MOTIVAČNÍ DOPIS. Vážený pane Batrlo, reaguji na Vaši nabídku brigádnické výpomoci na pozici správce sítě zveřejněnou dne 10.3. 2010 na serveru

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r.
Advertisements

VY_ 32_INOVACE_Čj.Žá.13.
ŠKOLA: STŘEDNÍ ŠKOLA PRÁVNÍ – PRÁVNÍ AKADEMIE, S.R.O. TYP ŠABLONY: III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY PROSTŘEDNICTVÍM ICT PROJEKT: CZ.1.07/1.5.00/
Cyklus seminářů „Musíš chtít sama“ Jdeme s kůží na trh.
Počítačové praktikum Úvod do předmětu
Informace o škole  Zaměření školy na Informační technologie, Elektrotechniku, Automatizační techniku a Strojírenství, studijní a učební obory.  Počet.
Typy programů operační systémy programy pro práci se soubory
SOFTWARE operační systémy
Žádost o místo K písemnostem, které vznikají při organizaci a řízení společnosti v oblasti personální, patří doklady o průběhu a ukončení pracovního poměru.
Jak se uplatnit na trhu práce
Název projektu: Moderní škola
Výběrové řízení a přijímací pohovor – vybrané rady a tipy
Operační systémy Windows, Linux a Mac OS X Přehled vývoje
POČÍTAČOVÉ SÍTĚ KONCEPCE SÍTÍ
Označení materiáluVY_32_INOVACE_INF_06 Název materiáluOperační systémy AutorMgr. Radomil Kryl Typ aplikacePrezentace Ročník5. PředmětInformatika AnotaceŽáci.
Dopisy učitelům.
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
ŽIVOTOPIS (curriculum vitae)
Jak zpracovat průvodní dopis k životopisu ?
Personální řízení Cvičení 1
Digitální učební materiál
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
S O F T W A R E Šablona 32 VY_32_INOVACE_6_5_Operační systémy.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Motivační dopis přikládá se k životopisu cílem je zaujmout budoucího
Motivační dopis zadání
OPERAČNÍ SYSTÉMY (OS): Programy, které obsluhují základní rutiny počítače a bez nichž by žádný další program nemohl na počítači běžet. Konkrétní programy.
Počítačové vybavení Gymnázium Šlapanice. Školní síť Server s OS Linux Stanice s OS Win XP Možnost bootování OS Linux ze serveru Rychlost sítě 100 Mb/s.
Vzdálené počítačové sítě a programování v prostředí Windows Okruhy ke zkoušce z předmětu: Ing. Zdeněk Votruba LVALVA.
1.1. Podpora prodeje TUTORIAL Ing. Vilém Kunz,Ph.D.
Personální mamagement
ICT – Informační a komunikační technologie Ing. Libor Měsíček, Ph.D. CN460
Jméno: Ing. Jan Pracovitý Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR. Společnost: ABCD Robot, s.r.o. Pozice: generální ředitel.
Operační systémy Windows, Linux a Mac OS X Přehled vývoje
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Partner č Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní.
HRA NA ZAMĚSTNAVATELE Člověk a svět práce
Fakulta informatiky Masarykova univerzita Brno. Fakulta informatiky MU Brno Brno – univerzitní město Masarykova univerzita – druhá největší univerzita.
Textový editor Maturitní téma č.12 (prostředí textového editoru, nastavení zobrazení dokumentu, zásady pořizování textu v počítači)
Absolventi na trhu práce
Personální strategie mezinárodní firmy
DACHSER Education Programme Chcete nastartovat svou kariéru v logistice?
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Přijímací pohovor prakticky „ Hledáme-li nového člověka do firmy, pak vybíráme vždy konkrétního člověka pro konkrétní činnost v konkrétním podniku.“
TEORIE.  důležitá součást při žádosti o práci či stáž, jedna z prvních informací o vás – pokud se bude líbit, můžete na jeho základě postoupit k pohovoru.
ČLOVĚK A SVĚT PRÁCE osnova. PRÁCE A PRACOVNÍ SÍLA  Trh práce  Pracovní síla  Potřeby  Pracovní kapitál  Lidský kapitál.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova Název materiálu VY_32_INOVACE_20_ Volba povolání Autor Motejlková Věra.
Smíchovská střední průmyslová škola Preslova 25 Praha 5 - Smíchov Představíme Vám ve zkratce naši školu…
Motivační dopis cíl dopisu: zapůsobit získat pozvání na rozhovor obsah dopisu: vysvětlení zájmu o práci forma dopisu: krátký text zásady při psaní: stručnost,
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_19.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Motivační dopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
Operační systém (OS) Základní funkce operačního systému: – Zajištění komunikace s okolím. – Řízení a zpracování programů. – Údržba informací na externích.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_18.
Kariéra Předmět:Ekonomická praxe Ročník: 2. nástavbového studia - Podnikání Autor: Ing. Alexandra Herbriková Anotace: Materiál seznamuje žáky se základními.
-MOTIVAČNÍ DOPIS- OV 9. ročník, ZŠ.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 7
SW počítače - operační systém
Birmingham 16. dubna 2016 – 14. května CZ01-KA
Odborná praxe Portsmouth
OPERAČNÍ SYSTÉMY Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Operační systémy - úvod
Týmové práce 2015: Tester adaptérů
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Tento projekt byl podpořen finančními prostředky z EU
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
OPERÁTOR V CALL CENTRU MOTIVAČNÍ DOPIS.
Cesta k uplatnění na trhu práce
Transkript prezentace:

MOTIVAČNÍ DOPIS

Vážený pane Batrlo, reaguji na Vaši nabídku brigádnické výpomoci na pozici správce sítě zveřejněnou dne na serveru Jak se můžete přesvědčit v přiloženém životopise, studium na Střední průmyslové škole elektrotechnické v Brně jsem úspěšně zakončil

maturitní zkouškou, nyní studuji VUT v Brně. Vynikám znalostí operačního systému Windows, ale ani OS Linux mi není neznámý. Ovládám programový balík MS Office a taktéž Windows 2008 server. Jsem samostatný, spolehlivý a i přes svou velkou rychlost jsem velmi pečlivý.

Se správou sítí mám zkušenosti, protože jsem na obdobné pozici již pracoval během posledního roku studia na SŠ. Působil jsem jako správce počítačové sítě ve firmě Metal, s.r.o.

K tomuto dopisu přikládám životopis a další reference a rád se dostavím na osobní pohovor. Těším se na případnou spolupráci. S pozdravem X. Y.