Vítejte ve světě 2N ZDENĚK PATOČKA K EY A CCOUNT M ANAGER.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
IP AUDIO AND PAGING SYSTEMS
Advertisements

1 1 1.
Video telefonní sady EMOS Kliknutím na obrázek získáte více informací
Metropolitní síť. Co přináší metropolitní síť obcím  Pokrytí požadavků občanů na moderní technologie  Jistota dobrého rozhodnutí – možnost rozšíření.
PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ
ISC Communication Czech a.s.
Úvod do počítačových sítí Úvod. Úvod do počítačových sítí •Úvod, síťové protokoly, architektury,standardy •Fyzická úroveň •Linková úroveň •Lokální počítačové.
Popis funkcí a jejich praktické využití
... jako součást komplexního řešení
Den s Fleetem Nokia Tomáš Hampl 9. června Obsah Nokia CK-100 Nokia CK-300 Nokia CK-600 Závěr.
Prezentace bakalářského oboru
2N® Helios 2N Helios/Helios IP produktová prezentace
2N ® SIP Speaker Prezentace produktu 2N ® SIP Speaker Základní popis : IP paging systém pro veřejná hlášení a komunikaci Univerzální použití.
Sintony® 60 - bezpečný domov v elegantním hávu
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
Radiofrekvenční řízení budov
Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
2N ® Helios IP Uni Produktová prezentace
Rozšíření informačního systému
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Copyright © 2011, atlantisProNGX nahrávání telefonních hovorů.
Přehled
2N ® Helios IP Verso Produktová prezentace. Jsme česká společnost zaměstnávající 150 zaměstnanců, která se zabývá výrobou a vývojem telekomunikačních.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Chytrý telefon. * V českém překladu „chytrý telefon“ je mobilní telefon, který využívá pokročilý operační systém a aplikační rozhraní, které umožní instalaci.
GSM Lift Watch.
Pavel Dvořák Gymnázium Velké Meziříčí Počítačová sestava – další vstup/výstupní zařízení Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Datum vytvoření:9.
8 ZÓN 16 KLÁVESNIC 32 TYPŮ ZÓN 6 VÝSTUPŮ 10 UŽIVATELSKÝCH KÓDŮ 100 UDÁLOSTÍ V HISTORII DETEKTORY KLÁVESNICE G8.
Copyright © 2011, atlantis Leden Copyright © 2011, atlantis Aruba VPN NEW.
GSM Lift Watch. Požadavky zákazníka – Snadná komunikace z kabiny výtahu – Bezdrátové spojení z kabiny výtahu – Dálkové nastavení a ovládání pomocí SMS.
Aktivní prvky Calix GPON v metropolitních sítích
2N ® BRI brány 2N ® VoiceBlue MAX. 2N ® BRI brány 2N ® BRI Lite –Připojím NT nebo TE port 2N ® BRI Enterprise –Připojím NT a TE port současně (brána mezi.
COGAIN 2009 Možnosti řízení invalidního vozíku. Systém řízení vozíku  Rozdělen do několika částí  Část pohonu Motor pohonu Senzory ujeté vzdálenosti.
1. 2 Zabezpečená mobilní komunikace 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení.
Úvodní webinář pro ICT metodiky Mentoři: Ing. František Hůlka, Mgr. Miroslav Šucha.
DAITEM - BEZDRÁTOVÝ INTERCOM, OVLÁDÁNÍ BRÁNY A BRANKY
2N Net Audio systém. Co je 2N Net Audio systém? Kompletní systém veřejného ozvučení Systém pro přehrání podkresové hudby Veřejná hlášení In-Store Radio.
Security Systems BU Communication Systems Slide 1 a) Distribuce zpráv a upozornění na veřejných prostranstvích informační hlášení = místní rozhlas evakuační.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Smartphone – chytrý telefon Co se všechno naučíme??? Typy a.
VERIA Průvodce produkty VERIA Digitální dveřní kukátka safety for life.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Handsfree sady I. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových vozidel.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Na Valentince 1003/1, Praha IMA s.r.o. NFC identifikační systém.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Tablet Co se všechno naučíme??? Počítače s integrovanou dotykovou.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Web server SEA a monitorování dat pomocí tabletu nebo „chytrého“ telefonu Jan Voříšek.
Vývojově a aplikačně orientovaná společnost se specializací na oblast snímacích a dohledových systémů pro zpracování a přenos medicínských dat CleverTech.
2N SIP Audio systém. Co je 2N SIP Audio systém? Bezserverový systém veřejného ozvučení Hlásicí systém Plánovač zvonění Aktivní ochrana proti narušitelům.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Kamerový systém Výjezdní zasedání UISLednice, 23. – Bc. Martin Pokorný Sekce centrálních aplikací Vývojový tým Univerzitního informačního.
2N ® Helios IP Safety Produktová prezentace. Jsme česká společnost zaměstnávající 150 zaměstnanců, která se zabývá výrobou a vývojem telekomunikačních.
Operační systémy Zpracovala Anna Macháčková.
Mobilní telefony a tablety
Radiofrekvenční řízení budov
2N® Omega Series 2N TELEKOMUNIKACE a.s..
2N® Indoor Touch.
2N Net Audio systém.
Chytrý zámek.
2N® Helios Vario analogue version
2N SIP Audio systém.
PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ
Asistivní technologie pro mobilní zařízení PV072 Seminář z asistivních technologií Vít Vaněk
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
INTELIGENTNÍ MOTORICKÝ ZÁMEK
CP-LNC-MC20-M Mpix IP mini kamera pro speciální účely
Autor: Mgr. Václav Chvál
Datová centrála, inteligentní měření, funkce měřidel, koncentrátory, komunikační kanály Stanislav Mach Prodej AMM/AMR systémů.
Transkript prezentace:

Vítejte ve světě 2N ZDENĚK PATOČKA K EY A CCOUNT M ANAGER

VLASTNÍ VÝVOJ na základě požadavků trhu a zákazníků ZAKÁZKY NA MÍRU a přizpůsobení produktů NEJVYŠŠÍ KVALITA a nejnovější technologie

KOMUNIKAČNÍ SYSTÉMY Naše modulární komunikační řešení umožňují využití všech dostupných rozhranní, například analogových, ISDN, GSM, UMTS nebo VoIP

GSM / UMTS BRÁNY Naše široké portfólio GSM/UMTS bran umožňuje nalézt vhodné řešení pro vaše projekty

M2M ŘEŠENÍ Zaměřujeme se na odečty dat z měřičů energií, správu a ovládání výdejových automatů a obecně na vzdálený dohled a správu strojů, systémů a aplikací.

VÝTAHOVÉ KOMUNIKÁTORY Technologická pokročilost a velmi snadné ovládání. Naše výtahové komunikátory plně vyhovují oborovým normám.

DVEŘNÍ KOMUNIKÁTORY Jsme první v Evropě, kdo vyrobil a začal prodávat komunikátory založené na SIP protokolu

VNITŘNÍ JEDNOTKA Určená do interiérů, elegantní 2N ® IndoorTouch zajišťuje vysoce kvalitní audio a video komunikaci s IP interkomy a mnohem více…

KONTROLA VSTUPU Naše řešení kontroly vstupu nabízí všechny moderní funkce a přínosy plynoucí z využití IP infrastruktury

2N ® Helios IP Family Helios IP VERSO Helios IP Force Helios IP Safety Helios IP UNI Helios IP Vario

Proč IP? ICT je jeden z nedynamičtějších oborů Stále více firem přechází na IP 2N Helios IP je ideální doplněk k IP ústředně a to i k CENTREXU

Hlavní výhody IP Vše po jednom vedení Jednoduchá instalace a správa Integrace s ostatními systémy (CCTV, chytré domy, EZS..)

Hlavní výhody IP Mnoho funkcí (obrázek do mailu, volání na více uživatelů ……….) Možné zapojení bod – bod bez nutnosti ústředny Stále nový vývoj – nové vlastnosti a funkce

Hlavní výhody komunikátorů 2N ® HELIOS IP SIP protokol, není potřeba žádná řídící jednotka Jednoduchá instalace a správa Napájení PoE Integrace s ostatními systémy (CCTV, chytré domy, EZS..)

proč 2N ® HELIOS IP Možnost použití obrazu z interní kamery i přidání obrazu z externí kamery Picture to HD kamera s podporou digitálního Pan Tilt Zoom (u Helios IP Verso) Soubor unikátních vlastností, které nikdo jiný nenabízí v jednom zařízení

proč 2N ® HELIOS IP IP69 krytí (Force) sledování docházky pomocí komunikátoru se čtečkou karet (integrováno v komunikátoru) Další vyjímečné funkce: ONVIF S protokol a RTSP steram videa, audia a ovládání dveří

proč 2N ® HELIOS IP obraz z interkomu do pop-up okna při příchozím hovoru (Helios IP Eye) http příkazy (odesílání i přijímání) API rozhraní (otevřené rozhraní pro aplikace třetích stran) podpora multikastu (pro bezpečnostní hlášení) audio loop test (komunikátor sám testuje vlastní funkčnost)

proč 2N ® HELIOS IP komunikace s Android či iOS – vlastní user friendly aplikace Uživatelské zvuky – zprávy přehrávané v závislosti na „akci“ skupinové volání zabezpečené ovládání dveří pomocí Bezpečnostního Relé – zamezení vloupání možná customizace na objednávku

Modulární IP interkom Až 54 tlačítek se jmenovkou Kamera, klávesnice, displej Čtečka karet 1 – 4 spínače časové profily 999 uživatelů 2N ® Helios IP Vario

Anti vandal IP interkom 1, 2 nebo 4 tlačitka IP69 s 10 Watt zesilovačem Litý hliník 1 až 4 relé Širokoúhlá kamera přísvitem Klávesnice, čtečka karet 2N ® Helios IP Force nyní i s HD kamerou

Cenově nejvýhodnější interkom podsvícená tlačítka IP54 Montáž na/pod omítku, sádrokarton 1 spínač 2N ® Helios IP UNI

Tísňový IP interkom 1 podsvícené tlačítko Robustní design 1 – 2 spínače 2 mikrofóny 2N ® Helios IP Safety

Kamera s IR přísvitem a nočním viděním –Zorný úhel 120°(H), 90°(V) –Max rozlišení 1280x960px –PTZ pro zoom a pohyb v obraze Podsvícené mechanické tlačítka –Maximálně 146 Stupeň krytí –IP54, bez příslušenství (stříšky) 2N ® Helios IP Verso Podrobnosti

1 tlačítko, klávesnice, instalace na povrch 6 tlačítek, instalace na povrch 6 tlačítek, klávesnice, čtečka karet, instalace do zdi 2N ® Helios IP Verso Příklady konfigurace

2N ® Indoor Touch panel Luxusní vnitřní jednotka ke komunikátorům Helios IP 7’’ Obrazovka krytá pravým sklem, Android 4.2 Možnost použít pro ovládání domácí automatizace

Integrace s třetími stranami 2N ® Indoor Touch  Instalace aplikací třetích stran je možná po zakoupení licence aplikace mohou však způsobit nestabilitu systému, zejména pokud jsou aplikace náročné na paměť.  Instalace je možná uz SD karty po zakoupení licence

IP přístupová jednotka s podporou RFID a NFC technologie Kombinace čtečky a kontroléru v jednom luxusním zařízení Nastavení pomocí webu, nebo jako součást přístupového systému 2N ® Access Unit

2N Access Control Propojení do sítě a periférie 2N Access Unit Elektrický zámek Odchodové tlačítko 2N Access Commander

Moderní software pro správu přístupového systému 2N Integrovaný docházkový systém Spolupracuje s 2N IP interkomy a přístupovými jednotkami 2N 2N ® Access Commander

Novinky Indukční smyčka 2N ® Induction Loop je elektrické zařízení, které bezdrátově přenáší zvuk z 2N Helios IP interkomu do naslouchátka sluchově postižené osoby.IP

2N ® Helios IP Případové studie

Malé kanceláře, domy Zapojení bod - bod

Malé kanceláře, domy S použitím VoIP ústředny

Propojení s virtuální ústřednou

Sborovna Notebook/PC s aplikací 2N ® Helios IP Eye IP telefon Lokální počítačová síť (LAN) Ředitelna Video hovor (hlas + video) Přenos videa (pouze video) Mobilní telefon Hlasový hovor GSM/UMTS Reproduktor HD kamera Tlačítko Čtečka karet Integrovaný mikrofon Mobilní telefon s aplikací 2N ® Helios IP Mobile Dveřní zámek Bezpečnost ve školách

2N ® Helios IP Pohled do vývoje  Bluetooth pro 2N Helios IP Verso Access Unit (III.Q/2016)  biometrická čtečka (II.Q/2016)  aplikace Bluetooth Mobile Key slučuje NFC a BT (III.Q/2016)  My2N (Cloud služba) (I.Q / 2016)

NFC Technologie 2N byla první firma, která implementovala NFC technologii do interkomu Bohužel očekávání ohledně využití NFC v rámci trhu byla nesprávná

Bluetooth technologie Standart rozšířený mezi většinou výrobců elektroniky Verze 4 je již na rozdíl od předchozích verzí zabezpečená

My2N Připravovaná služba – cloudové řešení -Video odkudkoliv -Jednoduchá správa

Současnost Jednoduchá topologie Omezený dosah Konfigurace vyžadující znalosti

Co chtějí zákazníci? Žádné limity v dosahu pro videohovory Stejnou funkcionlaitu bez ohledu na technologii

REGISTRACE KONFIGURACE 2N Cloud 3G nebo LAN

FAQ, Tipy a triky, manuály

On-line školení Máte zájem o on-line školení? Nově jsou k dispozici webináře v pravidelných termínech na tema -IP komunikátory -GSM brány -IP audio