30. 10. 2014 | CZ iLikeSharePoint CZSPC2014 – ČTVRTEK, 30. 10. 2014 DRUHÝ DEN KONFERENCE Přidejte se k nám a rozšiřte českou SP komunitu!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzděláváme pro budoucnost
Advertisements

CZSPC 2013 ZÁŘÍ, PRAHA Přidejte se k nám a rozšiřte českou SharePoint komunitu.
BOJUJ SE ŠIKANOU! Tento materiál vznikl za finanční podpory EU prostřednictvím programu Daphne. Za obsah je zodpovědný příjemce podpory The BB Group a.
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
ISV Community Days. Čtvrtletně Technologická část zaměřená na jednu technologii.NET Connected Apps, Windows Server 2003 Enhanced, SQL VS 2005,
Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101 | spstrutnov
Spolupráce KS Program a WBI Systems v oblasti personalistiky
Celoživotní vzdělávání a projektová metoda vyuČování
Tvorba webů pomocí Web CMS Michal Neuwirth Product Manager Kentico Software s.r.o. Ondřej Výšek Samostatný konzultant Optimalizovane-it.
C c e r b Implementace Aspe ve společnosti Brex spol. s r.o. stavební společnost.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
Reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/
WBI Systems a.s. Barákova Říčany T: F: E: W: SQL Server 2008 R2 Základy licencování.
Jako příklad uznávání neformálního vzdělávání Ing. Petra Nakládalová, ČNA Mládež YOUTHPASS.
Praha; Daniel Häusler.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
Termín: 31. května 2011 Místo: Praha – konkrétní místu bude upřesněno SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI pro BARY A RESTAURACE aneb nejnovější marketingové tipy na.
Představení klubu manažerů
Online informační zdroje k software Mathematica
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Pyžamová párty ze dne V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího.
Aneb proč to dělat složitě, když to jde jednoduše S Datronem proti proudu.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Obsah Letiště Praha – Ruzyně Základní informace o ČSA
Martin Kovář Martin Kovář narozen 20.března.1967.
28. listopadu 2011, Brno ELSA European Land and Soil Alliance Evropský svaz ochrany půdy Seminář - inovace v regionech.
Nové formy vzdělávání zaměstnanců ve veřejné správě
ICT ve zdravotnictví – Malostranský palác 9:00 Zahájení a přivítání Ing. Roman Srp 9:05 Úvodní slovo RNDr. Jiří Schlanger – náměstek ministra.
Co je MS TechNet? TechNet Flash zpravodaj TechNet Blog TechNet Web TechNet Webcasty – MSTV.cz TechNet Zkušební centrum TechNet Subscription TechNet Konference.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Agenda: 9:00 – 9:30 Snídaně 9:30 – 10:00 Aktuální nástroje a podpora pro partnery (M. Hruška) 10:00 – 11:00 Přehled licenčních programů, SA výhody (K.
„Sportem ku zdraví, poradí Všestranný“ Svět sportovní módy Pavel Všestranný CZ.
Úkol 1 - řešení týmové komunikace Promovaní inženýři (tým A, s út 12.45)
SERVICESSERVER CLIENT Operating System Relational Database Application ServicesSystems Management Developer Tools Programming Model Applications.
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM LYŽOVÁNÍ
osobní prezentace konzultant ICT
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
Anglie a Paříž pro základní školy
Tisková konference 9.dubna 2015 Program  9.00 – 9.15 Představení Světového dne investičních fondů a dalších aktivit AKAT Jan D. Kabelka, předseda AKAT.
Lotus Workshop IBM Verse a mobilní vývoj v XPages
Problematika IDS na Dopravní fakultě Jana Pernera Univerzity Pardubice doc. Ing. Pavel Drdla, Ph.D. Univerzita Pardubice, Dopravní fakulta Jana Pernera.
MIC Akcelerátor Michal Hrabí
Činnost komise IVIG v roce 2005 CPVŠK 2005, Praha,
Znalostní a vzdělávací databáze pro energetiku Praha, Květen 2009 INERGO, a.s. Praha CDFE, o.p.s. Praha INERGO výukový server.
Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Oddělení OVAVT Jestliže chcete oživit systém Vaší výuky, „online learning systém“ Vám nabízí? Jednoduché.
| CZ Jméno Příjmení Firma nebo produkt CELÝ NÁZEV PŘEDNÁŠKY TÉMA NEBO JMÉNO Téma, motto nebo jiné životní moudro.
Dotkněte se inovací OP VK 51 CZ.1.07/1.3.00/
Saferinternet akademie. Metodiky a vzdělávací bloky. Pavel Vichtera Národní centrum bezpečnějšího internetu.
EVVO v Muzeu regionu Valašsko Mgr. Pavlína Vymazalová.
Hlavní partner:Partneři: Cyklus vzdělávání ITuniverzita.cz Ing. František Hůlka Mgr. Miroslav Šucha : Úvod – zahájení cyklu vzdělávání.
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
Vinobraní Vinobraní 2015.
ELSA European Land and Soil Alliance Evropský svaz ochrany půdy
ARCDATA PRAHA, s. r. o. Ing. Jan Novotný Ostrava, 4. –
Regionální integrovaná doprava
BSE České Budějovice o. s.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
PRŮBĚH DOKUMENTACE UNIVERZITNÍHO INFORMAČNÍHO SYSTÉMU MZLU V BRNĚ
OSTATNÍ HOSTINY III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Využití sociálních sítí v komunikaci organizace
Prezentační a komunikační dovednosti
Motivace Technika Obavy Spolupráce 3D Stroje
Sociálně aktivizační služby
Univerzita Jana Amose Komenského Praha
Transkript prezentace:

| CZ iLikeSharePoint CZSPC2014 – ČTVRTEK, DRUHÝ DEN KONFERENCE Přidejte se k nám a rozšiřte českou SP komunitu!

| CZ iLikeSharePoint Wi-Fi: 2 KDO PŘEDNÁŠÍ, KDO JE ORGANIZÁTOR? Pořadatelé, tým iLikeSharePoint.cz Návštěvníci konference Anglicky mluvící hosté Česky mluvící hosté

| CZ iLikeSharePoint Wi-Fi: 3 PROGRAM NA ČTVRTEK, : :15 Kamil Juřík [CZ] Top 10 SharePoint config mistakes 10: :00 Marek Chmel [CZ] Configuring SQL Server for SharePoint environments 12: :00 Ondřej Soukup & Josef Machytka [CZ] Tak takhle ne! 14: :45 Kamil Juřík [CZ] SharePoint On-line & On Premise Permission management deep dive 16: :30 Pavel Novotný [CZ] Vývoj SharePoint Farm Solutions vs. Cloud ready Apps 17: :00 Kamil Juřík [CZ] Shredded Storage On-line & On Premise deep dive

| CZ iLikeSharePoint Wi-Fi: 4 ILIKE „MODRÁ“ PÁRTY Protože jsme zapomněli oslavit naše první narozeniny, a protože si s Vámi chceme povídat (o SharePointu, ale i věcech mimo něj), rozhodli jsme obojí sloučit dohromady a vznikla párty s modrým dortem, s modrými drinky a modrými zákusky… Ať je to stylové. Pro účastníky vstup zdarma.

| CZ iLikeSharePoint ILIKE TRIČKA K ZAKOUPENÍ Pizzeria Grosseto, sportovní hala Brumlovka Otevřeno od 11:00 do 23:00 Maranatha (veg.), sportovní hala Brumlovka Otevřeno od 11:00 do 19:00 SUSHI Bar Baifu, budova Gamma Otevřeno od 10:30 do 22:00 Občerstvení každou přestávku Obědy ve formě krabiček (jídelníček je pověšený u vchodu) Teplé i studené nápoje zdarma

| CZ iLikeSharePoint Wi-Fi: 6 PRVNÍ DEN KONFERENCE VE FOTOGRAFIÍCH

| CZ iLikeSharePoint Navrhli jsme svá vlastní trička, která se Vám budou líbit! Jsou vyrobena ze 100% bavlny v barvě „Carolina blue“ s bílým sítotiskem, ve velikostech od S až po XL, zatím pouze pánská. P.S.: Zakoupením trička přispíváte našemu sdružení, děkujeme! CENA TRIČKA: 250 CZK K ZAKOUPENÍ NA REGISTRACI KONFERENCE 100% BAVLNA ILIKE TRIČKA K ZAKOUPENÍ

| CZ iLikeSharePoint Wi-Fi: 8 Kamil Juřík je specialistou na technologie Microsoft SharePoint a dlouholetým držitelem prestižní certifikace Microsoft Most Valuable Professional (MVP) v kategorii Microsoft SharePoint Server. Ve společnosti WBI Systems vede školicí středisko a lektorský tým. Široké veřejnosti je, krom dlouholeté lektorské a přednáškové činnosti, rovněž znám jako špičkový odborník na problematiku Microsoft licencování a do povědomí českých a slovenských lektorů se též zapsal jako neotřelý lektor kurzů prezentačních dovedností, k jejichž výuce využívá vlastní unikátní vzdělávací program. ILIKE TÝM - KAMIL JUŘÍK

| CZ iLikeSharePoint Wi-Fi: 9 ILIKE TÝM - JARKA KLEGOVÁ Jarka Klegová pracuje jako SharePoint Administrátor pro společnost AVG Technologies CZ, kromě toho studuje Phd. na MZLU v Brně a zajímá se o problematiku implementace Enterprise Content Management systémů a rizik s tím spojených. Na jaře roku 2013 se zapojila do projektu ILikeSharePoint.

| CZ iLikeSharePoint Wi-Fi: 10 ILIKE TÝM - JANA BABÁČKOVÁ Jana Babáčková pracuje jako SharePoint Administrátor pro společnost AVG Technologies CZ, kde se kromě správy farem a obsahu stránek věnuje také školení uživatelů a grafice. SharePoint technologie jsou její prací i koníčkem už čtvrtý rok. Na jaře roku 2013 se pustila do projektu iLikeSharePoint, spolu s Kamilem Juříkem a Jarkou Klegovou založila stejně se jmenující sdružení a právě teď sedí někde tady s námi na konferenci. Kromě toho fotí, jezdí za konferencemi do zahraničí a neodmítne žádnou prosbu o pomoc.