Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 Mapování probíhalo od ledna do března 2013  Bylo zaměřeno na naplňování kritéria Pravidla ve třídách.
Advertisements

ZŠ T.G.MASARYKA ŠKOLNÍ PARLAMENT 2011/2012.
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Kroky k založení ERZ v kostce. Organizační příprava  informovat svůj odborový svaz o úmyslu založit evropskou radu zaměstnanců;  zjistit, zda podnik.
Valná hromada PRAHA 27. BŘEZNA 2014
Základní škola Mikulov, Valtická č. 3,
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Autoevaluace ZŠ Krčín Mgr. Monika Nováková. Úvod Autoevaluace vychází z vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
/MZDM/. Členové jsou mladí lidé ve věku let, kteří jsou voleni na 2 roky Mandát vzniká řádným zvolením zástupců škol na Parlamentu dětí a mládeže.
Volba rektora Statut Čl. 11 Rektor 1.Volbu kandidáta na funkci rektora vyhlašuje senát tak, aby se konala nejméně 90 dní před uplynutím funkčního.
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Plzeň, září 2008,
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
RNDr. Eva Zelendová PaedDr. Karel Tomek VÚP Praha září 2008
Setkání členů SPIS 13. června 2007 Sahara Café.
SCHŮZKA RODIČŮ U11 a ml. sezóna 2014/2015 SOKOL NUSLE
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Osobnosti Charty 77 Václav Havel Petr Uhl Jiří Dientsbier Jiří Hájek.
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
INFORMAČNÍ SYSTÉM STŘEDNÍ ŠKOLY Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace Ing. Pavel Chmiel, Ph.D. Ing. Tomáš Kostka.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 21. zasedání P RVŠ Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
Volba předsedy a místopředsedů Rady vysokých škol pro funkční období 2012 – sněm RVŠ 26. ledna 2012.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
Připravil(a): Host:. Obsah přednášky Základní informace o studiu na FPR – I.část  Struktura studia  Semináře a cvičení  Zápočty a zkoušky  Vnitřní.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
Základní škola a Mateřská škola Horní Stropnice Školy pro venkov.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 9. sněm RVŠ, 20. listopadu 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Návrhy usnesení Usnesení č. 07/12/08-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
Žákovský parlament. Charakteristika Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením školy, školou a obcí Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením.
ZŠ Školní náměstí 100/5.
 Tenisové začátky- květen, červen- (17 dětí)  Celosezónní soutěž dětí- květen až srpen- (16 dětí)  Soutěž o tablet  Účast v turnajích- Čuník cup, Dostál.
„náš školní časopis“ Gymnázium a Obchodní akademie, Orlová, p. o.
V prostorách Kulturního domu v Ostravě Petřkovicích se uskutečnil dne již 11. ročník krajského dne seniorů. Toto setkání se neslo v duchu 25.
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
FLL 2015/16 Hodkovice nad Mohelkou Medvíďata Nakládání s odpady ve městě Hodkovice nad Mohelkou.
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
ZŠ 28. října, turnov Náš Parlament.
Žákovský parlament – I. stupeň
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav
Xia Gilová, Anička Křiklánová, Ondra Soustružník
Základní škola Heřmanův Městec
Setkání členů Řídícího výboru MAP SO ORP Beroun
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Čtenářsky podnětné prostředí
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Školní rok 2013/ – ZŠ
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
ZŠ Staré Město.
EU_32_sada1_13_SV_Prezidentské volby_Cup
Základní škola a Mateřská škola
Studentský parlament Gymnázia Uničov
PARLAMENT NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE A MATEŘSKÉ ŠKOLE ANGEL V PRAZE 12
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Školní parlament ZŠ Písnická
„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“.
4. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ prosinec.
Centrum kolegiální podpory CKP
PANDAMENT.
STŘEDNĚDOBÝ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA ÚZEMÍ MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY OPAVSKO Z.S. CZ /0.0/0.0/16_063/
17. Listopad 1989.
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Transkript prezentace:

Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová

Funkce Školní parlament působí na naší škole už 10 let. Máme dva zástupce za každou třídu od 3. do 9. ročníku. Schůzky se konají cca 1x za 14 dní. Cílem je částečné převedení zodpovědnosti za dění ve škole na žáky. Žáci sami organizují jednotlivé schůzky - vede je předseda s místopředsedou, sami vyhlašují termíny schůzek školním rozhlasem. Každý má právo vyjádřit svůj názor a návrh, o kterém se na schůzce dále debatuje. Rodiče mají možnost komunikovat se ŠP také, a to prostřednictvím u.

Volba do ŠP Zástupci jednotlivých tříd volí předsedu a místopředsedu z kandidátů z 9. ročníku. Ti jsou později slavnostně uvedeni do funkce podepsáním čestného prohlášení.

Seznamovací výlet Proběhl v září. Cílem je stmelit a seznámit případné nové členy prostřednictvím teambuildingových her. Na konci dne došlo k volbě předsedy, který členy ŠP musel přesvědčit svým přístupem a obhajovací řečí, ve které vyslovil, jakým směrem by se podle něj měl ŠP ubírat a na které aktivity se hodlá zaměřit.

Co už jsme uskutečnili Výtvarné soutěže

Spaní ve škole

Turnaj ve stolním fotbálku

Čteme mladším spolužákům

Football cup

Co máme v plánu Zvelebení a výzdobu školy Charitativní činnost Školní představení

Děkujeme za pozornost