22. 3. 2016, Seminář pro odbornou veřejnost, Praha PhDr. Jan.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
, Seminář pro odbornou veřejnost, Praha Lenka Dusová, projektová manažerka PhDr. Jan.
Advertisements

C H R Á M C H M E L E A P I V A Regionální operační program NUTS II Severozápad.
NORTH BOHEMIA CONVENTION BUREAU, o.p.s. (NBCB) obecně prospěšná společnost, založena na podporu zařazení Libereckého kraje a města Liberce mezi prestižní.
LÉTO NA SEVERU Městské informační centrum Liberec Barbora Celerýnová Hotel Jalta
Analýza návštěvnosti moravských krajů, S DŮRAZEM na kraj ZLÍNSKÝ RNDr. Ivan Marek m-ARK Marketing a reklama s.r.o. → Statistiky máme rádi…
Turistický region Český ráj a jeho nabídka 18 Turistický region Český ráj a jeho nabídka Setkání podnikatelů cestovního ruchu Libereckého kraje.
Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11 JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU INFORMACE O ČINNOSTI.
Praha STŘEDNÍ MORAVA SDRUŽENÍ CESTOVNÍHO RUCHU Střední Morava Sdružení cestovního ruchu.
AnotacePracovní listy jako příprava pro práci v terénu. Seznamují žáky se základními pojmy a regionální tematikou. Vycházka do přírody, fotodokumentace,
Nadace Jihočeské cyklostezky Vltavská cyklistická cesta – produkt CR.
Prodej zážitků a turistických atraktivit na Broumovsku v praxi Barbora Brandejsová ck.broumovsko s.r.o.
© ABB Group September 27, 2016 | Slide 1 Spolupráce NNO a firmy Pohled dárce Magdaléna Boušková, ABB s.r.o., Workshop,
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM, BIŽUTERIÍ A VÁNOČNÍMI OZDOBAMI.
PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Soutěž o informační centrum roku. Čtyři roky úspěšné spolupráce První soutěž ve spolupráci s vydavatelství VLTAVA- LABE-PRESS proběhla v roce 2009 Od.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
ONDŘEJ FOUS Současná krajinářská architektura SEMINÁRNÍ PRÁCE Vypracovala: Lenka Martinátová Obor:AMZO 2. ročník LS 2015/2016.
Nástroje a prostředky CCR VM k podpoře cestovního ruchu Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Výroční konference cestovního.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_20.
Český svaz ochránců přírody – Regionální sdružení Iris EVP Den Země Exkurze Semináře Besedy Den stromů Zlatý list Tvořivé dílny Vycházky Ukliďme si svět.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů Lublaňská 57/5 | Praha 2 | | T | F | |
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Mariánské Lázně 2016 Léčebné pobyty pro členy OS pracovníků pěněžnictví a pojišťovnictví.
IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Jihlava 25. listopadu 2014.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Horská služba ČR NONSTOP SOS
Sekce pro školy a neziskovky Gabriela Kaločová
MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO RODINU INSPIROMAT 12. DUBNA 2012.
Czechspecials aneb Ochutnejte Českou republiku!. Ochutnejte Českou republiku! Projekt agentury CzechTourism, Asociace Hotelů a restaurací a Asociace kuchařů.
Lom Svatá Anna s naučnou stezkou Eva Mačurová. Lokalita Poloha: Měšický vrch u Tábora Vlastnictví: od roku 2006 Přírodní park ve starém lomu – 4542 m².
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
koncepce rodinné politiky Dipl.-Pol. Jana Maláčová
Královéhradecký kraj Rozloha:4759 km2 Počet obyvatel:

Dětský domov a Základní škola Liptál
DESTINAČNÍ AGENTURA KRUŠNÉ HORY
Česko-čínské obchodní a ekonomické vztahy
Autor: Zuzana Dvořáková Vedoucí práce: Ing. Ludmila Opekarová, Ph.D.
Členská schůze MAS Nepomuk,
Tišnovská lukostřelnice pod Klucaninou Spolek Odyssea Tišnov
LÉČIVÉ PRAMENY A LÁZEŇSTVÍ SLOVÁCKA
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
O NÁS Naší snahou je podpořit zviditelnění, zachování a rozvoj
DĚTskÉ SKUPINy Podpora implementace dětských skupin Reg. č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/ Lenka Pejchalová Olomouc,
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Komunikace se zákazníky ve vybraném podniku Autor práce: Zuzana.
Univerzitní město Olomouc
Řemesla Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel
Program celoživotního učení Comenius
Pivovar Velké Popovice
Kvalita služeb ve venkovské turistice a agroturistice
KRKONOŠE a PODKRKONOŠÍ
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
GrünRaum-Zhodnocení zelených prostor, ATCZ71
Čtoucí rodiny regionu Blansko
nabízí ubytování v minirekreačním zařízení „CHATA TUŽÍN“
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Cestovní ruch České republiky
TŘÍDNÍ SCHŮZKY PROBĚHLÉ AKCE AKCE PŘED NÁMI EXKURZE VÍDEŇ
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Destinační management TO Těšínské Slezsko
ANOTACE NÁZEV: Druhy map AUTOR: Mgr. Marie Matoušová STRUČNÁ ANOTACE (OBSAH, DATUM PILOTÁŽE): Práce s textem VZDĚLÁVACÍ PŘEDMĚT (VE KTERÉM BYL MATERIÁL.
Život bez střeva , Praha.
5. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Transkript prezentace:

, Seminář pro odbornou veřejnost, Praha PhDr. Jan

O J-SCR  založeno 1999  zájmové sdružení právnických osob (NGO)  členská základna: 130 členů  cíle: 1) společný a jednotný marketing a propagace Jeseníků 2) regionální rozvoj skrze princip partnerství 3) kvalita služeb a rozvoj lidských zdrojů a vzdělávání

Proč Jeseníky?  Jedinečná kombinace drsné a malebné krajiny  Stovky turistických tras  Zapadlé vesničky, technické unikáty, historická centra větších měst  Ponurá historie čarodějnických procesů  Dosud neobjevený ráj! Horský ráj s mnoha přírodními, historickými i technickými poklady.

Central Moravia & Jeseníky Convention Bureau Udělejte z firemní akce zážitek! Pracovních povinnosti + jedinečná příroda + relaxace v lázeňských a wellness zařízeních = nezaponetulný zážitek Více na Aplikace ke stažení na CzechDays

Média  Elektronický zpravodaj NavštivteJeseníky.cz CZ/PL e-médium - čtrnáctideník, ových adres  Nejkrásnější české hory - Jeseníky  FB stránka 

Jeseníky a film  spolupráce s národní Czech Film Commission/MK ČR: aktivní vyhledávání filmových projektů a jednání s produkčními společnostmi.  Krajinou Domova (Petr Krejčí)  Příjemná soustrast (Jakub Machala)  Toulavá kamera  Location tour

Natáčení v Jeseníkách

Ochutnejte Jeseníky Ochutnejte Jeseníky je dlouhodobá iniciativa na podporu tradiční gastronomie v Jeseníkách, klade si za úkol vrátit do jídelníčků jesenických restaurací původní recepty zdejších horalů za použití místních surovin. Ochutnejte Bio Jeseníky! 40 lokálních výrobců a 27 restaurací

Ochutnávejte Jeseníky po celý rok

Jeseníky Pass  zážitková karta hosta, která nabízí TO NEJLEPŠÍ Z JESENÍKŮ  bonusy, slevy, speciální pobytové balíčky i věrnostní program  Letní: květen – listopad x Zimní: prosinec – duben x Line: leden - prosinecLine  Individuální: 99 Kč x Rodinná: 199 Kč (2 dospělé osoby a maximálně 3 děti x Běžkařská edice Line: 199 Kč Více na

Lipovské stezky  síť trailů speciálně upravených pro jízdu na horském kole  stezky na louce nad zahradou hotelu Helios.  Stezky v lesním terénu nad hotelem Toč.  Celková délka stezek Helios - 4,7 km. Celková délka stezek TOČ - 3,3 km.  Zahájení provozu  Více na cz/cs/lipovske-stezky cz/cs/lipovske-stezky

Velké Losiny – Termály Losiny  unikátní termální park, jediný svého druhu v České republice  souznění člověka s přírodou  využití přírodních léčivých zdrojů (regenerační vodní svět, bazény napuštěné originální sirnou termální vodou)  termální bazény, sauny, masáže Nechte vodu, ať Vás léčí. Dovolte doteku, ať Vás uzdravuje. Povzbuďte své tělo vhodnou aktivitou. Naučte se uvolnit mysl. Relaxujte se svou rodinou.

Zlaté Hory  Poštovní štola poodhalí modrobílý labyrint nitra Příčné hory  důlní dílo s dochovanými původními hornickými fragmenty  prohlídky s průvodcem  otevření v roce 2015, letos rozšíření  Zlatorudné mlýny – nové atrakce (ukázky řemesel, tavící pec,...)

Stezka v oblacích  Stezka v oblacích se nachází poblíž chaty Slaměnka, nedaleko horní stanice lanovky Sněžník  nadmořská výška 1116 m. n. m.  Stezka je vysoká 55 metrů na vrchol se pohodlně dostanete po dřevěné cestě i s kočárky.  K cestě dolů lze využít unikátní 101 m dlouhý nerezový tobogán s okýnky.  Více na

Děkuji za pozornost Ivana Kulíšková Jeseníky – Sdružení cestovního ruchu Bohu díky za Jeseníky!