18. března 2006 se konal maškarní ples naší Unie rodičů. Moc se povedl, i díky sponzorům a rodičům je výtěžek velmi pěkný. A naše zážitky ještě lepší.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vojta Tolar VÝLET DO HO Ř OVIC A DO P Ř ÍBRAMI. Tohle je kartonový papír. Ze kterého se vyrábí měchy. Tady paní dělá basy, které nutně musí být na milimetry!!!
Advertisements

Skloňování podstatných jmen rodu mužského Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpo č tu Č R. Provozováno.
NÁZEV ŠKOLYěh BRÁNA, základní škola a mateřská škola Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTURozvoj čtení a.
Název školy: Svobodná základní škola,o.p.s. Autor: Ivana Makovičková Název materiálu: VY_12_INOVACE_4_ČTENÁŘSKÁ GRAMOTNOST_SILÁK BIVOJ Název: SILÁK BIVOJ.
Shoda přísudku s podmětem OB21-VVP-HUM-CJL-BUJ-L
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc. Lucie Chojnová NÁZEV: VY_32_INOVACE_07_Význam a funkce rodiny TÉMA SADY: Občanská výchova.
Anglie ADÉLA VITÁSKOVÁ BARBORA LEHNEROVÁ. CESTA DO ANGLIE  Sraz jsme měli na školním dvoře v 9 hodin rodiče se s námi rozloučili a vyjeli jsme. Jelo.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B. Staška 232, příspěvková organizace Autor: Ing. Jaromír Šmíd Název : VY_32_INOVACE_01_Počátky.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_ Jaro – hospodářská zvířata Název sady: Člověk a jeho svět.
Název školy: Základní škola Sadská Autor: Mgr. Jiřina Homolová Název DUM: VY_32_Inovace_ Pohádka 3 Název sady: Český jazyk 6. ročník Číslo projektu:
KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB JIHLAVA Mgr. Naděžda Vrbatová, PhD.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Jiří.
FINÁLE DDM Beta Pardubice
Den Země 2009 Dne si žáci devátých tříd pod vedením paní učitelky Zimové připravili pro své spolužáky z prvního stupně různé soutěže. Žáci prvního.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Milena Brádlová; datum:
Procvičování slovní zásoby
Název školy:. ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:. Mgr
Jaro je tady, pojďte na vycházku,nebo na fotbal
Náš výlet do
VY_32_INOVACE_04_SLOVNÍ DRUHY_PŘÍDAVNÁ JMÉNA 1
Občanské soudní řízení I.
Million Leaders Mandate Příručka první
ČEKÁME NA JEŽÍŠKA VÁNOČNÍ PROJEKT
Další perspektiva prohloubení česko-polské přeshraniční spolupráce z pohledu regionů Výroční konference v rámci Operačního programu přeshraniční spolupráce.
Materiál je určen pro žáky od 4.třídy.
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
PODOBNOST TROJÚHELNÍKŮ
Ahoj děti, já jsem Medvídek Pú a budu vás provázet dnešním příběhem.
Užitečné závaží.
Trhlina ve džbánu.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Autor: Mgr. Dana Bednářová Datum: Název: VY_32_INOVACE_05_Český jazyk
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ /1. 4
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace O PERNÍKOVÉ CHALOUPCE Název : VY_32_inovace_13 - ČJ – O perníkové.
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření leden 2012 Ročník
NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_18_M7_Hanak TÉMA: Procenta
Lékové interakce, statistiky
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Mgr.
Prezentace je určena pro výuku hudební výchovy v 1. ročníku
JARO U NÁS VY _32 _ INOVACE _01
SEMINÁŘ ZDRAVOTNICKÉ ZÁCHRANNÉ SLUŽBY LIBERECKÉHO KRAJE
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
Autor: Mgr. Jitka Šteflová
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spořilov
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Název školy: ZŠ a MŠ Unkovice, příspěvková organizace
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
V 1. E.
… a přišel podzim.
Vánoční idylka krásná se zdála,
Noc ve škole – Zúčastněte se.
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.1.Bal.08_Lidské_tělo Datum:
VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM!
Občanské soudní řízení I.
Doplňovačky a dvousměrka II
Zkuste říct Hudba:Michal Tučný Chtěl bych být medvídkem.
VY_32_ INOVACE_ 06_ ČESKÝ JAZYK 3
Občanské soudní řízení I.
SLOVESA Filip s Bakem dovádějí na louce.
Druh učebního materiálu
Česká společnost pro jakost
Bohatého Ježíška.
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_06
Beseda se s paní spisovatelkou Světlanou Glaserovou
Noc ve škole – Zúčastněte se.
Slovní druhy (hra) VY_32_INOVACE_274_Slovní druhy šablona III/32 Mgr
Třetí návštěva „Domečku“
NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_07_M7_Hanak
Transkript prezentace:

18. března 2006 se konal maškarní ples naší Unie rodičů. Moc se povedl, i díky sponzorům a rodičům je výtěžek velmi pěkný. A naše zážitky ještě lepší. Tak se na nás podívejte.

Pionýrka( předsedkyně), bezdomovec a sluníčko – jinak část organizačního výboru. Pionýrka( předsedkyně), bezdomovec a sluníčko – jinak část organizačního výboru.

Sněhurka měřící asi dva metry byla opravdu krásná a trpaslíci k popukání. Sněhurka měřící asi dva metry byla opravdu krásná a trpaslíci k popukání.

Další členky výboru Unie rodičů, také pěkné masky. Další členky výboru Unie rodičů, také pěkné masky.

Bohatá tombola – hlavní cena DVD přehrávač. Bohatá tombola – hlavní cena DVD přehrávač.

Hroznové víno a krásná „Regina“ – ta zvítězila v soutěži o nejlepší masku. Hroznové víno a krásná „Regina“ – ta zvítězila v soutěži o nejlepší masku.

Ve skutečnosti je tohle chlapík v nejlepších letech – na plese ve svém dokonalém úboru starého myslivce vzbuzoval v dámách soucit a ochranitelské pudy. Ve skutečnosti je tohle chlapík v nejlepších letech – na plese ve svém dokonalém úboru starého myslivce vzbuzoval v dámách soucit a ochranitelské pudy.

První pomoc zajišťovala paní starostka, tady zrovna určuje diagnózu Sněhurce. Všichni ošetřovaní přežili. První pomoc zajišťovala paní starostka, tady zrovna určuje diagnózu Sněhurce. Všichni ošetřovaní přežili.

Víla a Beruška nám moc pomohly při přípravě, a také jim to moc slušelo. Víla a Beruška nám moc pomohly při přípravě, a také jim to moc slušelo.

Křemílek je pyšný na tombolu, kterou pečlivě celý večer hlídal a v roli školačky Evička – účetní obecního úřadu. Křemílek je pyšný na tombolu, kterou pečlivě celý večer hlídal a v roli školačky Evička – účetní obecního úřadu.

Učitelský sbor naší školy – cigárko v rukou paní ředitelky je jen rekvizita, ona je jinak zapřísáhlý kuřákobijec. Učitelský sbor naší školy – cigárko v rukou paní ředitelky je jen rekvizita, ona je jinak zapřísáhlý kuřákobijec.

A takhle se tančilo. Tak AHOJ za rok. A takhle se tančilo. Tak AHOJ za rok.