MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doprava Ivan Gros
Advertisements

Projekt ePreskripce a poskytování údajů o vydaných LP
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Sleva -73,80 Suma EUR 418,18 Celkem před slevou 491,98
Generální ředitelství cel Projekt ECR brána případová studie
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Koncepce rozvoje knihoven ČR na léta 2011 – 2014 On-line platby za poskytované služby Knihovny současnosti 2011 JČU České Budějovice září Martin.

Nový obchodní model společnosti TECH FASS s.r.o.
ProAssist® komplexní systém řízení asistenčních služeb
BIKETOWER – důležitý prvek v podpoře cyklistiky
Evidence pošty Spisová služba Podatelna Renata Pavelková, Marek Urban Skalský Dvůr
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Nová dimenze Vaší archivace Nová dimenze Vaší archivace.
Datové schránky ve velké společnosti SharePoint partenrská konference Microsoft Pavel Salava Mainstream technologies,
Chytré sítě Smart grids.
Plzeňská kartastrana 1 eTown s Plzeňskou kartou.
Studijní IS a internetový prodej služeb Dana Koláčková
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Cyclelogistics Ahead Prezentace Číslo smlouvy: IEE/13/628/SI Trvání projektu: květen 2014 – duben 2017 Verze: listopad 2014.
Outsourcing provozu sítě Štěpán Kubíček pondělí, 13. dubna 2015 motto:…
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
Zubní víla s. r. o. ERP Money S5.  Robustní  Výkonný  Bezpečný  Pro větší společnosti  Řeší specifické požadavky  Garance nejvyšší kvality  Jazykové.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
1 iMUNIS Portálové řešení pro obce Mgr. Jan Brychta Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Mobilní komunikace ve státní správě a samosprávě Možnosti využití mobilních sítí pro komunikaci s občany a a správními orgány.
Zajištění dostupnosti produktu Informování zákazníka a objednávka
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Czech Point na poštách ISSS Mgr. Pavel Kolář náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Vyřizování objednávek – objednávkový cyklus, formy objednávek
Czech POINT ve službách České pošty aneb Česká pošta ve službách Czech POINTU Petr Stiegler náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu a eGovernment.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Možnosti využití mobilní komunikace při krizových situacích
T-Mobile Moje Info Možnosti využití SMS v komunikaci s občany.
Návrh a implementace algoritmů pro údržbu,
Práva spotřebitele.
Distribuce - placement
13.přednáška – Elektronické zásobování Ing. Jiří Zmatlík, Ph.D. ČVUT, Fakulta elektrotechnická Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd.
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
OPTIMALIZACE POBOČKOVÉ SÍTĚ DIVIZE POŠTOVNÍ PROVOZ A LOGISTIKA SEKCE ROZVOJ A PROVOZ SÍTĚ ODBOR ARCHITEKTURA POBOČKOVÉ SÍTĚ Praha, listopad 2010.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Deregulace nájemného v bytech RPG Deregulace nájemného v bytech RPG.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Množství nabízených doprav, výběr přepravce a automatizace expedice.
S K ARTA. Jedná se o platební kartu od České spořitelny sKartu postupně obdrží všichni klienti, kteří pobírají sociální dávky a podporu v nezaměstnanosti.
Odbavování a informování v lyžařských střediscích Lukáš Ksandr sk. 370.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Autoři Petr Ogurčák, Tibor Gonglík, Kamil Glückselig, Lukáš Očenášek Předmět: PSW0 | Vyučující: Vlastimil Čejp Semestr: ZS 2008/2009.
EU_62_B_sada 1_04_M_Platební karta_Poliačíková Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. AutorIng. Jana Poliačíková Anotace.
Občanská výchova Formy placení. Platby a platební styk  Za zakoupené zboží nebo službu je vždy nutné zaplatit.  Mezi plátcem a příjemcem peněžní částky.
„systém přes internet“. chtěli bychom prodejní systém různé lokality různé identifikační karty většinou pokladny možná někde objednávkový systém různí.
Nákupy v e-shopech mimo ČR
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
TICKET RESTAURANT® CARD
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
Náhodná veličina.
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Velkoobchod. Velkoobchod Velkoobchod nakupuje od výrobců a prodává firmám a maloobchodům není určen pro konečné spotřebitele přebírá některé funkce.
iMUNIS Portálové řešení pro obce
ING. MARTIN AMBROŽ AŽD Praha s.r.o..
Transkript prezentace:

MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti

MM – system s.r.o. Doručovaní internetových nákupů vs. problém aktivního spotřebitele rostoucí trend internetových nákupů: v EU již 50 % všech nákupů, v ČR 10 % s očekávaným nárůstem na 30 % do konce roku 2010 neexistence alternativy poštovního doručování časová náročnost při doručování expresní balíkovou službou Spotřebitel nechce: čekat doma nebo v zaměstnání na doručení stát ve frontách na poště platit za náhradní doručení cestovat do vzdáleného kameného obchodu nebo servisního centra v případě reklamací, oprav být v časovém stresu

MM – system s.r.o. Schéma fungování společnosti

MM – system s.r.o. Procesy v MM - system Zákazník: objednávka zboží (internet. obchod, katalogový prodejce) výběr místa pro vyzvednutí výrobku výběr způsobu platby Internetový obchod: přijetí objednávky od zákazníka objednávka přepravy u MM - systému expedice zboží a předání dopravci vytvoření průvodní dokumentace MM – system: realizace přepravy od internet. obchodu na MM výdejní místo správa systému, on line informace pro všechny partnery v systému informace (SMS, ) zákazníkovi o doručení, o možnosti vyzvednutí zásilky, o termínech a časech MM výdejní místo: příjem zásilky od dopravce výdej zásilky zákazníkovi výběr hotovosti od zákazníka v případě dobírky příjem vráceného zboží od zákazníka převod peněz do MM - system

MM – system s.r.o. Unikátní IT platforma propojuje všechny partnery uživatelsky jednoduchá s intuitivním ovládáním minimalizuje prostor pro chybovost obsluhy i administrativy umožňuje rychlé odbavení zákazníka automaticky zasílá upomínky o nevyzvednutých zásilkách umožňuje sledování (tracking) zásilky - přístup k on-line informaci o zásilce zabrání výdeji zásilky bez kontroly ID vratky nevyzvednutých zásilek jsou řízeny centrálně přístupná přes mobilní datové terminály kontroluje počet zásilek, vratek a řídí veškeré poplatky a jejich distribuci mezi partnery v MM - systému

MM – system s.r.o. Výhody pro zákazníka MM výdejní místo:  nachází se v blízkosti bydliště nebo pracoviště zákazníka  otevírací doba do pozdních večerních hodin a o víkendech  snadná dostupnost (blízkost MHD, parkoviště) svoboda a pohodlí – zákazník si sám vybírá, kdy a kde si vyzvedne svoji zásilku rychlost při vyzvedávání – minimální fronty u pokladny, princip rychlého odbavení časová optimalizace – provádění dalších činností v ten samý okamžik (např. nákup potravin a jiných výrobků, čerpání pohonných hmot atd.)

MM – system s.r.o. Výhody pro internetový obchod další alternativa doručování nakoupeného zboží profesionální a prozákaznický způsob výdeje zásilek na MM výdejních místech získání dalších zákazníků, kterým současné způsoby doručování nevyhovují snížení nákladů na provoz vlastních výdejních míst přenesení odpovědnosti za výběr spolehlivého dopravce na MM – system s.r.o. v současné době využívá naši síť internetový obchod z Hulínawww.patro.cz

MM – system s.r.o. Specifikace zásilek maximální váha zásilky 20 kg 2x výška + 2x šířka + délka < 300 cm max. 80 cm šířka, max. 60 cm výška, max. 200 cm délka charakter zásilek: knihy, oblečení, sportovní vybavení a náčiní, domácí potřeby, doplňky do bytu a domácnosti, hudební nosiče, malé elektro, fotografický materiál, drogerie a kosmetika, automobilové doplňky, počítačové komponenty, hračky atd.

MM – system s.r.o. Pilotní projekt výdejních míst na území hlavního města Praha 1. polovina roku 2011 – rozšíření sítě do ostatních měst (Ostrava, Brno, Hradec Králové atd.) více informací k nalezení na