Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/01.0012 „Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání 5.12.2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: CZ.1.07 / / Elektrotechnik Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a Základní.
Advertisements

ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO KRAJE 17. prosince 2008.
VYUŽITÍ ICT PŘI TVORBĚ DUM
5. krajské setkání metodiků, vedoucích předmětových komisí a pedagogických pracovníků, kteří jsou aktivní v oblasti přírodovědného a technického vzdělávání.
HRAJEME SI S ČÍSLY Sčítání do 10 VY_32_INOVACE_7
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly II. CZ.1.07/1.1.32/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
ELEKTROTECHNIK MATERIÁL VZNIKL VE SPOLUPRÁCI SPŠ OSTROV A ZŠ KARLOVY VARY, TRUHLÁŘSKÁ 19, PŘÍSP.ORG. POUŽITÉ FOTOGRAFIE JSOU VYTVOŘENY PRACOVNÍKY SPŠ OSTROV.
Autor: MIROSLAV MAJCHER
Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: CZ.1.07 / / Technik autoservisu Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a.
Zahřívání látek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Půčková Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
Elektrotechnik Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková organizace, Jana A. Komenského 540 Použité fotografie.
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Konečna 25, p. o.
Škola:ZŠ, ZUŠ a MŠ Kašperské Hory, Vimperská 230 Předmět:FYZIKA Ročník:6. Anotace: Elektrický obvod 2 - elektrický proud a elektrické napětí Prezentace.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: MIROSLAV MAJCHER Název materiálu: VY_32_INOVACE_07_ZÁBAVNÁ.
HRAJEME SI S ČÍSLY Odčítání do 10 VY_32_INOVACE_8 Vypracovala: Klumparová Zuzana ZŠ a MŠ OLŠOVEC, přísp. org.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_42_INOVACE_matematika_20 Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Autor Bc. Ivana Kotková.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
a střední průmyslová škola dopravní
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 1. Ročník - hodiny Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Autor: MIROSLAV MAJCHER
Miroslav Nečas Tomáš Vybíhal
Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: CZ.1.07 / / Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ KONEČNÁ Použité.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: MS PowerPoint Číslo DUM: III/2/VT/2/2/32 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/ Partner 19 Střední škola polytechnická,
Jak se peče chleba Lenka Hůnová. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.
Obsah, metody a formy polytechnické výchovy v mateřských školách Seznámení s projektem Milan Podpera.
Přechod žáka ze ZŠ na SŠ SPŠ Ostrov Stručný program setkání 7:30-8:30  příprava ve třídách (otázky pro diskusi, vyzvednutí prac.oděvů, poučení.
VELETRH TECHNICKÝCH POVOLÁNÍ PROGRAMÁTOR, TVŮRCE HER Mgr. Roman Nedorost.
MOTORY Mgr. Martin Tichý MOTORY Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Datum vytvoření: Datum.
DUSÍK RNDr. Zuzana Karafiátová DUSÍK Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Datum vytvoření: Datum.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji.
GALVANICKÝ ČLÁNEK RNDr. Zuzana Karafiátová GALVANICKÝ ČLÁNEK Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Datum.
HLAVNÍ CÍL PROJEKTU Zlepšit podmínky pro výuku strojírenských oborů.
Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Datum vytvoření: Datum ověření ve výuce: Ročník:
MĚŘENÍ LED RNDr. Zuzana Karafiátová MĚŘENÍ LED Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Datum vytvoření:
Mgr. Roman Nedorost STAVBA PC Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Datum vytvoření: Datum.
Mgr. Vilibald Schlapák VLASTNOSTI LÁTEK A TĚLES VLASTNOSTI LÁTEK A TĚLES Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od.
Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Datum vytvoření: Datum ověření ve výuce: Ročník, pro který.
Elektrotechnik Tereza Krejnická IX. A ZŠ a MŠ Regionu Karlovarský venkov
Mgr. Vilibald Schlapák ZÁKLADY KÓTOVÁNÍ Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Datum vytvoření:
KONTROLA A ÚDRŽBA AUTOMOBILU (PROVOZNÍ KAPALINY) Mgr. Martin Tichý.
Měření elektrických veličin RNDr. Zuzana Karafiátová.
TECHMANIA SCIENCE CENTER PLZEŇ RNDr. Zuzana Karafiátová.
Elektrikář Moje vysněné povolání. Kdo to je a co má v popisu práce? Odborník provádějící práce související s elektrickým vedením, ale také provozem slaboproudých.
INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ pro šk. rok 2017 – 2018
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
„Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání
Technika má zlaté dno 2016.
Pořadové číslo projektu
Kumuč – kutík - kulík.
Implementační projekt KAP
Plán vzdělávacích aktivit
Obor: Elektrikář Ročník: 1. Vypracoval: Bc. Svatopluk Bradáč
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
„Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání
Název školy:. ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:. Mgr
Obor: Elektrikář Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Svatopluk Bradáč
Zpráva o studiu za rok 2016 Zdeňka Chmelíková
VELETRH TECHNICKÝCH POVOLÁNÍ
Technické školky a návaznost na ZŠ
Elektrické obvody.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
ZDRAVOTNICTVÍ ČR: Stručný přehled činnosti oboru: lékárenská péče 2007–2016 NZIS REPORT č. K/30 (08/2017)
VELETRH TECHNICKÝCH POVOLÁNÍ
AUTOR: Blanka Petlánová NÁZEV: VY_32_INOVACE_Pr2_07_Řemesla a povolání
Práce návrháře.
Název školy Autor: Název: Téma: Číslo projektu: ZŠ a MŠ Březno
Ohmův zákon Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Interaktivní test z elektrotechniky
Transkript prezentace:

Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání

RNDr. Zuzana Karafiátová

Konstruktér elektrikář sestavil a oživil elektrický obvod, osadil a zapojil elektronickou stavebnici, pokusil se jí oživit a následně změřil hodnoty, které obvod vykazuje

Poklepáním obrázku spusť video

 V prezentaci jsou použity vlastní fotografie a videa pořízené v průběhu Veletrhu technických povolání a v průběhu stáží ZŠ a MŠ Regionu Karlovarský venkov na SPŠ Ostrov