Ája hledá supertalent pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina Rodinné pasy a Kraj Vysočina představují další ročník talentové soutěže.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pěvecký sbor Ptáčata V pěveckém sboru Ptáčata zpívají žáci tříd pod vedením Mgr. Jany Wichrové, korepetitorem sboru je Mgr. Dana Kusinová. Ptáčata.
Advertisements

Beckiland Firemní párty.
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
Soutěž Obec přátelská rodině Petr Šimerka ministr práce a sociálních věcí 14. května 2009.
Celorepubliková soutěž pro jednotky a sbory dobrovolných hasičů.
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
Oddělení mládeže a sportu
Čenda hledá supertalent pod záštitou náměstka hejtmana Pardubického kraje Ing. Romana Línka Rodinné pasy a Pardubický kraj představují další ročník talentové.
100 dnů záruka vrácení peněz Na vybrané modely žehliček a vysavačů NÁKUP BEZ RIZIKA –
Studio Jana vás zve na třetí ročník Kreativní výstavy v Jihlavě,
ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ administrace.
Konference Jihlava mluví o vzd ě lávání a Montessori pedagogice 2014 Montessori na 1. stupni ZŠ – zkušenosti z praxe.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
FIRE DANCE 2013.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
Rada mladých spolu s KMSOH a Vincentem pořádají VINTAL 2011 amatérskou uměleckou soutěž Rada mladých spolu s KMSOH a Vincentem pořádají VINTAL 2011 amatérskou.
Charitativní projekt společnosti Whirlpool CR 2013.
Soutěž Obec zdravotně postiženým Konference ISSS 2003 Jaromír Jech předseda Komise pro zdravotně postižené občany Předsednictva Svazu měst a obcí ČR
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 2. dubna 2011  V kolik: příjezd od 13 hod, zahájení ve 14 hod  Disciplíny: 1. Valčík 2. Čača 3. Volný tanec.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Projekty Dialog a Perspektiva reg. č. CZ.1.07/1.3.05/ , reg. č. CZ.1.07/1.3.05/ , Ludmila Muchová
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 15. – 17. října 2009 TIPSPORT ARENA Jeronýmova 570/22, Liberec 7.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
MHJ HS ŽABČICE.  Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 31. března 2012  V kolik: příjezd od 12,30 hod, zahájení ve 13 hod  Disciplíny: 1.Valčík 2.Charleston.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
ICHNOS Plus – Feasibility Study Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Evropská jazyková cena Label Praha, Historie programu iniciativa vycházející z dokumentu vydaného EK v roce 1992 – „White Paper“ v ČR od.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Oblastní charita Most Název služby: „Rodinné centrum Petrklíč“ Petra Jilemnického č.p. 2457, Most Adresa:
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
Metodická pomoc k žádostem o neinvestiční příspěvky do výše 25 tis
Plán rozvoje Kamarádi Stochov Vize Krátkodobý plán na příští rok 2006 Střednědobý plán do r.2010 Dloouhodobý plán do r.2025.
Technologické inovační centrum s.r.o., Vavrečkova 5262, Zlín (budova 23)
Bezpečně v kyberprostoru Jihlava 19. – projekt zaměřený na omezení rozšiřování nebezpečných počítačových jevů.
Podpora talentovaných žáků v Plzeňském kraji REALIZÁTOR: Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 ÚVODNÍ SEMINÁŘ K PROJEKTU
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
 Název projektu: Poklady kolem nás a v nás  Zkrácený název: Kolumbus  Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.13/  Žadatel projektu: Blažek & Blažek,
Čistá Vysočina Bc. Jana Böhmová Čistá Vysočina Historie  Hledání komunitní aktivity v rámci mezinárodní kampaně Den Země.  Vycházení ze.
MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I.
FIRE DANCE 2017.
Děkan Fakulty bezpečnostního inženýrství vyhlašuje
pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina
Kraje pro bezpečný internet 26. 9
Jitka Altmanová vedoucí Centra podpory náhradní rodinné péče.
Za celý tým vedoucích a instruktorů
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Finanční motivace učitelů při práci s nadanými žáky
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
POŘADATEL 2018 PODMÍNKY SPOLUPRÁCE.
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
Spolupráci na dobré věci.
FIRE DANCE 2018.
Rybářský klub České republiky, z.s.
LEGISLATIVNÍ DROBEČKY …plus něco navíc
FIRE DANCE 2019.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY
Naplňování Krajského akčního plánu vzdělávání 1 Ústeckého kraje setkání pracovních skupin 21.února 2018.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

Ája hledá supertalent pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina Rodinné pasy a Kraj Vysočina představují další ročník talentové soutěže pro děti od 5 – 17 let

Soutěž Ojedinělá akce pro děti a dětské skupiny Multitalentová soutěž zpěv tanec hudební nástroj sportovní/akrobatické vystoupení originální čísla apod. Podpora malých talentů Patron soutěže - Zbyněk Drda, vítěz 3. české superstar Základní kolo, krajské kolo City Park Jihlava , superfinále Šiklův mlýn

Přínos akce Rozvoj dítěte a jeho osobnosti Podpora píle a talentu Motivace k novým výkonům Budování přirozeného sebevědomí dítěte Možnost prezentace před publikem

Podmínky Pro jednotlivce nebo skupiny Věk od 5 – 17 let Skupina může být i mezigenerační Přihlášky do Dítě/skupinu přihlašuje dospělá osoba (viz přihláška) Registrace – on-line na webu – vyplněním registračního formuláře a zasláním na adresu Rodinné pasy, Mendlovo nám. 1a, Brno

Přidejte se Podpořte i Vy šikovné děti, které se mají čím pochlubit a zapojte je. Informujte své pracovníky (učitele a vedoucí kroužků) o soutěži. Umístěte ve svém areálu či webu informační plakáty a přihlášky.

Dětem nabízíme Vyzkoušet si vystoupení na profesionálním pódiu Porovnání sil s ostatními soutěžícími Nové zkušenosti a zážitky Možnost postoupit do krajského finále Celorepublikový vítěz získá zlatou cihličku v hodnotě ,- Kč a nabídku na vystoupení v roce 2012/13

Statistika přihlášených dětí/souborů 2011

Soutěžící ročník 2011

Finále ročník 2011 Předseda poroty a patron soutěže Zbyněk Drda s veverčákem Čendou. Jana Blažková, zpěvačka a hráčka na akordeon se stala finalistkou krajské soutěže „Ája hledá supertalent“ a celkovou vítězkou soutěže „Čenda hledá supertalent“ 2011 a získala automobil Seat Ibiza. Vítězka si zazpívala po boku Anety Langerové.

Přihláška