Veřejné zakázky Statistika Rok 2014 a vývoj 2009-2014 ÚRS PRAHA, a.s. – inženýrská a poradenská organizace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Veřejné zakázky v IT Ing. Jiří Fridrich Skupina Informatiky MF Jiri
Advertisements

Zadání veřejné zakázky na stavební práce
Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Liberec, 19. května 2008.
Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby.
Zadávání veřejných zakázek §§§
Společně Měníme a Rozvíjíme Venkov – SMARV PRV ČR III /005/3310a/672/
Veřejné zakázky Zákon o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb.
Stavební zakázka Přednáška byla zpracována za podpory grantového projektu financovaného z Fondu rozvoje vysokých škol (FRVŠ) č. 2005/2009 „Inovace předmětu.
1 NOVÝ ZÁKON O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách účinnost: prováděcí vyhlášky: 239/2004 Sb. - zadávací dok. stavby 240/2004.
Směrnice Rady Libereckého kraje č. 3/2006 k zadávání veřejných zakázek Libereckým krajem a jím zřizovanými příspěvkovými organizacemi Liberec, 9. dubna.
Struktura stavebního trhu Obr. č. 1:. Interakce stavebního trhu s vnějším okolím Obr. č. 2:
Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky schválila v listopadu 2011 Poslanecká sněmovna ve třetím čtení přijala dlouho očekávanou novelu zákona o.
Zadávání veřejných zakázek. Právní úprava zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, transponuje evropské směrnice v současnosti je v mezirezortním.
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
ROP NUTS II SEVEROVÝCHOD
Veřejné zakázky Robert Páleník Tento studijní materiál vznikl jako výstup z projektu č. CZ.1.07/2.2.00/ Podpora odborných praxí.
Organizační struktury velkých stavebních firem v ČR – SSŽ, a.s.
PRÁVNÍ ÚPRAVA PODLE ZÁKONA Č. 40/2004 Sb. V ÚPLNÉM ZNĚNÍ
Změny v Pokynech pro zadávání veřejných zakázek ROP SV v roce 2012.
Seminář pro žadatele k 18. a 19. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Zadávání a kontrola veřejných zakázek 9. –
Způsob financování sociálních služeb v rámci projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Ing. Pavel Poles Odbor strategického rozvoje kraje.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
Výběr dodavatele, veřejné zakázky. Legislativa, informace Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Důležité.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Autoři: Ing. Martin Polák Výhody e-tržišť z pohledu dodavatele.
Seminář pro žadatele k 14. výzvě IROP „Infrastruktura pro předškolní vzdělávání“ a 15. výzvě „Infrastruktura pro předškolní vzdělávání pro sociálně vyloučené.
Elektronický nástroj vortalGOV © All rights are reserved Ing. Lukáš Zazvonil.
Zákon o zadávání veřejných zakázek v Polsku. Právní základ ZÁKON ze dne 29. ledna 2004 o zadávání veřejných zakázek prováděcí vyhlášky.
Veřejné zakázky a nejčastější pochybení Tomáš Mikulecký Oddělení veřejných zakázek Státní fond životního prostředí ČR.
Seminář pro žadatele k 3. výzvě IROP „Regulační plány“ a k 9. výzvě IROP „Územní studie“ Zadávání a kontrola veřejných zakázek , Brno.
Veřejné zakázky a nejčastější pochybení Magdaléna Navrátilová Oddělení veřejných zakázek Státní fond životního prostředí ČR.
Seminář pro žadatele k 13.,14., a 15. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Zadávání a kontrola veřejných zakázek 16. –
Seminář pro žadatele k 49. výzvě IROP „Deinstitucionalizace sociálních služeb za účelem sociálního začleňování II." Zadávání a kontrola veřejných zakázek.
Postup při zadávání VZ - Příspěvkové organizace Kompetence k rozhodování o nákupu věcí, služeb a stavebních prací Rozsah Číslo usnesení Rady ÚK z
Seminář pro žadatele k 34. a 35. výzvě IROP „Sociální bydlení (pro SVL)" Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Společensky odpovědné zadávání veřejných zakázek Plzeň
Projekt „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Zadávání veřejných zakázek Ing. Jana Nedrdová Ústí nad Labem,
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI ZE ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V RÁMCI OPŽP Mgr. Vlasta Buřinská Oddělení veřejných zakázek OPŽP Státní fond životního prostředí ČR.
Seminář pro žadatele k 5. výzvě IROP „ VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE " Ing. Oldřich Hnátek Zadávání a kontrola.
Veřejné zakázky a nejčastější pochybení
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI ZE ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V RÁMCI OPŽP
Seminář pro žadatele IROP „Administrace projektů ve fázi realizace"
Seminář pro žadatele k 25. výzvě IROP „KNIHOVNY"
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
213. ŽOFÍNSKÉ FÓRUM KDO ZASTAVÍ PROPAD STAVEBNICTVÍ?
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Seminář pro žadatele IROP
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část
Seminář pro žadatele k 21. výzvě IROP „MUZEA"
Veřejné zakázky a nejčastější pochybení
Veřejné zakázky a nejčastější pochybení
Seminář pro žadatele k 29. výzvě IROP „Rozvoj sociálních služeb"
Seminář pro žadatele IROP
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Seminář pro žadatele k 72. výzvě IROP „Cyklodoprava II"
Seminář pro žadatele IROP
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Prezident SPS Ing. Václav Matyáš
Veřejné zakázky Robert Páleník
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI ZE ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V RÁMCI OPŽP
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů EU, nespadajících pod aplikaci zákona.
Stavební zakázka.
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Transkript prezentace:

Veřejné zakázky Statistika Rok 2014 a vývoj ÚRS PRAHA, a.s. – inženýrská a poradenská organizace

ÚRS PRAHA, a.s. - inženýrská a poradenská organizace V roce 2014 bylo zadáno celkem veřejných zakázek na stavební práce v celkové hodnotě mil. Kč (včetně DPH) Struktura zakázek podle směru výstavby v roce 2014 směr výstavbypočet%mil. Kč% Pozemní stavby , ,6 Inženýrské stavby , ,4 CELKEM , ,0 Formou dodatků k již uzavřeným zakázkám bylo zadáno celkem zakázek v celkové hodnotě mil. Kč

ÚRS PRAHA, a.s. - inženýrská a poradenská organizace Struktura zakázek podle směru výstavby v roce 2014 Směr výstavby Rok 2014Rok 2013Index v % početmil. Kčpočetmil. Kčpočetmil. Kč Pozemní stavby ,4117,2 Občanská infrastrukt ,0116,9 Bytové stavby ,6119,7 Inženýrské stavby ,6133,3 Dopravní infrastrukt ,9115,7 Technická infrastrukt ,0159,2 CELKEM ,2128,2 Meziroční srovnání

ÚRS PRAHA, a.s. - inženýrská a poradenská organizace Významnou roli u zadaných veřejných zakázek v roce 2014 plnily Operační programy EU. Z celkové hodnoty mil. Kč a celkového počtu veřejných zakázek zadaných v roce 2014 bylo (56,3%) zakázek v hodnotě mil. Kč (68,0%) spolufinancováno z fondů EU. Průměrná velikost zakázky zadané v roce 2014 činila 21,4 mil. Kč. (u pozemních staveb 15,7 mil. Kč a u inženýrských staveb 25,1 mil. Kč) Struktura zakázek podle směru výstavby v roce 2014

ÚRS PRAHA, a.s. - inženýrská a poradenská organizace pořzhotovitelzískané zakázky za rok 2014 samostatněve sdružení počmil. Kčpoč. s.poč.účmil. Kč 1 Metrostav a.s EUROVIA CS, a.s Skanska, a.s OHL ŽS, a.s STRABAG, a.s HOCHTIEF CZ a.s AŽD Praha s.r.o IMOS Brno, a.s Viamont DSP a.s SWIETELSKY stavební s.r.o Zhotovitelé zakázek

ÚRS PRAHA, a.s. - inženýrská a poradenská organizace Veřejné zakázky na stavební práce zadalo v roce 2014 celkem zadavatelů, z toho 100 zadavatelů z vládního sektoru, 1364 z municipálního sektoru a 336 ostatních zadavatelů. Zadavatelé zakázek sektor zadavatelepočet%mil. Kč% Vládní , ,5 Municipální , ,0 Ostatní6189, ,5 CELKEM , ,0

Členění VZ Podle předmětu plnění : – dodávky – služby – stavební práce Počet VZ podle druhu 2015 Hodnota VZ podle druhu 2015

Podle výše předpokládané hodnoty bez DPH pro stavební práce –Nadlimitní - nad 5 mil. EUR - cca Kč (nutné uveřejnění v Úředním věstníku EU (TED (Tenders Electronic Daily) je online verzí „Dodatku k Úřednímu věstníku EU" vyhrazenou pro evropské veřejné zakázky, –podlimitní - nad Kč (2 mil. Kč pro služby a dodávky), Soutěže musí probíhat jako Otevřené řízení – neomezený počet uchazečů podává nabídku –Zakázky malého rozsahu - méně než 10 mil. Kč - Zjednodušené podlimitní řízení - výzva min. 5 zájemcům, výzva musí být uveřejněna na profilu zadavatele. Veřejné zakázky

ÚRS PRAHA, a.s. - inženýrská a poradenská organizace Vývoj zakázek

ÚRS PRAHA, a.s. - inženýrská a poradenská organizace Vývoj zakázek