Vilická polnice číslo 06/2007 10.7.2007 ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nastala doba prázdnin, dovolených a celkové relaxace. Prostě.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace o výsledcích 1. výzvy MAS Vizovicka a Slušovicka, o. s.
Advertisements

PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
„ Finanční zprávou pro Akci 3 krok za krokem “. Základní finanční pravidla programu  Pravidla dána Příručkou pro Akci 3 a Rozhodnutím o poskytnutí dotace.
 Poslední přikázání z první desky desatera – příkazy vztahující se k Bohu.  Již ve SZ patřilo toto přikázání k identitě vyvoleného národa.  Židé světili.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Usnesení Představenstva AutoSAP ze dne Představenstvo bere na vědomí základní výsledky hospodaření AutoSAP za rok.
Úhrada 75 % způsobilých výdajů za řešení I. etapy ve výši ,- Kč byla ze strany MPO ČR provedena. Ze strany MPSV ČR byla dne 2. března.
Stav realizace ESF programů v gesci Ministerstva práce a sociálních věcí k Tisková konference 5. února 2007.
Příklad 1 Pan Dvořák je vlastníkem nemovitostí, a to pozemku parc. č. 314/1 a pozemku parc. č. 314/2, v katastrálním území Horní Heršpice, zapsaných v.
Zasedání ZO č. 10/2011. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Klejnová, M.Petříková a J.Bednář.. Omluveni: J.Kudrna a P.Procházka. Na 10.
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
1 R ozpočet města Police nad Metují na rok Rozpočet 2015 Rozpočet je navrhován jako schodkový s celkovými příjmy, výdaji a financováním ve výši.
Vilická polnice číslo 09/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, minulý měsíc uplynul rok od chvíle, co redakční rada pod.
Vilická polnice číslo 06/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, v minulých dnech určitě někteří z vás, hlavně obyvatelé.
4) ZO schválilo v rámci plánované bytové výstavby ve Vilicích zřízení „Pořadníku žadatelů“, o koupi stavební parcely. Žádosti budou přijímány od
Vodní hospodářství (2014–2016) Aleš Kendík náměstek pro řízení sekce vodního hospodářství
Zasedání ZO č. 31/2010. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Bednář, J.Klejnová, P.Procházka a J.Kudrna. Omluveni: M.Petříková. Na 31.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,222-0,840“ Tento projekt byl financován výhradně z prostředků obce Investor: Obec Mosty u Jablunkova.
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Vilická polnice číslo 07/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, před drahnou chvílí skončila doba prázdnin a dovolených.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
3) ZO schválilo zvýšení ceny vodného v obci o 50% (tj. ze 14 Kč na 21 Kč/m 3 ). Stočné zůstává nadále 1Kč/m 3. Jelikož od se stává obec plátcem.
Vilická polnice číslo 08/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, není to tak dlouho, ( – pozn. red.) co jsem se.
Vilická polnice číslo 05/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, po poměrně dlouhé době byl konečně dostavěn a předán k užívání.
PRÁVA A POVINNOSTI VLASTNÍKA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ (dle zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, v platném znění)
Na 24. zasedání ZO byla přijata tato usnesení: 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu. 2) ZO schválilo smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene.
Vilická polnice číslo 08/ ročník 13. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, tak máme schválen nový rozpočet obce na rok Je to.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
„Jímání, ČS Motyčonka a výtlak surové vody“ Celková dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje : ,75 Kč Vlastní prostředky obce: ,25 Kč Začátek.
Vilická polnice č íslo 07/ ro č ník 13. pro ob č any Vilic zdarma Vážení spoluobčané, tak máme úspěšně po volbách, nové zastupitelstvo je.
Ministerstvo financí České republiky Jednání pracovní komise k RUD 31. března 2016 Ministerstvo financí Březen 2016.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2015  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
1290/1 a 1292/1 v k.ú. Vilice z vlastnictví ČR do vlastnictví obce. Jedná se o místní komunikace, nebo jejich části a to všechny zatím ještě nepřevedené.
O celkové výměře 63m2, části pozemku p.č. 1247/1 o výměře cca 100m2 a pozemku p.č. 439 o celkové výměře 1927m2 v KÚ Vilice.. 6) ZO schválilo rozpočtové.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474)“ 2. úsek: Bezbariérový chodník a autobusová zastávka 3. úsek: „Tunel – konec zastavěného území“
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR 3. června 2014 Senát Parlamentu ČR SPOLEK PRO OBNOVU VENKOVA ČR.
Vilická polnice číslo 02/ ročník 14. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, s letošní zimou se nám v obci usadil nový fenomén. Házení.
Vážení spoluobčané, uplynulo bezmála čtvrt roku od vydání minulé Polnice. Za tuto dobu se v obci odehrálo dost menších i větších událostí a to navzdory.
Vrty v Mostech V roce 2011 se potýkala obec Mosty u Jablunkova, jako ostatně všechny obce regionu s nebývalým suchem. Vody ve vodojemech ubývalo a hrozilo,
Vilická polnice č íslo 02/ ro č ník 12. pro ob č any Vilic zdarma Vážení spoluobčané, dnes si něco málo řekneme o psech. O psech, kteří provází.
Vilická polnice číslo 07/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, jak se zdá, s koncem prázdnin nám skončilo i léto. Není to.
Vilická polnice číslo 04/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nedávno se mě kdosi zeptal zda bude obec pořádat brigády,
Vilická polnice číslo 04/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nebývá zvykem abych na tomto místě psal nekrolog, ale v tomto.
Na 23. zasedání ZO byla přijata tato usnesení: 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu. 2) ZO schválilo dodatek smlouvy s Agrospolem Mladá Vožice na pronájem.
Vilická polnice číslo 09/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, určitě jste se v poslední době setkali s pojmem „finanční.
Vilická polnice číslo 02/ ročník 9. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, právě se Vám dostává do rukou první výtisk Polnice, vydávané.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č.9 Dne od 17:00hod.
Vážení spoluobčané, na sklonku loňského roku byla dokončena částečná oprava budovy č.p. 58 (Kreml). Projekt se realizoval za podpory OS MAS Krajina srdce.
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2012 Liberec.
Zasedání ZO č. 19/2013. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, M.Petříková,. J.Kudrna, J.Bednář, J.Klejnová a P.Procházka. Na 19. zasedání.
Vysoká škola technická a ekonomická Bakalářská práce Daňové a odvodové zatížení podnikatelů ČR Autor: Radka Přibylová Vedoucí práce : Ing. Marta Hortová.
Zasedání ZO č. 14/2012. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, M.Petříková, J.Bednář,J.Klejnová a P.Procházka.. Omluveni: J.Kudrna. Na 14.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Kontroly na místě a nesrovnalosti projektů realizovaných v OP LZZ
13. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
Dotace Kraje Vysočina v oblasti vodního hospodářství
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
Rozpočet přímých NIV na rok 2015
Rozpočet přímých NIV na rok 2013
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
KTV Pržno Červenec Srpen 2018.
Dotace obcím na zpracování územních plánů 2018 Roman Seitl, OÚPSŘ JMK
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Transkript prezentace:

Vilická polnice číslo 06/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nastala doba prázdnin, dovolených a celkové relaxace. Prostě pohoda. V tomto uvolněném duchu se ponese i toto číslo Polnice. Pár obrázky si připomeneme hezké chvíle z prožité dovolené těch, co ji již mají za sebou, pro ty ostatní nechť jsou inspirací. Letošní léto nejsou aktivní jen dospělí, jak by se mohlo na první pohled zdát. Začátkem prázdnin o sobě dal vědět náš dorost, a to pěkně nahlas. Prostě to tu v létě žije a to doslovně. S tímto tvrzením koresponduje úsměvná historka z minulé soboty. V jednu hodinu po půlnoci jsme se vraceli odkudsi autem, a v zatáčce jsme málem přejeli souložící pár. Místní děvče se svým chasníkem si to „rozdávali“ přímo ve vesnici na silnici. Nic proti tomu, sex je krásný sport, jak jednou prohlásil jeden známý sexuolog. Dovedu i pochopit, s ohledem na věk dívčiny a volbu jejího partnera, že by asi rodiče zrovna nejásali, kdyby se tyto radovánky odehrávali u nich doma. Jediné co mě trošku zaráží, je volba místa. Jsou přece romantičtější místa k milování než asfalt, i když pravda, rozehřátý od sluníčka z předcházejícího dne. V kontextu se skutečností v jakém stavu leckdy odjíždí žízniví motoristé z místní restaurace, se pak jedná o sport doslova adrenalinový. Takže to jen tak na okraj. Nenechte se tím vyvést z míry a užívejte letošních prázdnin co hrdlo ráčí. Na závěr bych chtěl motoristy přece jen trochu varovat. Při průjezdu Vilic buďte trošku více ostražití, nevíte komu vjedete „do postele“! M.Břenda 3) ZO schválilo smlouvu na dotaci ve výši ,- Kč od Krajského úřadu na rekonstrukci vodovodu ve Vilicích... 4) ZO schválilo nabídku společnosti VAK JČ na zpracování projektu „Vilice – prodloužení vodovodu“ ve výši ,- Kč + DPH.. 5) ZO schválilo smlouvy na koupi pozemků. a) s paní M. Matouškovou parc.č. 1247/14 – 92m2 b) s panem O. Javorským a paní H. Fejtovou parc.č. 1247/12 – 56m2 a 1247/23 – 87m2 c) s manželi M. a J. Forejtovi parc.č. 1263/13 – 86m2 Pozemky budou vykoupeny za 20,-Kč/m2. Zasedání ZO č. 6/2007 …… konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Kudrna, M.Petříková, P.Procházka. Omluveni: J.Bednář, J.Klejnová. Na 6. zasedání ZO byla přijata tato usnesení: 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu – stav financí k činí ,65 Kč.……….. 2) ZO schválilo rozpočtovou změnu č. 4/ZO/07 – navýšení příjmů i výdajů ve výši ,- Kč – zařazení dotace na rekonstrukci vodovodního řadu V1 Vilice, a úprava zařazení dotace na výkon státní správy, dále přesuny mezi § a položkami. Taky jste zaregistrovali, že se nám v revíru usalašila rodinka vodníků?

Obecní vodovod V poslední době je v naší obci nejskloňovanější slovo – vodovod. Pár větami se pokusím vysvětlit, co se to vlastně kolem nás děje. Jak asi všichni víte, nedávno se dokončila rekonstrukce vodovodu pro Kříženec a Hrnčíře, která sice nebyla plánovaná, ale s ohledem na stav potrubí nutná. Tato akce stála Kč. V nejbližších dnech začne rekonstrukce trasy „vodojem – Vilice“, která sice plánovaná byla, a to už od roku 2002, ale neustále se z různých důvodů odkládala. Letos jsme zkusili získat na tuto stavbu dotaci a ono to vyšlo. S ohledem na nedávnou havárii vodojemu se tak stalo doslova za pět minut dvanáct. Akce bude stát Kč z toho dotace bude Kč. Souběžně s touto rekonstrukcí probíhají práce na projektu nové trasy a to „hlavní uzávěr pro Vilice – nové hřiště“, kde bude vedení ukončeno hydrantem. Projekt vyjde na Kč a rozpočet na vlastní realizaci je Kč. No a nakonec probíhá kolaudace vrtu pro Zátiší včetně odstraňování kolaudačních závad. To by bylo o vodě asi vše podstatné. Jak je z uvedeného patrné, vodní hospodářství pustí letos obecní kase pěkně žilou. Jelikož nechceme finanční zátěž přenášet na obyvatele, např. zvyšováním vodného, budou se muset pro nejbližší období omezit veškeré výdaje, které nejsou životně důležité. Výpadky v dodávce vody, zaviněné probíhající rekonstrukcí, se pokusíme minimalizovat. ZO děkuje za pochopení. Z vánoční besídky Dne 26.června 2007 oslavila paní Karolína Hlaváčková z Vilic 70. výročí svého narození. Blahopřejeme Pár obrázků z putování První kolony a jejích příznivců po jižní Francii. Aqueduc de Roquefavour Cascade du Sautadet Jezero Lac de Serre Poncon