Mezinárodní doprava a spedice Logistika a skladování Servis nákladních vozidel Mycí linka a čerpací stanice.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Milan Balcer oddělení obnovitelných zdrojů energie Energetická legislativa Novela vyhlášky č. 194/2007 Sb.
Advertisements

Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
Kjnjnjnlkjnéíáýžřčšě. o 1992 Vznik firmy o 1996 Založení společnosti s r.o. v Klatovech o 2000 Výstavba prvního skladu v Klatovech o objemu 1700 europalet.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Společnost byla založena dne za účelem poskytování úklidových služeb. Provádíme komplexní řešení v otázkách pravidelných úklidů, především.
Mezinárodní doprava a spedice Logistika a skladování Servis nákladních vozidel Mycí linka a čerpací stanice.
Mezinárodní přeprava a spedice Transport Międzynarodowy i Spedycja.
o 1992 Vznik firmy o 1996 Založení společnosti s r.o. v Klatovech o 2000 Výstavba prvního skladu v Klatovech o objemu 1700 europalet o 2001 Výstavba administrativní.
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
o 1992 Vznik firmy o 1996 Založení společnosti s r.o. v Klatovech o 2000 Výstavba prvního skladu v Klatovech o objemu 1700 europalet o 2001 Výstavba administrativní.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
ITEG a.s.. Úvod  Představení firmy  Praxe  Příručka školení  Projektové řízení  Závěr  Prostor na dotazy.
TRINS Transportní informační a nehodový systém UNIPETROL RPA, s.r.o. Litvínov SCHP ČR Praha 23. března 2016.
15. září 2005 Přístup k měření výkonnosti MSP Výkonnost podniků plastikářského průmyslu a klastrové iniciativy v regionu 1 Přístup k měření výkonnosti.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 1 Krajský úřad Ústeckého kraje.
Čerpání prostředků z fondů EU na území Jihočeského kraje Ing. Petr Maroš vedoucí Odboru evropských záležitostí.
Centrum energeticky efektivních budov Základní informace o projektu.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Irena Čiháková Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
MÁTE VE SVÝCH DATECH NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ. Stávající datový sklad Pasivní homologace adresy Identifikátory subjektu IČ, jméno, příjmení, domácnost (první.
Údaje o firmě: Rok založení 2001 Počet zaměstnanců 15 Výrobní plocha 500 m2 Skladovací a manipulační plocha m2 Kovo PEŠEK.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ ČESKÉ BUDĚJOVICE ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE Autor bakalářské práce: Jitka Macháčková Vedoucí bakalářské práce: Ing.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
APOS - AUTO Prezentace Pražská 7, č.p. 1602, Blansko.
Pravidelný seminář pro výchovné poradce základních a středních škol
Komplexní řešení pro veřejnou osobní dopravu
SR pro dopravu, logistiku, poštovní a doručovací služby
Česko-čínské obchodní a ekonomické vztahy
Vysoká škola technická a ekonomická
Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky
Úřad práce České republiky
Spolupráce obce a ÚP ČR v Litvínově v SVL
Procesní management v oddělení logistiky
Hotel Co to je?.
Racionalizace nákladových položek ve společnosti ČSAD JIHOTRANS
Vedoucí práce: Ing. Lenka Ližbetinová, Ph.D.
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
kjnjnjnlkjnéíáýžřčšě
Přístupový systém aneb kontrola vstupů
o ochraně zvířat během přepravy a souvisejících činností …
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Zdanění provozu motorových vozidel v České republice Autor Bakalářské práce: Irena Záhorková.
Realizace obchodního případu ve vybrané společnosti
Marketingová komunikace ve vybrané společnosti
Spedition FEICO, spol. s r.o.
Energetický management
Nelegální migrace na území České republiky
-v tržním hospodářství zaujímá klíčovou pozici
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 1
MANAŽERSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ V TELEFÓNICA O2 CZECH REPUBLIC
Integrovaný dopravní systém Jihočeského kraje (IDS JK)
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
KURÝR dlouhodobá brigáda
Logistický systém ve společnosti Těžké strojírenství Plzeň a.s.
Zařízení služeb provozované SŽDC a jí poskytované služby
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
SR pro dopravu, logistiku, poštovní a doručovací služby
Financování dopravní infrastruktury v letech 2018 – 2021
Komplexní servis služeb
Váš spolehlivý dodavatel pohonných hmot!
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-8)
Sdružení dopravních podniků odborová skupina TRAMVAJE
Přeprava krevní plazmy firmou BESICO Trans, s.r.o.
Jaké jsou obzory digitální Evropy?
Spojení Prahy, letiště a Kladna v širším kontextu
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Mezinárodní doprava a spedice Logistika a skladování Servis nákladních vozidel Mycí linka a čerpací stanice

Historie firmy vznik firmy 1992 založení společnosti s r.o. v Klatovech 1996 výstavba prvního skladu v Klatovech o objemu 1700 europalet 2000 výstavba administrativní budovy a areálu společnosti v Klatovech 2001 Výstavba servisu nákladních vozidel 2002 Výstavba čerpací stanice 2003

Historie firmy výstavba mycí linky 2004 výstavba druhého skladu o objemu europalet v Klatovech 2005 založení pobočky v Pohořelicích a skladového prostoru o kapacitě europalet 2007 Založení pobočky v polském Wloclawku 2010 Založení pobočky v Kněževsi a skladového prostoru o kapacitě europalet 2010

Profil Lorenc Logistic, s.r.o. Společnost se zaměřuje především na logistické a dopravní služby s následnou distribucí v rámci České republiky Lorenc Logistic se maximálně snaží o neustálé zlepšování svých služeb a o diverzifikaci svých aktivit Největší portfolio společnosti zaujímají zákazníci střední velikosti Cíle společnosti : – Maximální zaměření na komplexní logistické služby vůči svým zákazníkům – rozšíření svých poboček v rámci České republiky v průběhu 2 – 3 let Pro zajištění co nejlepší efektivity a kvality služeb, investovala společnost do informačního systému Navision

Vývoj společnosti

Obraty společnosti v mil CZK

Zaměření společnosti DOPRAVA LOGISTIKA A SKLADOVÁNÍ SPEDIČNÍ SLUŽBY SERVIS, MYCÍ LINKA, ČERPACÍ STANICE

Podíl jednotlivých činností společnosti

Činnosti zaměřené na zákazníka v oblasti dopravy Silniční doprava mezinárodní / vnitrostátní FTL / LTL zásilky se zaměřením na státy Beneluxu, Německo, Švédsko a Polsko přeprava ADR Spediční služby mezinárodní / vnitrostátní celovozové i kusové zásilky

Dopravní destinace West BNLDSF (sever)LUX East PLSK

Činnosti zaměřené na zákazníka v oblasti skladování a logistiky Management skladuMožnost propojení WMS se zákazníkemSkladování zbožíNaskladňování a vyskladňování zbožíTřídění a přebalování zbožíEtiketování zboží KonsolidaceDrobná montážEvidence paletového kontaVedení skladové evidence – čárové kódy EANPravidelná inventarizaceDistribuceCross-docking

Zprovoznění v roce 2002 Pneuservis Opravy VOLVO, MAN, SCHMITZ, SCHWARZMÜLLER Opravy elektroinstalace Diagnostika; brzdy; geometrie Výjezdové servisní vozidlo 24h denně Servis nákladních vozidel Zprovoznění v roce 2004 Bezkontaktní mytí + voskování pro osobní auta Dezinfekce nákladového prostoru s atestem Ústavu pro státní kontrolu veterinárních biopreparátů a léčiv (=potravinářský průmysl) – pro nákladní auta, cisterny, autobusy, cisterny a Izotermy Mycí linka Zprovoznění v roce 2003 Prodej aditivovaného paliva s pečetí kvality od Čepro a.s rozšířena na objem L 2008 rozšíření o ADBlue Čerpací stanice Ostatní služby zaměřené na zákazníka

Kvalita služeb společnosti Dlouholeté Know-how a především osobní přístup ke každému zákazníkoviKPIReportyProfesionální tým pracovníkůAktivní znalost jednoho světového jazyka je standardem pro všechny dispečery a obchodní zástupce společnostiVšechna vozidla společnosti jsou vybavena pro přepravu nebezpečného nákladu dle Evropské dohody ADRVšichni řidiči firmy absolvují pravidelná školení řidičů a školení pro přepravu nebezpečných věcí ADROd roku 2002 funguje ve společnosti bezpečnostní poradce pro ADR (DGSA)Znalost světového jazyka řidičů je na komunikativní úrovni Satelitní sledování zásilek, které umožňuje kontakt nejen mezi dispečerem a vozidlem, ale přes webové rozhrání i sledování zásilky přímo zákazníkem Pro rychlé vyřízení všech případných reklamací od zákazníků, zřídila společnost Lorenc Logistic, s.r.o. ovou adresu :

Hlavní sídlo společnosti Klatovy LORENC LOGISTIC, s.r.o., CZ – Klatovy Založena : zaměstnanců Lokalita : 50km od německých hranic / 150km od Prahy Zaměření na : Západní a Střední Čechy Sklad :5000m2 skladových prostor, regálový systém pro EUR palet Vybavení skladu : manipulační prostor, mobilní rampy, WMS, TMS, EAN code, ESS, EPS, ESFR sprinklerový systém, 24h bezpečnostní služba - CCTV Služby : Logistika; naskladnění / vyskladnění palet; vychystávání zboží na palety / kartony nebo finální jednotky dle požadavku zákazníka; kompletace; balení a etiketování palet; evidence paletového konta; cross-docking; zpětná logistika Doprava : Mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava (sběrná služba, expresní přepravy, dodávky JIT) Vlastní vozový park (BOX, cisterny, plachtové mega návěsy / soupravy) Finální distribuce v rámci České republiky a Slovenska; sběrná služba; přepravy JIT; expresní přepravy Spediční činnost Disečerské centrum Kontakt : Lorenc Logistic, s.r.o.; Za Tratí 752; Klatovy Telefon / fax : / dispečink : obchod :

Pobočka Kněževes LORENC LOGISTIC, s.r.o., CZ – Kněževes Založena : listopad zaměstnanci Lokalita : letiště Praha (u dálničního přivaděče) Zaměření na : Střední Čechy Sklad : 2100m2 skladový prostor, regálové vybavení pro EUR palet, vnitřní výška 10m Vybavení skladu : manipulační prostor, mobilní rampy, WMS, TMS, EAN code, ESS, EPS, ESFR sprinklerový systém, 24h bezpečnostní služba - CCTV Služby : Logistika; naskladnění / vyskladnění palet; vychystávání zboží na palety / kartony nebo finální jednotky dle požadavku zákazníka; kompletace; balení a etiketování palet; evidence paletového konta; cross-docking; zpětná logistika Doprava : Mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava (sběrná služba, expresní přepravy, dodávky JIT) Finální distribuce v rámci České republiky a Slovenska; sběrná služba; přepravy JIT; expresní přepravy Spediční činnost Kontakt : Lorenc Logistic, s.r.o.; Airport Logistic Park a.s., Kněževes 185; Středokluky Telefon / fax : / obchod : dispečink :

Pobočka Pohořelice LORENC LOGISTIC, s.r.o., CZ – Pohořelice Založena : leden zaměstnanců Lokalita : 20km od Brna / 50km od rakouských hranic ( u dálničního přivaděče) Zaměření na : Morava Sklad : 1000m2 skladový prostor, regálové vybavení pro EUR palet, vnitřní výška 10m Vybavení skladu : manipulační prostor, mobilní rampy, WMS, ESS, EPS, ESFR sprinklerový systém, 24h bezpečnostní služba Služby : naskladnění / vyskladnění palet; vychystávání zboží na palety / kartony nebo finální jednotky dle požadavku zákazníka; kompletace; balení a etiketování palet; evidence paletového konta; cross-docking; Doprava : Mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava (sběrná služba, expresní přepravy, dodávky JIT) Finální distribuce v rámci České republiky a Slovenska; sběrná služba; přepravy JIT; expresní přepravy Spediční činnost Kontakt : Lorenc Logistic, s.r.o.; Průmyslová 1503; Pohořelice Telefon / fax : / E-mai dispečink : obchod :

Pobočka Polsko - Wloclawek LORENC LOGISTIC Polska Sp.Zo.o. - Wloclawek Založena : duben zaměstnanců Lokalita : střední část Polska (170km od Warszawy na trase Gdyne – Katowice) Zaměření na : Polsko Doprava : Mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava se zaměřením na státy CZ / PL (cisternové přepravy, HI-TECH přepravy, sběrná služba, expresní přepravy, dodávky JIT) Spediční činnost Kontakt : Lorenc Logistic Polska Sp. Z o.o.., ul Toruńska 234; Wloclawek Telefon / fax : / E-mai dispečink : obchod :

Certifikace společnosti Certifikace společnosti v souladu s EN ISO Re-certifikace v souladu s EN ISO Certifikace společnosti dle EN ISO Re-certifikace v souladu s EN ISO 9001 a Obdržení certifikátu Dopravní společnost třídy A 2008 Atestace společnosti dle SQAS 2010 Re-certifikace v souladu s EN ISO 9001 a Certifikaci ISO provedla německá společnost DEKRA INTERTEK, GmbH, Stuttgart; Atestaci SQAS provedla Moody International

Vozový park společnosti

Členství firmy v organizacích ČESMAD BOHEMIA SSL FIATA ČATP

Kontakty Hlavní sídlo společnosti – KlatovyPobočka Pohořelice Pobočka Kněževes Pobočka PL-Wloclawek Václav Lorenc – jednatel společnostitelefon: Obchodní oddělení : Iveta Rychtáříková , Lenka Schweiglová telefon: , Irena Vašková – vedoucí pobočkytelefon : Tomasz Kuznicki – vedoucí pobočkytelefon : Karel Šalanský – vedoucí pobočkytelefon :

Děkujeme za pozornost