STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD UTB VNITŘNÍ NORMA FAKULTY MANAGEMENTU A EKONOMIKY.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Akademický rok 2016/2017 Zápis ke studiu. Obsah prezentace Podmínky pro zapsání studenta Základní informace Děkan a proděkan fakulty Studijní oddělení.
Advertisements

H. Hanžlová AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Katarína Matusová.
Filozofická fakulta Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem Vítejte na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářského studia na Fakultě humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně (FHS UTB) v akademickém roce 2016/2017.
Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářského studia na Fakultě humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně (FHS UTB) v akademickém roce 2013/2014.
Vítejte na Dni otevřených dveří Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 18. ledna 2013.
Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářského studijního programu na Fakultě multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pro akademický.
Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářského studijního programu na Fakultě multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pro akademický.
2. cvičení z KIV/ZI Webnet. Náplň cvičení Univerzitní www stránky Portál a STAG Webmail Koleje, menzy a knihovna Diskový prostor.
INFORMACE PRO STUDENTY 1. ročníku bakalářského studia v kombinované formě na Fakultě managementu a ekonomiky UTB ve Zlíně v ak. roce 2008/2009.
Projekt práce s nadanými studenty Drahomíra Pavelková, Alena Kolčavová Zlín,
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do bakalářského studia.
Manuál pro studenty 1. ročníku Manuál pro studenty 1. ročníku Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 1. října 2010 Manuál pro studenty 1. ročníku.
vedoucí studijního odd.: Bc. Veronika Přichystalová.
AKADEMICKÝ ROK 2016/2017 Zápis ke studiu. AKADEMICKÝ ROK 2016/2017 Zápis ke studiu Adresa: Právnická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci Tř. 17. listopadu.
11 Doktorské studium na FLD doc. Ing. Tomáš Kušta, Ph.D.
STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD UTB VNITŘNÍ NORMA FAKULTY MANAGEMENTU A EKONOMIKY.
Setkání se studenty přijatými na FCHT Petr Zámostný proděkan pro pedagogickou činnost.
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník 2016/17. Základní informace – záložka „studentům“ 1.Studijní řády a.
Informační a poradenské centrum ZČU
Fakulta managementu a ekonomiky
Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářského a magisterského studia na Fakultě humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně (FHS UTB) v akademickém.
Maturita 2017.
Úvod do studia němčiny I.
Pedagogická psychologie
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
AKADEMICKÝ ROK 2017/2018 Zápis ke studiu.
První informativní setkání
Erasmus+ student mobility
Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářský studijní program Fakulta multimediálních komunikací Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně akademický rok 2017/2018.
Mgr. Karla Hrbáčková, Ph.D.
PREZENTACE K VĚDECKÉMU KOLOKVIU I, II, III
Úvod do studia pro studenty I. ročníku LF UP, Všeobecné lékařství
Bezpečně studiem Katedra sociální politiky a sociální práce
Střední vzdělávání Maturitní zkoušky Změny právních předpisů
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity
VNITŘNÍ NORMA FAME DOPLŇUJÍCÍ STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD UTB
Vliv změn ve Studijním a zkušebním řádu na registrace a zápis studentů
Program celoživotního učení Comenius
Novinky v Záznamníku učitele
Ústav technicko-technologický Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Programování (14PRG) 1. cvičení.
Mgr. et Mgr. Michal Tuláček 9. října 2017
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
Maturita 2018.
Společné informace o studiu
Pravidla a doporučené postupy pro vytváření studijních programů
Institucionální program na rok 2017
Cisco Networking Academy
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Odhalení příčin studijních neúspěchů u studentů EF TUL a jejich řešení
AKADEMICKÝ ROK 2018/2019 Zápis ke studiu.
A jako ASISTENT PhDr. Jitka Kendíková
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
PŘEDZKOUŠKOVÁ PREZENTACE
Studijní pobyty a praktické stáže
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Úvodní přednáška pro 1. ročník
„IS MU“ Jan Hlava
Prezentace Fakulty ekonomické ZČU v Plzni
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské unie, Veřejné finance, Firemní.
Bezpečně studiem Katedra sociální politiky a sociální práce
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Informační modelování staveb (BIM)
Akademický rok 2019/2020 Zápis ke studiu k dispozici na:
Portál - role studenta v informačním systému STAG
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Zápis do 1. ročníku studijní program: Strojírenství kombinované studium 2019/2020.
Transkript prezentace:

STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD UTB VNITŘNÍ NORMA FAKULTY MANAGEMENTU A EKONOMIKY

Akademický rok a časové členění studia semestr má 14 týdnů ( ) zkouškové období: opravné zkouškové období: pokud student nemá předmět zapsán v IS STAG, nemůže předmět absolvovat SR-poplatky za předzápis, zrušení a zapsání předmětu do IS STAG předzápis na LS – leden 2008 (Vyhláška o předzápisu)

Povinnosti studenta zapsání povinných a povinně volitelných předmětů v příslušném akademickém roce kontrolovat v IS STAG své známky (do 14 dnů od vykonání zk, klz) sledovat směrnice, vyhlášky ( (studium → další informace → směrnice, vyhlášky)

Studijní poradenství SZŘ UTB, SR,Vnitřní norma FaME, SD ( studijní oddělení- úřední hodiny ročníkový učitel - Ing. Dobroslav Němec konzultační hodiny jednotlivých vyučujících

Dokumentace předmětu garanti jednotlivých předmětů stanoví podmínky pro udělení zápočtu a zkoušky v prvním týdnu příslušného semestru vše je uvedeno v kartě předmětu (IS STAG) přihlašování ke zkouškám(zápočtům) pouze prostřednictvím IS STAG

Způsob zakončení předmětu Stupnice ECTS: A-výborně……..1 B-velmi dobře…1,50 C-dobře………...2 D-uspokojivě…..2,50 E-dostatečně…...3 F-nedostatečně FX-zápočet je automaticky uznán v dalším ak.roce

Klasifikovaný zápočet, zkouška Termíny: řádný- nutné vykonat v řádném zkouškovém období, jinak termín propadá I. opravný, II. opravný - lze vykonat v řádném i v opravném zkouškovém období předmět si lze zapsat nejvýše dvakrát

Podmínky pro pokračování ve studiu 1. ročník ZS - nutnost získat alespoň 17 kreditů pro pokračování ve studiu v LS, jinak bude studium ukončeno (kontrola studia IS STAG; upozornění, pokud není vše v pořádku) postup do vyššího ročníku BSP – alesp. 40 kreditů dosažení kreditů: žádost o opakování ročníku dosažení méně než 30 kreditů: ukončení studia

Uznání části studia uznání zk, klz:(formuláře: → studium → další informace → tiskopisy ke stažení) výborně, velmi dobře - klasická stupnice A,B,C – ECTS uznání studia v zahraničí: (spolupráce s mezinárodním oddělení) garantem BSP- proděkan pro studium SR/12/ dostudování SZZ předmětů

Studium v zahraničí Erasmus –největší evropský program na podporu studentských mobilit BA (Hons) European Business –Huddersfield University Business School, Great Britain Freemovers

Erasmus po uzavření 1. ročníku (získání 60 kreditů, absolvování povinných předmětů a předepsaných povinně volitelných předmětů výběrové řízení: březen 2008 finanční podpora EUR/měsíc pro akad. rok 2007/2008: 94 míst u 42 partnerů z 22 zemí Informace: / Mezinárodní vztahy / Studium v zahraničí

ZeměMěsto BelgieLiege BulharskoSofia DánskoAarhus, Odense FinskoSavonia, Helsinki FrancieTroyes, St-Etienne, Lille, Lyon IrskoGalway, Tralee ItálieGenoa, Udine, Trento KyprNicosia LotyšskoRiga MaďarskoSopron NěmeckoDuisburg-Essen, Chemnitz, Worms, Heilbronn NizozemíMaastricht, Sittard, Leeuwarden NorskoLillehammer PolskoWarsaw, Rzeszow, Sosnowiec PortugalskoAveiro, Beja, Porto RakouskoSteyr, St. Pölten SlovenskoBanská Bystrica, Žilina SlovinskoLjubljana ŠpanělskoSalamanca ŠvédskoHalmstad ŠvýcarskoBrugg TureckoIzmir, Gebze

Děkuji za pozornost