Konferenční systém ÚVT pro konference pořádané na MU Pavel Budík

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Úřad vlády České republiky Modernizace elektronických knihoven Informačního systému ODok Úřadu vlády Úřad vlády České republiky.
Advertisements

Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Hromadná korespondence OpenOffice.org 3. Potřebujeme více adresátům zaslat dopis Nejlehčí by bylo univerzálně napsaný dopis nastrkat do obálek …, kdo.
Systémy řízení v reálném čase – nezbytná podpora obchodování
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Změny v aplikacích účetnictví Ondřej Suk Skalský Dvůr
Registrace podle EMAS III
Úvod. školní: příprava na předmět Databázové systémy praktický: webové aplikace databázové systémy základy vývoje webových aplikací od návrhu databáze.
Datové schránky ve velké společnosti SharePoint partenrská konference Microsoft Pavel Salava Mainstream technologies,
4IT445 – Testování a ladění v PHP Ing. Jan Mittner
Dokumentace informačního systému
ACM Digital Library PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 12. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Implementace spisové služby v prostředí městských úřadů
Vstup Vstup do internetového bankovnictví je zabezpečen Klientským číslem a kódem PIN. Tyto údaje obdržíte v aktivačním balíčku k internetovému bankovnictví.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_2.2 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Legálnost užívání SW Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
Registr klinických laboratoří Seminář pro registrované laboratoře Lékařský dům, Praha 5. dubna 2007 Bilyk I., Sedláková J.
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 5. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Miroslav Bartošek ÚVT MU x KIC MU
Tvorba webových stránek (nejen) pro projekty Pavel Budík PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI.
EndNoteWeb a ResearcherID – užitečné nástroje Web Of Science
Typická implementace 1 2,5 měsíce = 10 týdnů, bez větších integrací, vč. feasibility study, konverze/importu dat a pilotního provozu Analýza (1 týden)
ANKETNÍ REDAKČNÍ SYSTÉM Jan Sochor MANKTES. Registrace.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Ohlédnutí za konferencí. 3. ročník konference – základní informace více než 18 měsíců příprav náklady cca 2,5 mil. Kč více než 300 účastníků ( z toho.
Metodická pomoc k žádostem o neinvestiční příspěvky do výše 25 tis
26. uživatelská konference 28. – 29. května 2015, Deštné v Orlických horách ORSOFT OPEN / OR-SYSTEM OPEN OD TEORIE K PRAXI Odvážný prezentátor.
Samostatné bydlení Co vše by měla obsahovat nájemní smlouva bytu Anna Křivánková.
KM svaz stolního tenisu
David PETR, Kateřina VOISOVÁ
Identity na ČVUT ČVUT - Výpočetní a informační centrum Ing. Petr Zácha, Ph.D.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
CEFIF PORTÁL nová internetová aplikace pro správu fiktivních firem Centrum fiktivních firem 2016/2017.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Zkušenosti se zpřístupněním českých e-knih (Flexibooks) Mgr. Tereza Šorejsová, Mgr. Daniela Nová Seminář E-knihy I v NTK.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 17. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Standardizace orgánů sociálně-právní ochrany PhDr. Miloslav Macela Odbor rodiny a ochrany práv dětí.
Vznik a provoz společného katalogu s vyžitím evergreenu Eva Cerniňáková (Knihovna Jabok) Seminář Evergreen v Českých knihovnách Praha, SKIP.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
ACM Digital Library PhDr. Ivana Reznerová
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Městská knihovna Tábor a Souborný katalog ČR
Jednoduchá evidenční pokladna s EET
Konferenční systém ÚVT pro konference pořádané na MU
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
Programové dotace Olomouckého kraje 2018
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Setkání LVT Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště.
Aplikace Monitorovací systém
Komplexní systém hodnocení
Aplikace Monitorovací systém
Operační systémy.
JUDr. David Bauer ředitel odboru 28 – Regulace a metodika účetnictví
Stanislava Andršová Josef Vlach
Stanislava Andršová Josef Vlach
SEMINÁŘ PR-FR DIAKONIE, OLOMOUC + PRAHA, KVĚTEN 2018
ACM Digital Library Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Účastníkům konference ČES v Kroměříži předkládá PhDr. Pavla Dvořáková
Základní informace - Ovládání systému
Unit of Work vzor z P of EAA (Fowler) 1.
Transkript prezentace:

Konferenční systém ÚVT pro konference pořádané na MU Pavel Budík

Proč? – Na MU ročně mnoho konferencí, seminářů aj. – Potřeba vyřešit mnoho aspektů – Pro některé je reálné bez vysoké ceny poskytovat komplexní technickou podporu: −Web/stránka s informacemi o konferenci −Registrace účastníků −Platby −Sběr abstraktů −Práce s účastníky a jejich daty −Hromadná komunikace s účastníky

Konferenční systém ÚVT Pro konference poskytuje všechny zmíněné funkce: Pro účastníky konference – na webu: – Vytvoření trvalého uživatelského účtu – Registrační formulář na míru vč. možnosti nahrát abstrakt a sbírat různé informace – Platba poplatku, na pozadí využívající OC – Systém v definovaných místech automaticky posílá y Pro organizátory - v redakčním systému: – Přehled a export účastníků i abstraktů – Schvalování / zamítání registrací – Hromadné y účastníkům

Ukázka immunity.ceitec.eu/registration ntent/edit/65415

Jak probíhá tvorba nové konference Následující kroky mohou probíhat i paralelně: – na – Domluva grafiky, založení webu bez obsahu, domluva na webové adrese – Založení balíčků v OC, nastavení ekonomiky (domluva s EO RMU) – Domluva na podobě registrací, jaké položky sbírat, jak se bude se systémem pracovat, ÚVT připraví formulář – Identifikace případné dosud neposkytované funkčnosti na míru, kterou ÚVT doprogramuje – Naplnění obsahu organizátorem (jednoduchý redakční systém) – Otestování registrací a plateb Spuštění registračního systému

Jak probíhá tvorba nové konference – Celý proces typicky zabere cca měsíc – Čistého času na straně ÚVT podstatně méně, teoreticky tedy lze spustit konferenci rychleji, pokud organizátor předem vše zná – v jednotkách dnů – Ceny úprav na míru typicky do 10 tis. Kč

FAQ – různé – Platby z pohledu uživatele prakticky kompletně probíhají na konferenčním webu, vč. ů o změně stavu apod.; OC je na pozadí – s OC musí pracovat jen organizátor – Systém možno přímo do webu integrovat pouze pro weby ve WebCentru, ale pro weby mimo lze spustit na samostatné adrese – Hromadné y možno směřovat dle různých filtrů podle domluvy – Systém nepodporuje recenze a složitější procesy s příspěvky, zatím jen schválit / zamítnout (export dat jinam je možný - CSV) – Účastníci komunikují vždy jen s organizátorem, řešení technických problémů zajistí ÚVT na pozadí – V redakčním systému lze účastníky jen mazat, schvalovat – nikoliv editovat, provede ÚVT po domluvě

Realizované konference Conference.fsps.muni.cz (FSpS, listopad 2015) Mezinárodní, cca 160 účastníků Cyberspace.muni.cz (PravF, prosinec 2015) Mezinárodní, cca 350 účastníků WNT2016.muni.cz (PřF, září 2016) Mezinárodní, očekávány stovky účastníků, již nyní 47 nucleic-acids-immunity.ceitec.eu (CEITEC, září 2016) Mezinárodní, očekávány stovky účastníků yem2016.econ.muni.cz (ESF, červen 2016) Mezinárodní, očekáváno do stovky účastníků, zdarma

Statické ukázky systému

Přehled účastníků

Příklad registračního formuláře