Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Vyjmenovaná slova po v

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Jazyk český Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_02_16.
Advertisements

Slova lišící se významem a psaním i, í/y, ý po V
Elektronická učebnice - I
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Doplň a procvičuj. Doplň i, í / y, ý • v_soká hora, nedostupná v_šina, velké přev_šení • pov_šili ho, vzdušné v_ry, ve v_ru tance, V_nohrady • v_dím V_šehrad,
44.1 Pádové otázky Kdo, co? Komu, čemu? Oslovujeme, voláme Koho, co?
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření:
Vyjmenovaná slova V. Vyjmenovaná slova V Nauč se řadu vyjmenovaných slov: vy-vysoký-výt výskat-zvykat-žvýkat vydra-výr-vyžle povyk-výheň slova s předponou.
EUpenizeskolam.cz Název projektu: Moderní škola 2010
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
VYJMENOVANÁ SLOVA PO V A SLOVA PŘÍBUZNÁ.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana Nové.
VY_32_INOVACE_15_BĚLKOVICE-LAŠŤANY_Čj-vyjmenovaná slova
KRÁL ATLET – vyjmenovaná slova po V
Český jazyk Vyjmenovaná slova po V Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Vyjmenovaná slova po V - Z
35.1 Zájmena Elektronická učebnice - I. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Český jazyk a literatura Autor: Dana Brádková.
VYJMENOVANÁ SLOVA PO V ROZLIŠUJEME
V Vyjmenovaná slova po VY_32_INOVACE_Čj z 2
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Jméno autora:Mgr. Jitka Charvátová Třída/ročník:
ICT ČJ VS po V Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Český jazyk a literatura Tematický okruh: Jazyková výchova Anotace:
TÉMA:VYJMENOVANÁ SLOVA PO V Vytvořila: Mgr
VYJMENOVANÁ SLOVA V.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_432_4TR_CJ Autor: Mgr. Iveta Grocholová.
Co nejrychleji a nejpřesněji odpovídej na dané otázky.
ICT ČJ procvičování učiva 4. a 5.ročník
VYJMENOVANÁ SLOVA. VYJMENOVANÁ SLOVA vy vydra vysoký výr výt vyžle výskat povyk zvykat výheň žvýkat vy - vý.
Český jazyk – 2. ročník „Slovní druhy“
8.1 Sčítání do 20 bez přechodu desítky
34.1 Přídavná jména Elektronická učebnice - I. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Český jazyk a literatura Autor:
Vyjmenovaná slova po V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Obvod rovinných obrazců Pojmenuj geometrické tvary a urči kolik mají.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Kde žili pravěcí lidé v 2. Savec uctívaný v Egyptě 3. Největší zvíře.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk – 5.ročník Najdi v říkance všechna zájmena ZÁJMENA Co už známe Leze žába do bezu, já tam za ní polezu,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: NÁZEV:VY_32_INOVACE_ P06 TEMA: Vyjmenovaná slova a sl. odvozená-V ČÍSLO PROJEKTU:
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Křížovka 2. Nejchytřejší savec 4. Co potřebujeme ze vzduchu 1. Pravé.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Vyjmenovaná slova po z brzy jazyk nazývat se Ruzyně K obrázkům přiřaď.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Křížovka 1.Zmenšený obraz ČR 2. Zdrobnělina otce 3. Jehličnatý keř.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Časování sloves Co je časování sloves ? čas přítomnýbýt 1. já jsem.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Podstatná jména Napiš, co vidíš na obrázku.
VYJMENOVANÁ SLOVA PO V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marcela Zemanová. Dostupné z Metodického portálu
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Křížovka 1. Název pro tura, vepře, tele …… 2. Kostka - geometricky.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 4
Vyjmenovaná slova po V 3. ročník ZŠ.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 3
Vzdělávací Jméno autora Mgr. Blanka Pišvejcová Datum vytvoření
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4
Vyjmenovaná slova po v a slova s předponou vy-, vý- Autor: Mgr
Vyjmenovaná slova po v 2011/2012 Třetí Český jazyk
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 4
Mgr. Zbyněk Zeman, ZŠ a MŠ Staré Hobzí
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola,
Název školy: Svobodná základní škola, o. p. s
Vyjmenovaná slova po V Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_196_ČJ3
Přesmyčky s VS po V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V.,
Nové modulové výukové a inovativní programy
Vyjmenovaná slova po S,V,Z
Elektronická učebnice - I
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Bečváry, okres Kolín Autor: Mgr. Simona Zalabáková Datum tvorby: Název materiálu: VY_32_INOVACE_16_VYJMENOVANÁ.
VY_32_INOVACE_12_Vyjmenovaná slova po V
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Transkript prezentace:

Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Vyjmenovaná slova po v x 1. Opak ke slovu nízký 2. Mamince tykáš, paní učitelce … 3. Když jíš mrkev, dobře 4. Velká sova 5. Odkud skočil Horymír se svým koněm? 6. Hubený jako 7. Křičet 8. Jednička na druhém stupni Co o nich víš?

Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 2. Co již víme ? Dokážeme doplnit vyjmenovaná slova V.. R.. V. K. T P... K V. V. S.. T.. T V... K... R V.. L... H. Ň Roztřídíme je na slovní druhy Podstatná jména slovesa Přídavná jména zájmena

Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 3. Podobná slova Utvoř věty na slova, která stejně znějí, ale liší se významem a různě se píší. Výr - vír Vyla – vila - víla Vížka - výška Vyset - viset Výskat - vískat

Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 4. Skrývačky ve větách Na zahradě stál sádrový trpaslík. Po vykonané práci si můžeme odpočinout. Obraz se vydražil za milion korun. Nový rok začíná vždy prvního ledna. Cizím lidem se vyká. výt povyk vydra výr vy Zvyk a tradice jsou synonyma. zvykat

Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 5. Procvičení a příklady v _ větrat místnost v _ sutá lanovka v _ loha v _ šně nejv _ šší v _ ří mládě V _ šehrad v _ plata v _ borně v _ jimka v _ běh v _ běr v _ let obraz v _ sel v _ kýř v _ fuk v _ nikající v _ děl v _ křik v _ řivá pračka sv _ tit v _ tězství v _ tah v _ žka v _ ska v _ lová čtvrť v _ ce v _ čko v _ kop v _ stava

Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 6. Něco navíc pro šikovné Od slov utvoř jiné slovo s předponou vy – vý. Slova napiš. letět let prodat prodej chod chodit tah tahat lít levka strojit stroj dařit robit

Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 7. CLIL Vy - you high crow get used owl otter howl Žvýkat - chew povyk - fuss

Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 8. Test znalostí A B C potok se v _ ne v _ nárna v _ užít v _ těz v _ borně V _ ktor v _ světlení v _ křik zv _ šit mzdu žv _ kačka sv _ tit V _ šehrad v _ dali se v _ v _ šené místo v _ ditelnost v _ tr v _ kony v _ táme vás v _ t věnce staré v _ dle zv _ tězit sv _ nout koberec čaj v _ stydl zub se v _klá v _ děl kamaráda kabát v _ sel v _ mysl v _ robit hračku v _ nohrad v _ nikající

Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 9. Použité zdroje a/diktaty-procvicovaniBLMPSV1.htm %C3%AD