Tim´s holiday in Prague ZÁKLADNÍ ŠKOLA ČELÁKOVICE VY_32_INOVACE_086_Tim´s holiday in Prague Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

Autor: Mgr.Eva Hronová Vytvořeno: Stupeň a typ vzdělávání: II. Stupeň – základní – 7. a 8.r. Vzdělávací oblast: Inovace Vzdělávací obor: Anglický jazyk Téma: opakování minulého prostého času Anotace: procvičení slovní zásoby Druh učebního materiálu: prezentace Očekávaný výstup: upevnění znalostí Tim´s holiday in Prague

Negative in the past

Přečtěte si pozorně text: It was eight o´clock. Tim got up and went to the bathroom. He had a bath. He was very happy, because it was the first day of his holiday with Mary. He got dressed. He put on a white shirt and blue trousers. He had his breakfast in the kitchen and then he cleaned his teeth. At nine o´clock he phoned Mary and then he phoned for a taxi. The taxi arrived at half past nine. But when Tim went to the door he fell over his suitcase. He broke his leg and cut his hand. The taxi driver took him to the hospital. He couldn´t go on holiday. But Mary was already at the airport.

He had his breakfast in the kitchen. He didn´t have his breakfast in the kitchen. The taxi driver took him to the hospital. He didn´t take him to the hospital.

He had his breakfast. He didn´t have his breakfast. The taxi driver took him to the hospital. He didn´t take him to the hospital.

Zdroje informací:: Obr.1 Soubor:Panorama Prahy z Vy%C5%A1ehradu.jpg. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW:. Obr. 2 Soubor:Praha. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, , last modified on [cit ]. Dostupné z WWW:. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

Použité zdroje Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. Veškeré texty jsou dílem autora prezentace.