NORMANDIE, BRETAŇ – den Odjezd ve večerních hodinách z Teplic a dlouhá noc v autobuse.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BERLÍN – EVROPSKÁ METROPOLE Berlín – město, kde se moderní dějiny staly symbolem poválečné Evropy
Advertisements

ŠKOLNÍ ZÁJEZD DO.  Ve čtvrtek v pět hodin odpoledne se sešel celý výletní průvod poskládaný z výletníků, rodičů a hory kufrů, na autobusové zastávce.
Zájezd do Paříže.
Výukově poznávací zájezd do Španělska
TŘÍDNÍ SCHŮZE PROGRAM SRPŠ – výroční zpráva Třída jako celek – chování, výsledky vzdělávání, spolupráce, aktivita Akce v dubnu Ředitelské.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Památky Paříže Vítězslav Traurig.
Francie s cestovní kanceláří Sayonada. U b y t o v á n í Ubytování ve francii je velice útulné ale také levné Za dobře vybavený pokoj dáte v přepočtu.
Londýn, Oxford, Brighton, Eton
Červen  Odpolední odjezd z Brna  Směřujeme do severní Francie – Omaha Beach (místo vylodění spojenců za 2.světové války)  Odpoledne nalodění.
Paříž Termín zájezdu: – Cena zájezdu:6 800 Kč ( cena může být upravena podle počtu nocí ve 3 splátkách ) Ubytování:hotel v centru Paříže.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
AKCE NĚMECKO PO STOPÁCH LUDVÍKA II.. 1 den – Cesta do Alp 1 den – Cesta do Alp -prohlídka pohádkového zámku -prohlídka pohádkového zámku Ludvíka II.-
Pro přechod na další snímek klikněte levým tlačítkem myši Francie 2006.
PAŘÍŽ 5. – Den první Procházka centrem.
Bára Kahánková Nikol Košíková Natálie Nytrová
Lucemburk.
Click. Francouzské turistické lokality uvedené na seznamu kulturního dědictví UNESCO.
Francie Maturitní předmět: zeměpis Daniel Krčál, 6.A.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
PO ŠKOLE DO ŠKOLY Projekt OPVK č. CZ.1.07/1.1.32/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
PARIS Odjezd v úterý 30. března odpoledne z parkoviště u gymnázia. Příjezd v sobotu 3. dubna dopoledne.
Londýn 5. – schůzka s rodiči
Hranice 15. května 2006 Páté setkání pracovní skupiny cestovního ruchu k projektu „Udržitelný rozvoj turistických služeb“
Evropa – Střední Evropa
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
Hlavní město Francie. O P AŘÍŽI je jednoznačně Evropským městem umění. V muzeu Louvre, najdete největší historickou sbírku umění na světě. má svoji čtvrť.
FRANCIE.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_12 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluPoznej evropské město_2 Anotace Žák má v průběhu.
Evropa – Západní Evropa
Kateřina Brychtová VII.A 2010/2011
KTERÉMU STÁTU PATŘÍ VLAJKA 1.FRANCII 2.ŠPANĚLSKU 3.ITÁLII.
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
Anglie a Paříž pro základní školy
Francie v obrazech Klášter St. Michel Normandie.
LÉČEBNÁ SÍLA BALI - Očista těla i duše
CESTOGRAFIE Francie DEN 1. Odjezd Jilemnice-16:00 Semily pekárna Státní hranice-ČR-NĚMECKO Státní hranice-NĚMECKO-FRANCIE.
Dětský svět v regionu Dunaj -Vltava Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
La Vie en Champagne !. Vážení obchodní přátelé, z čistého nadšení a především okouzlení tímto slavnostním nápojem, jakým šampaňské bezpochyby je, jsem.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
VII.A Exkurze Anglie ZŠ HORNÍ POLICE. Rozpis ceny – 6260 Kč Doprava Praha – Londýn a zpět Doprava po Anglii Ubytování Vstupy STUDENT AGENCY 1690 Kč Florenc.
ŠKOLNÍ ZÁJEZD SLOVINSKO Termín:14. – I. Večer odjezd od školy II. Jezírka Zelenci, Planica, Kranjska Gora, jezero Bled III. Soutěska.
Po stopách UNESCO památek Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Putování po jezerech Jižních Čech, Horního Rakouska a Východního Bavorska Jana Kostková CR3.
C YKLOTOULKY V J IŽNÍCH Č ECHÁCH, V R AKOUSKU A N ĚMECKU Lenka Havlíčková CR3.
PROVENCE pro náročné. Za kouzlem Provence a Azurového pobřeží dovolení v nejkrásnějším francouzském regionu program podle Vašich přání letecky z Prahy.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
ŠVÝCARSKÁ MOZAIKA 28.5 – ZÁKLADNÍ INFORMACE Termín: – Cena: 9 300,- Kč Pedagogický dozor: R. Chalupová, K. Belzová V ceně.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Martina Slánská Kalhousová Název.
Klára Pospíchalová Památky v Paříži (pvp).
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Chorvatsko – ostrov Murter
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Paříž Paris Mgr. Jiřina Boušková.
PAŘÍŽ A ROUEN s jazykovým kurzem
Procházka Paříží.
Paríž Francúzsko.
 1. den – odjezd z Opavy přes ČR  2. den – Lucemburk, Waterloo, Brusel, Bruggy  3. den – Antverpy, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Wassenaar  4.
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do LDT VRBNO
POZNÁVACÍ POBYT Aneta Čermáková 4.A.
Procházka Paříží.
ŠVÉDSKO –
Zájezd do itálie Adam Havlík 4.A.
Norsko Cesta na sever Alžběta Pánková 4. A.
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
Školní výlet 2019 Rakousko, Německo
ZÁJEZD DO POLSKA OSVĚTIM A KRAKOV
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
Transkript prezentace:

NORMANDIE, BRETAŇ –

1. den Odjezd ve večerních hodinách z Teplic a dlouhá noc v autobuse

2. den GIVERNY – dům a zahrady Clauda Moneta ROUEN – staré normandské hlavní město, krásně středověké uličky, obchůdky. Místo upálení Johanky z Arku. Ubytování v okolí Rouen. Večeře

3. den Alabastrové pobřeží La Manche Étretat – kouzelné městečko na Alabastrových útesech, procházka po bílých křídových útesech Falaise d´Aval Pont de Normandie – jeden z nejvýznamnějších evropských mostů Honfleur – staré opevněné přístavní městečko, místo vzniku impresionismu, historický přístav Caen – sídelní město Viléma Dobyvatele Ubytování a večeře v okolí Caen

4. den Památná místa invaze z roku 1944 Pláž Arromanches, Omaha Americký hřbitov v Colleville Ruiny německých opevnění nad křídovými útesy v Bayeux Ubytování v okolí Rouen Večeře

5. den Po snídani odjezd do Paříže La Tour Eiffel, les Champs Elysées, Place de la Concorde, le Louvre Přejezd metrem do čtvrti Montmartre s bazilikou Sacré Coeur Ubytování v okolí Paříže, večeře

6. den Dokončení prohlídky Paříže Katedrála Notre Dame a L´ile de la Cité Le centre G. Pompidou a jeho okolí Večeře a odjezd domů

7. den Návrat do Teplic

Důležité informace Cena 9.800,- Kč při min. počtu 40 účastníků Cena zahrnuje – dopravu (klimatizace, kávovar, video, prodej nápojů), 4x ubytování v hotelech typu F1 po třech osobách a se snídaní, 5 x večeři, průvodce, kompletní pojištění Cena nezahrnuje – vstupné (cca 20 – 30 Eur) a kapesné Normandie je sice trošku větrná, ale jinak je po všech směrech naprosto úžasná. Pedagogický dozor – R. Chalupová, K. Belzová Platbu je možné rozdělit do menších částí. Detailní informace budou dětem sděleny na informační schůzce. Až budeme znát přesný počet účastníků, zveřejníme informace k platbě i na internetu. Bon voyage