NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ 130 00, IČ: 26744678 zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD
Advertisements

ZPRACOVÁNÍ STŘEDNĚDOBÝCH PLÁNŮ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI ÚZEMÍ
Legislativní překážky urychlení výstavby dopravní infrastruktury v ČR, podněty a řešení Mgr. Miroslav Osladil, advokát Střední Morava – křižovatka.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Nový městský stadion Vítkovice Statutární město Ostrava Odbor ekonomického rozvoje.
NABÍDKA POZEMKŮ VELIKÁ VES RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
STAVÍME ELEKTRONICKÉ MĚSTO ZDENĚK ZAJÍČEK. STAVÍME ELEKTRONICKÉ MĚSTO MUSÍME MÍT VIZI, JAK MÁ MĚSTO VYPADAT MUSÍME VĚDĚT, ŽE VE MĚSTĚ „ŽIJÍ“ ÚŘADY, FIRMY.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Brand Energie CZT Brandýs nad Labem.
Dešťové kanalizace a využití § 1 odst. 4 Za jakých podmínek může vodoprávní úřad stanovit, že se zákon o vodovodech a kanalizacích vztahuje i na kanalizace.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci co je hlavním předmětem činnosti Výroba a prodej přívlastkového moravského vína na jakých trzích.
VENKOVSKÁ SÍDLA SÍDLA:
Stavební pozemek v Dobraticích pod Prašivou v části Šprochovice o výměře 1276 m2. Velmi hezké, klidné a slunečné prostředí v závětří vzdálené od Frýdku-Místku.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Statutární město Ostrava
1 Stavební zákon - účast veřejnosti Jitka Bělohradová.
Projekt internetizace knihoven (PIK) Mgr. Martin Boka 08/2004.
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Stavebnictví Název předmětu:Pozemní stavby Název a ID tématu:Vhodné a méně vhodné staveniště (STA20) Zpracoval: Ing.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR odbor politiky bydlení Podpora výstavby technické infrastruktury.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Nabídka na malou franchisu NA PRODEJ KLIENTŮ NA BYTY FINANČNÍM PORADCŮM (okresní obchodní zastoupení) Dana Kožíšková.
PRŮMYSLOVÁ ZÓNA nad OEZ Letohrad
Dopravní průzkum Petr Chocholouš.
12ZADI (cvičení) Marián Svetlík ZS 2011/2012 ZÁKLADY DOPRAVNÍHO INŽENÝRSTVÍ K612 Ústav dopravních systémů K612ZADI Základy dopravního inženýrství CVIČENÍ.
Dotační projekty Vysokého Mýta
Praha 8. září 2015 NOVELA STAVEBNÍHO ZÁKONA Žofínské fórum.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
Stav realizace a přípravy dálnice D11 na území České republiky Ing. Jan Kroupa Generální ředitel ŘSD ČR.
Zhodnocení nového stavebního zákona po roce účinnosti Bakalářská práce.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,222-0,840“ Tento projekt byl financován výhradně z prostředků obce Investor: Obec Mosty u Jablunkova.
Kanalizace – kdy bude??? Povolovací, přípravný a realizační proces kanalizace Martin Exner, starosta obce Nová Ves Nová Ves
Priority dopravních staveb na území Ústeckého kraje a dopravní obslužnost PZ Kulatý stůl Ing. Jakub Jeřábek, vedoucí oddělení dopravní obslužnosti.
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Veřejné zakázky Statistika Rok 2014 a vývoj ÚRS PRAHA, a.s. – inženýrská a poradenská organizace.
01  PF02-12 Podprogram na podporu obnovy venkova  PF03-12 Podprogram podpory předprojektové přípravy projektů regenerace brownfields ve ZK  PF04-12.
Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor politiky bydlení ---- Podpora výstavby technické infrastruktury.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474)“ 2. úsek: Bezbariérový chodník a autobusová zastávka 3. úsek: „Tunel – konec zastavěného území“
SP4 - RD PROVÁDĚCÍ v ARCHICADU ing. arch. Vladimíra Jínová 13 - TEXTOVÁ ČÁST.
EJPOVICE Výstavba obytné zóny. Umístění Ejpovic: Plzeňský kraj, okres Rokycany.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Tisková konference - stavby ROP Mgr. Daniel.
Příklad Zjištění obvyklé ceny stavebního pozemku v k. ú. Dejvice, Praha 6.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č.9 Dne od 17:00hod.
Rekonstrukce komunikací a prostranství v okolí FÚ a MÚ ( č.p ) Louny 2010.
JDTM ZK – Využití ve Vodovodech a kanalizacích Vsetín, a.s. Vodovody a Kanalizace Vsetín, a.s. Ing. Vít Petřvalský.
REKONSTRUKCE A VÝSTAVBA SILNIC V PARDUBICKÉM KRAJI Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR PREZENTACE ŘSD.
ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec.
MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ KLOBOUKY STAVEBNÍ ODBOR DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 13. A 20. BŘEZNA 2013.
Veřejná doprava pro všechny Město Beroun. Poloha města Beroun.
Rokytka - rozvoj území cyklostezka Stavba číslo: 8268.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Stav odkanalizování v obcích Zlínského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Ing. Dana Zápecová vedoucí oddělení vodního hospodářství Duben.
Strategické úkoly MD Pardubice
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Komise pro investice, územní plánování a životní prostředí
Výchova k občanství 9.ročník
Průměrné ceny dopravní a technické infrastruktury odbor regionální politiky oddělení regionálních agend duben 2017.
Autor: Bc. Martin Dědič Vedoucí: doc. Ing. Jaroslav Žák, CSc.
PŘÍPRAVa A REALIZACE projektů IROP
Pozemkové právo I. Prezentace případu z praxe
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Stavební legislativa – možnosti zefektivnění přípravy staveb
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
Transkript prezentace:

NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8037, sp. zn. firm /2002

Jako přímý majitel nabízíme k prodeji 12 pozemků pro stavbu RD Praha –západ, 10 minut autem od letiště Plná občanská vybavenost (škola, školka, lékař, zubař, výborná dopravní obslužnost - časté autobusové spoje, sportoviště, tenisové kurty, fotbalové hřiště, posilovna, squash, solárium, bez průmyslu a zemědělských objektů, čisté životní prostředí, množství cyklostezek) Velikost jednotlivých pozemků – m2 Územní plán města nepočítá se žádnými průmyslovými zónami nebo pozemky určenými k výrobě Územním plánem je zde povolena výstavba sólo RD, na pozemky je vydáno stavební povolení pro zasíťování, které v současné době probíhá, předpokládané dokončení výstavby včetně komunikace rok 2016 RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8037, sp. zn. firm /2002

Jednotlivé pozemky Nabídka pozemků č. 11 – 24, pozemky č. 11 a 12 jsou již prodány, k prodeji jsou v tuto chvíli volné pozemky č. 13 – 24, pozemky 13,14,18 jsou zatím momentálně zadány. X X X X X RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8037, sp. zn. firm /2002

Cena pozemků Červen 2014 realizována výstavba 1. etapy sítí ( elektřina, základy pro veřejné osvětlení, obecní rozhlas), výstavba 2. etapy (plyn, kanalizace, voda, včetně přípojek na hranici pozemku) proběhla ve IV. Q. roku V současné době probíhá kolaudační řízení. Komunikace jsou vedeny na pozemcích obce, výstavba byla zahájena na podzim 2015, jejich dokončení a kolaudace se předpokládá do konce roku V současné etapě rozestavěnosti je možnost zakoupit pozemky po zasíťování (výstavbě elektřiny, kanalizace, plynu, vody) za 1900,-Kč/m2 bez DPH + cena za dokončení výstavby komunikace (cca 300 tis. Kč bez DPH). Vzhledem k novele zákona o DPH jsou pozemky od při prodeji zatíženy DPH. RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8037, sp. zn. firm /2002

RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8037, sp. zn. firm /2002 Mapa

Okolí RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8037, sp. zn. firm /2002

Kontakt tel.: Sídlo společnosti: RFK Invest, a.s. Husinecká Praha 3 RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8037, sp. zn. firm /2002