VY_32_INOVACE_11_20_obsah vody v potravinách Obsah vody v potravinách BRAMBOROVÉ CHIPSY SUŠENKY VLAŠSKÉ OŘECHY OVESNÉ VLOČKY SUŠENÉ MERUŇKY ROZINKY DŽEM.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výživa II – alpské lyžování
Advertisements

autor Mgr. Alena Marková
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Civilizační choroby a výživa
EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Inovace výuky v PrŠ Horní Česká Šablona - název/číslo: III/2 Inovace.
Příprava stravy v rodině
Stravování při žaludečních a dvanáctníkových vředech
Zdroj obrazového materiálu
Potraviny rostlinného původu
GASTRONOMIE V EVROPSKÉM KONTEXTU
VY_62_INOVACE_A NAKUPOVÁNÍ – CENY ZÁKLADNÍCH POTRAVIN AUTOR: Mgr. Radka Koldinská VYTVOŘENO: březen 2012 STRUČNÁ ANOTACE: vytvoření představy o cenách.
BE soup 1 Slepičí s těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Bramborová s paprikou 10,60 Kč / 16,- Kč Pondělí.
BE soup 1 Hovězí vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Dýňový krém 10,60 Kč / 16,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Špenátová 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
VY_32_INOVACE_01_20_energie Energie může označovat schopnost hmoty (látky nebo pole) konat práci.
ČTVRTEK Polévka Houbový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Úterý BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a masovými knedlíčky 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 BE – Krémová polévka ze špenátu a sýrem 16,60 Kč / 21,-Kč.
Dietní Normování. Dietní systém Historie jednotného dietního systému sahá do padesátých let minulého století byl publikován v Praze: Nový dietní.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov Autor: Mgr. Dana Rejlová Datum/období: říjen 2013 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma.
VY_32_INOVACE_04_20_pitný režim Klikněte na správnou odpověď.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
VY_32_INOVACE_08_21_spánek a odpočinek.
VY_32_INOVACE_15_20_zdravý způsob života NEPOHODA KULTURA BYDLENÍ MEZILIDSKÉ VZTAHY OSOBNÍ HYGIENA NEČISTOTA REŽIM DNE ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ ZAMOŘENÉ PROSTŘEDÍ.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Slaminková Jana NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Výchova ke zdraví TEMA: Zdravá snídaně a.
Výchova ke zdraví VY_32_INOVACE_07_20_pohyb Jízda na kole je velmi zdravá pro mladé i starší lidi.
VY_32_INOVACE_10_20_léky. Lék je léčivo, které se podává pacientovi (člověku nebo zvířeti) např. ve formě tablet, kapslí, roztoku.
PYRAMIDA VÝŽIVY aneb NAUČME SE SPRÁVNĚ JÍST Obrázek 1.
13. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
května PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
20. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
října 2016 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Název školy : ZÁKLADNÍ ŠKOLA NOVÝ KOSTEL,OKRES CHEB
16. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
9. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar s těstovinami a zeleninou
Výchova ke zdraví VY_32_INOVACE_06_20_hygiena.
6. – 10. června PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
26. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
září 2016 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
5.12. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Technologie
23.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Testy Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
2. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
7. – 11. listopadu 2016 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
5.6. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
Zeleninový vývar se zeleninou a kapáním
Výchova ke zdraví VY_32_INOVACE_05_20_nekvalitní voda.
27.2. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
27.3. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
17.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
  Název školy: Střední škola dopravy, obchodu a služeb Klášterní nám. 127 Moravský Krumlov Bc. Luisa Milková Název projektu: Zlepšení podmínek výuky.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ /1. 4
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
– PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Sportovní výživa Ing. Babet Linhartová.
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ /1. 4
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
– PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
8.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
25.3. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
10.6. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Transkript prezentace:

VY_32_INOVACE_11_20_obsah vody v potravinách

Obsah vody v potravinách BRAMBOROVÉ CHIPSY SUŠENKY VLAŠSKÉ OŘECHY OVESNÉ VLOČKY SUŠENÉ MERUŇKY ROZINKY DŽEM CHLÉB ŠUNKA HRANOLKY 2, ČERNÉ OLIVY EIDAM TUŇÁK V OLEJI MOZZARELLA KUŘECÍ PRSA BANÁN, VEJCE JABLKO MERUŇKY, MRKEV MLÉKO, JUGURT OKURKA SALÁTOVÁ ,5 (g/100g)

2, ,5

Podtrhnout 3 skrytá slova

2. snímek – slouží k výkladu 3. snímek –slouží k výkladu 4. snímek –slouží k výkladu 5. snímek – klikačka (po správné odpovědi se jde dál) 7. snímek – 12. snímek – klikačka (po správné odpovědi se jde dál) 13. snímek – žáci interaktivním perem vyluští tajenku 14. snímek - správné řešení tajenky 15. snímek – žáci interaktivním perem podtrhnou skrytá slova 16. snímek – správné řešení předchozího snímku 17. snímek - popis 18. snímek - zdroje

Snímek č. 1 (chipsy) - Snímek č. 2 (žampiony) - Snímek č. 3 (paprika) - Snímek č. 4 (okurka) - Snímek č. 5 (jahody) - Snímek č. 6 (salát) - Snímek č. 7 (mandarinka) - Snímek č. 8 (luštěniny) - Snímek č. 9 (chléb) - Snímek č. 10 (hranolky) - Snímek č. 11 (vejce) - Snímek č. 12 (mléko) - Snímek č. 13 (okurka) - Snímek č. 14 (chobotnice) - Snímek č. 15 (máslo) - Snímek č.16 (nůž) - Snímek č.17 (pivo) - Snímek č.18 (vrba) - Snímek č.19 (houba) - Snímek č. 20 (kráva) - Snímek č. 21 (taška) - Snímek č. 22 (lopata) - Snímek č. 23 (opice) - Snímek č. 24 (lampa) - Snímek č. 25 (kudla) - Snímek č.26 (motorka) - Snímek č.27 (káva) - Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pajkrtová.