XII. krajský sněm UNO OK V Olomouci 5. 2. 2011 Mgr. M. Vystrčilová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Další zdroje příjmů pro ICM. Hlavní důvody realizace Analýzy nestátního neziskového sektoru  Efektivní komunikace s neziskovými organizacemi – uvnitř.
Advertisements

KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Projekt Místních partnerství zaměstnanosti
SCHOLA SERVIS příspěvková organizace Olomouckého kraje.
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU Zájmové sdružení právnických osob OK4EU.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Obor informační technologie
Pomáháme neziskovkám Významný projekt Olomouckého kraje
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Podpora podnikání a zaměstnanosti v Olomouckém kraji
Představuje pilotní projekt s názvem POLIS. ... je sociálně preventivní pilotní projekt... zkušební doba 18 měsíců... spolufinancován Evropským sociálním.
Podpora přípravy projektů NNO pro příští programovací období 2007 – 13 Chceme zpracovat takové projekty NNO, jejichž cíle jsou společné více organizacím.
Českomoravská vzdělávací, s.r.o nám. Winstona Churchilla 1800/2
Interreg IIIA Česká republika–Polsko Olomouc, Hotel Flóra Závěrečný seminář Seminář je spolufinancován EU.
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU Zájmové sdružení právnických osob OK4EU.
WEBOVÝ PORTÁL ŽIVOT ONLINE.CZ. OBSAH Komu je portál určen Spolupráce Obsah portálu Návrh grafické podoby Účel.
Spolupráce, která přináší plody
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
Nezaměstnanost v OC kraji Internetový portál MPSV Krajská pobočka v Olomouci Bc. Jaroslav Mikšaník.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Aktivity v oblasti regionálního rozvoje Česko-Polská konference Partnerství LEADER , Bouzov.
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
Český systém kvality služeb Prezentace projektu Ministerstvo pro místní rozvoj ČR na podporu cestovního ruchu Velké Losiny –
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Závěrečná konference k projektu
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Přístup k veřejnému internetu v knihovnách obcí a měst Vít Richter Knihovnický institut Národní knihovna ČR Tel ISSS 2007.
Metodická pomoc k žádostem o neinvestiční příspěvky do výše 25 tis
Anotace: ČR – Olomoucký kraj Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do pracovního.
1 Visegrad, Norské fondy, veřejná výběrová řízení Mgr. Iva Minaříková.
Shrnutí programu IS INTERREG III A ČR–Polsko ve Slezském vojvodství Závěrečná konference Interreg III A ČR – Polsko 2004 – , Olomouc Seminář.
Portál územního plánování v praxi
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Podpora rozvoje vzdělávání v rámci ROP Střední Morava Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA Vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Olomouckého.
Zpráva o činnosti 2013 Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje.
ORGANIZACE KRAJSKÉ SOUTĚŽE REGIONÁLNÍ POTRAVINA A ZKUŠENOSTI Z OLOMOUCKÉHO KRAJE Ing. Pavel Stonawský.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
EUROREGION ELBE/LABE 1 Společný Fond malých projektů v EUROREGIONU ELBE/LABE
XIV. krajský sněm UNO OK V Olomouci VÝZNAMNÝ PROJEKT 2012 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ – Příspěvek z rozpočtu Olomouckého kraje.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
XII. Konference samospráv Olomouckého kraje 21. 4
Metodická podpora poskytovatelů a pracovníků sociálních služeb
Program RP04-17 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2017
Rodinná politika Olomouckého kraje
Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje
Michal Šperling - EUREDIS
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
Podpora Olomouckého kraje se zaměřením na mezigenerační soužití
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Program švýcarsko-české spolupráce Zlín
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Informace o projektu IKAP
Dobrovolnické programy
Podpora sociálního podnikání v rámci CLLD (místní akční skupiny)
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
V. Setkání se starosty obcí
VIII. ročník Konference Moravské dopravní fórum
Transkript prezentace:

XII. krajský sněm UNO OK V Olomouci Mgr. M. Vystrčilová

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2010 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ – Příspěvek z rozpočtu Olomouckého krajeve výši Kč Vlastní zdroje Kč Město Jeseník Kč o.s. INspiro Kč SART-staveb.spol Kč CELKEM Kč

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2010 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ A) Posílit schopnost elektronické komunikace Cíl - dovybavení neziskových organizací výpočetní technikou (PC, notebook) Částka Kč byla rozdělena po Kč pro 10 neziskovým organizací z OK

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2010 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ B) Posílit schopnost elektronické komunikace Cíl – příspěvek na pořízení či provoz internetu pro NO Částka Kč byla rozdělena po Kč pro 15 neziskových organizací z OK

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2010 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ C) Pozice administrativního pracovníka UNO C) Pozice administrativního pracovníka UNO (sekretariát UNO)  Zajišťuje technicko-organizační chod UNO  Správu databáze NO a komunikace s nimi  Organizaci akcí pořádaných UNO (předsednictvo UNO, UNO (předsednictvo UNO, semináře, školení, schůzky semináře, školení, schůzky sekcí, krajský sněm, lektor, sekcí, krajský sněm, lektor, zpracovatel žádostí apod.) zpracovatel žádostí apod.)

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2010 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ D) Pomocníci neziskovek pro region Jesenicka, Šumperska a Olomoucka  Zajišťují přímou konzultační podporu NO při zpracovávání žádostí o grantové podpory a jiné podpory a jiné  Jeseník – Veronika Sokolová  Šumperk – Renáta Matýsková  Olomouc – Milada Šnajdrová

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2010 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ E ) SEMINÁŘE PRO NO Účel – specializované semináře zaměřené na podporu kvality a kvantity podávaných žádostí o příspěvky z rozpočtu OK a jiné zdroje, semináře dle potřeb a požadavků NO Zrealizováno již 24 seminářů – 2 x o dotacích z OK, 2 x účetnictví, 1 x zpracování fotografie, 1 x práce na PC, 18 x komunikační (účast 650 lidí) Olomouc, Jeseník, Prostějov, Přerov, Šumperk

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2010 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ F) Prezentace a podpora neziskového sektoru (Vystrčilová) (Kropáčová – web UNO) (Beil – bulletin) (Beil –

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2010 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ G) BULLETIN OKNO do neziskového sektoru

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2010 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ Cílem – spolufinancování bulletinu pro NO v OK –měsíční vydávání časopisu (min. 10 čísel za rok) –propagace různých činností NO v bulletinu –zveřejňování bulletinu - tiskem, web UNO, maily

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2009 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ H) PODPORA ČINNOSTI SEKCÍ SEKCE – sdružuje neziskové organizace stejného nebo velmi blízkého zaměření Účel – posílit pomocí sekcí rychlé a operativní předávání zkušeností a informací, čímž se posílí schopnost získávat grantové podpory

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2010 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ OLOMOUCKÁ SEKCE HASIČSKÁ SEKCE (OK) SEKCE PRKNO - PROSTĚJOVKÁ SEKCE APNO - PŘEROVSKÁ DOBROMYSL (JESENÍK) NEZISKOVÉ ORGANIZACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB JESENÍK SEKCE PRO RODINU (OK) SOCIÁLNÍ SEKCE (OK) SDRUŽENÍ NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ ŠUMPERK

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2010 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ Pomocníci NO Okres Jeseník – Veronika Sokolová, Okres Šumperk – Renáta Matýsková, Okres Olomouc, Přerov, Prostějov – Milada Šnajdrová,

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2010 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ I) PŘÍMÁ PODPORA AKCÍ UNO Prostějov – Pochod všech generací Olomouc – III.ročník Olomoucký drak Jeseník – Daruj radost 2x Přerov, Šumperk - nově

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2010 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ PROPAGACE NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ I OLOMOUCKÉHO KRAJE I OLOMOUCKÉHO KRAJE

DĚKUJI ZA POZORNOST DĚKUJI ZA POZORNOST

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2010 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ DĚKUJI ZA POZORNOST DĚKUJI ZA POZORNOST Mgr. Marcela Vystrčilová místopředsedkyně a sekretariát UNO Mobil: