HIT sezony Nejlepší valašská hospoda 2011 Vyhlášení výsledků.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ROMAN KALABUS TERÉNNÍ CYKLISTIKA.
Advertisements

Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Základní škola a Mateřská škola Vrbovec
Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
… správný cíl vaší cesty!
CESTOVNÍ RUCH A REKREACE
Ž A M B E R K ŽAMBERK LEŽÍ NA VÝCHODĚ ČECH V PARDUBICKÉM KRAJI MĚSTO JE ROZPROSTŘENO V ÚDOLÍ KOLEM ŘEKY DIVOKÉ ORLICE A NACHÁZÍME JEJ I NA OKOLNÍCH KOPCÍCH.
Je Česká republika považována za golfovou destinaci? Nebo je stále ještě „Neobjevenou golfovou destinací“? Czech Golf Travel Association.
Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení podmínek pro výuku na gymnáziu Číslo.
Památky UNESCO v ČR V České republice je do Seznamu
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, cestovní,
Východní Morava, ráj pro cykloturistiku
Zlínský kraj Baťův kraj → Baťa svojí výrobou
Turistická oblast Těšínské Slezsko
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_62.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZEM_BR_2_17.
Zlínský kraj krajské město Zlín.
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
Zlínský kraj Z.
49.1 Zlínský kraj – poznáš jeho dominanty?
Zlínský kraj Přírodní poměry
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
OREA HOTELS představuje téměř 6000 připravených, komfortních hotelových lůžek, 1200 pohodlných míst u prostřených stolů s kvalitní současnou gastronomií,
Územní a hmotné podmínky rozvoje cestovního ruchu ČR - DSO Tato distanční studijní opora vznikla v roce 2005 z velké většiny jako praktický dílčí výstup.
Památky UNESCO v České republice
Krajinou Vysočiny, ZŠ Stonařov
Úvod Kroměříž je okresní město ve Zlínském kraji. Leží na řece Moravě. V městě žije tisíc obyvatel. V roce 1997 byla Kroměříž vyhlášena nejkrásnějším.
LUHAČOVICE
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_64.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
Zlínský kraj.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Marcela Chovancová Název šablonyIII/2.

RISKUJ!.
Lázně Klimkovice Lázeňský areál Sanatorií Klimkovice se rozkládá v lesnaté krajině na úpatí Nízkého Jeseníku, v krásné přírodní scenérii s výhledem na.
Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí pro 21. století.
Vsetín Město ve kterém žiji
Centrála cestovního ruchu Východní Moravy- dosavadní zkušenosti, nové příležitosti VÝROČNÍ KONFERENCE CESTOVNÍHO RUCHU TURISTICKÉHO REGIONU VÝCHODNÍ MORAVA.
Areál HOTEL zámek BERCHTOLD Konferenční prostory.
Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Přehled činnosti za rok 2012 Kunovice,
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
Vyhlášení HITu sezony Východní Moravy Záštita: Rostislav Vondruška Generální ředitel Czech Tourism.
HIT SEZONY 2014 VÝZNAMNÝ POČIN CESTOVNÍHO RUCHU VÝCHODNÍ MORAVY 2013 VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ HIT SEZONY 2014 VÝZNAMNÝ POČIN CESTOVNÍHO RUCHU VÝCHODNÍ MORAVY.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Blanka Žánová Název DUM: VY_32_Inovace_ Města Zlínského kraje Téma: Česká republika jako součást Evropy.
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.
HLAVNÍ PAMÁTKY ČESKÉ REPUBLIKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu
Česká republika Zlínský kraj. Anotace: Materiál slouží k seznámení s jedním z krajů České republiky (Morava) – Zlínským krajem.
Současnou podobu dala zámku novogotická přestavba ve stylu tudorské gotiky z let , jejímž autorem byl Jiří Wingelmüller. Část barokního zdiva.
DO PODĚBRAD Akademie třetího věku o.s. Totem Plzeň, obor Historie a místopis a naše první zastavení v Nymburce u domu s nevšedním a krásným reliéfem.
Zlínský kraj Vypracovali: Jan Balák a Lenka Kohoutová.
Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Vlastivěda Tematický okruh: Místo, kde žijeme Téma: Zlínský kraj Jméno autora: Mgr. Dana.
Turistická Oblast Těšínské Slezsko Petr Kolčárek.
Mgr. Z. Flašková, MBA
Moravskoslezský kraj.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Anotace Prezentace obsahuje přehled míst regionu Zlínska. Je určena žákům 4. a 5. tříd, lze ji využít i v jiných předmětech, kde se probírá téma Můj region,
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
VY_52_INOVACE_29_02_Zlínský kraj
ZLÍNSKÝ KRAJ.
Předmět: Vlastivěda Ročník: V. Tematický celek: Česká republika
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Název DUM: VY_32_INOVACE_X_3_19_Zlínský_kraj
Česká republika Cestovní ruch ZŠ Hejnice 2010 Mgr. Jan Kašpar.
Zlínský kraj Baťův kraj → Baťa svojí výrobou
ČLENĚNÍ CESTOVNÍHO RUCHU
Kroměříž VY_32_INOVACE_13_38
Transkript prezentace:

HIT sezony Nejlepší valašská hospoda 2011 Vyhlášení výsledků

HIT sezóny veřejný/neziskový sektor Přihlášené produkty –VIA UNESCO – sloučená vstupenka zahrnující vstup do historických sálů zámku, zámecké věže a Květné zahrady, NPU Kroměříž –Malířská škola na Soláni, Zvonice Soláň –Dálková Bike Tour podél řeky Moravy – Z hornatého Valašska na rovinatou jižní Moravu za památkami UNESCO, Valašská rekreologická společnost, o. s.

HIT sezóny veřejný/neziskový sektor Přihlášené produkty –Ochutnávka Valašska – aktivní dovolená u nás, Eliška Druhanová, UTB –Ze Zahrady Moravy do kopců Valašských, Jiří Kokavec, UBT –Cesta po východní Moravě 3x a pokaždé jinak, Michal Fritscher, UTB

Vítězný HIT sezony Dálková Bike Tour podél řeky Moravy– z hornatého Valašska na rovinatou jižní Moravu za památkami UNESCO Valašská rekreologická společnost, o. s. Kateřina Sobotková, Pavla Vostrejžová Dálková Bike tour je několikadenní přejezd valašských hor a středního Pomoraví s dojezdem do krásného Lednicko-Valtického areálu, památky UNESCO. Celková délka trasy je ve variantách od 190 do 300 km. Alternativně jsou trasy vedeny po cyklostezkách (trekingové kolo) či terénem po značených cyklotrasách (horské kolo).

HIT sezony Podnikatelský sektor Přihlášené projekty –Luxusní relaxace v okolí baťovského Zlína (Luhačovice, Zlín, Napajedla), Hotel Augustiniánský dům a Zámek Napajedla –Wellness duše v Luhačovicích, Hotel Radun Luhačovice –Wellness VIP pobyt v Alexandria **** Spa & Wellness hotelu, Lázně Luhačovice, a. s. –Lázeňská dovolená, Lázně Luhačovice, a. s.

HIT sezony Podnikatelský sektor –Schnupperwoche v lázeňském hotelu Palace ****, Lázně Luhačovice, a. s. –Konference v Beskydech – turistický resort Valachy, HP Tronic, s. r. o. –Wellness pobyt v Beskydech ve Spa hotelu Lanterna, HP Tronic, s. r. o. –Zimní dovolená v Beskydech – turistický resort Valachy, HP Tronic, s. r. o.

Schnupperwoche v lázeňském hotelu Palace **** Lázně Luhačovice, a. s. Produkt určený k oslovení zahraničního klienta, který nemá zájem o klasickou léčbu v lázních. Jedná se o novou cílovou skupinu, netypický lázeňský segment, které se nabízí možnost spojení příjemného prostředí a kultury s péčí o své zdraví a tělo. Vítězný HIT sezony

Cena poroty