VELETRH TECHNICKÝCH POVOLÁNÍ 5. 12. 2013. PROGRAMÁTOR, TVŮRCE HER Mgr. Roman Nedorost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Inovace předmětu Grafika na PC
Advertisements

Adam Pechánek, Ján Ondrušek, Michal Táborský, Roman Machytka 1/5
Programová rozhraní pro grafické adaptéry
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Katalog sociálních služeb EXPORT katalogu sociálních služeb SocialniSluzbyUK.cz Projekt „Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání.
Ing. František Knížek uvádí dokument Momentky z oslav 20. výročí Českého svazu vědeckotechnických společností
ITrashCan Projekt Č.29 – Modding a tuning PC. Autoři Šimon Máca Filip Líbal Tomáš Bartoň Milan Krotký.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Kružnice, kruh, koule.
Knihovny současnosti 2011 České Budějovice
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV
E-learning ve výuce na SŠ
Angličtina pro nadané žáky Na ZŠ nám. Curieových PhDr. M. Vučková.
ELEKTROTECHNIK MATERIÁL VZNIKL VE SPOLUPRÁCI SPŠ OSTROV A ZŠ KARLOVY VARY, TRUHLÁŘSKÁ 19, PŘÍSP.ORG. POUŽITÉ FOTOGRAFIE JSOU VYTVOŘENY PRACOVNÍKY SPŠ OSTROV.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Jaké téma podle vás budeme dnes probírat?
Základy digitální fotografie 1. Základy fotografování
Název: Zabezpečení PC a ochrana před škodlivými kódy
Webmatrix Štěpán Bechynský (Developer Evangelist, Microsoft)
Projektory Projektory se používají pro velkoplošné zobrazení počítačového nebo video signálu. Promítaný obraz může být mnohem větší než obraz na klasickém.
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Konečna 25, p. o.
CryEngine3 Show Off Michal Hapala. Proč (ne)platit za hotové SDK Výhody obecně: –Hotové řešení (export, level editor, engine) Ušetří tisíce hodin práce.
LESNÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA A DRUŽINA V POSTUPIMI - stáž červenec 2014
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ AKTIVITA JE SPOLUFINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Dosavadní zkušenosti s obdobnými.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:III/2.
VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK UPROSTŘED MĚSTA od 10 hodin Pernštýnské náměstí v Pardubicích Univerzita Pardubice pořádá VELETRH VĚDY Univerzita Pardubice Brána.
EXKURZE DO SPŠ TÁBOR TECHNIKA OČIMA DĚTÍ. V pátek šli žáci 9. třídy ZŠ Bernarda Bolzana na Exkurzi do Střední Průmyslové školy v Táboře.
Úvod do informatiky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
RNDr. Jana Matesová Obsluha počítače, tvůrce počítačové grafiky, videa a tvůrce webových stránek Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Počítačová grafika iPad – aplikace Fotoaparát (video) VY_32_INOVACE_13.
R. U. R. Karel Čapek. K AREL Č APEK představitel demokratické prózy autor románů, povídek a divadelních her autor utopických děl - varování před následky.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Úprava fotografií, fotokoláž.
Ekonomický IS SAP na MENDELU Seznámení s ekonomickým informačním systémem SAP a jeho praktické nasazení na MENDELU RNDr. Jana Gotthardová.
Autorské právo Autorské právo (anglicky copyright law) je odvětví práva, které se zabývá právními vztahy uživatelů a tvůrců tzv. „autorských děl“ k příslušným.
MOTORY Mgr. Martin Tichý MOTORY Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Datum vytvoření: Datum.
DUSÍK RNDr. Zuzana Karafiátová DUSÍK Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Datum vytvoření: Datum.
Centrální registr ●software a technické zabezpečení Ladislav Filip ●odborná konzultace Jaromír Kolařík ●zastřešuje jako celek Imatrade.
GALVANICKÝ ČLÁNEK RNDr. Zuzana Karafiátová GALVANICKÝ ČLÁNEK Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Datum.
HLAVNÍ CÍL PROJEKTU Zlepšit podmínky pro výuku strojírenských oborů.
CLIL Casting na středních školách Projekt Metodika v anglickém jazyce CZ.1.07/1.3.50/
Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Datum vytvoření: Datum ověření ve výuce: Ročník:
MĚŘENÍ LED RNDr. Zuzana Karafiátová MĚŘENÍ LED Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Datum vytvoření:
Mgr. Roman Nedorost STAVBA PC Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Datum vytvoření: Datum.
Mgr. Vilibald Schlapák VLASTNOSTI LÁTEK A TĚLES VLASTNOSTI LÁTEK A TĚLES Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od.
KONTROLA A ÚDRŽBA AUTOMOBILU (PROVOZNÍ KAPALINY) Mgr. Martin Tichý.
Měření elektrických veličin RNDr. Zuzana Karafiátová.
Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o. Most Kmochova 1823, Most DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání
vypracoval Ondřej Schwarz
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Redakční systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/40 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika.
„Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání
„Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání
VELETRH TECHNICKÝCH POVOLÁNÍ
Barevné prostory v Adobe Photoshop
Název: Kontrola odporu vstřikovacího ventilu Autor: Petr Karbulka
VELETRH TECHNICKÝCH POVOLÁNÍ
Artefiletika Prezentace artefiletiky – metodický list č. 6 Ochránce zahrady Zpracovala dne Mgr. Andrea Költö Možnosti využití artefiletiky.
Informatika v devítce přehled. Úvodní povídání ● Co znamená pro koho informatika ● Cíle pro první půlrok ○ Rozumět principům komunikace (historie, vývoj,
Volba PREZIDENTA REPUBLIKY LEDEN 2018
RNDr. Vladimír Krajčík Ph.D.
INFORMAČNÍ A PORADENSKÉ STŘEDISKO PRO VOLBU POVOLÁNÍ
software a technické zabezpečení Ladislav Filip
Střední škola uměleckoprůmyslová - Ústí nad Orlicí
Název: VY_32_INOVACE_ICT_5B_12 Škola:
Práce návrháře.
Školní olympiáda soutěž turnaj Olympijské hry letní olympijské hry
Postup pro přihlašování do ukázkového testovacího rozhraní
DirectX Jan Kotrouš PGC3.
Název: VY_32_INOVACE_ICT_7B_11B Škola:
Transkript prezentace:

VELETRH TECHNICKÝCH POVOLÁNÍ

PROGRAMÁTOR, TVŮRCE HER Mgr. Roman Nedorost

PROGRAMÁTOR, TVŮRCE HER VELETRH TECHNICKÝCH POVOLÁNÍ Žáci viděli ukázky her, zkusili si práci game – testerů, viděli práci programátora (kodéra), který vytvářel zdrojový kód, vyslechli si povídání o historii PC her a jejich rozdělení

PROGRAMÁTOR, TVŮRCE HER

PROGRAMÁTOR, TVŮRCE HER

PROGRAMÁTOR, TVŮRCE HER

PROGRAMÁTOR, TVŮRCE HER

PROGRAMÁTOR, TVŮRCE HER

PROGRAMÁTOR, TVŮRCE HER

PROGRAMÁTOR, TVŮRCE HER

PROGRAMÁTOR, TVŮRCE HER

PROGRAMÁTOR, TVŮRCE HER

PROGRAMÁTOR, TVŮRCE HER

V prezentaci jsou použity vlastní fotografie a videa pořízené při stážích žáků ročníku ve školním roce 2013/2014 na SPŠ v Ostrově n. O. Vlastní materiály vytvořené k těmto stážím. PROGRAMÁTOR, TVŮRCE HER