W w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
CEBRE Česká podnikatelská reprezentace při EU
Advertisements

Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Pro zvířata v tísni Nabídka ke spolupráci 2010 Velikost národa, jeho morální výše může být posuzována podle toho, jak nakládá se svými zvířaty, Mahátma.
Festival Exportu Svaz průmyslu a dopravy ČR jako respektovaný, nezávislý a společensky zodpovědný sociální partner obhajuje zájmy zaměstnavatelů.
S námi máte informační předstih!
Partner serveru speciální nabídka. Partnerství – Kč/měsíc Vážení obchodní přátelé, Finanční server pro vás připravil.
Význam informací v podnikání
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Naše média = Vaše B2B řešení. Tištěná média pro efektivní komunikaci „business-to-business“  Pneu revue  FLEET firemní automobily  Truck & Business.
VAŠE FIREMNÍ PREZENTACE NA CD NOSIČÍCH. PŘEMÝŠLÍTE ČÍM PŘEKVAPÍTE OBCHODNÍ PARTNERY ČI ZAMĚSTNANCE LETOS? VYUŽIJTE MOŽNOST PREZENTACE VAŠÍ FIRMY NA CD.
UČÍME SE PODNIKAT Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
BULLETIN 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014.
Praktické rady ke komunitárním programům Michal Kadera, CEBRE Jihlava, 18. prosince
ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how.
Marketingové prostředí
2.Marketingové prostředí
Účetní poradce jednoduchá cesta ke spolehlivým informacím MBM Trans, s.r.o. Ing. Jolana Jakoubková.
Podpora dopravních společností provozující CNG autobusy Svaz dopravy – sekce silniční dopravy, SOR Libchavy Lubomír Kolman, Project Manager RWE.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009 Odbor komunikace Webový portál CZ PRES České Budějovice,
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
Asociace cestovních kanceláří České republiky
Prezentace společnosti Fincentrum
ASIA INVEST Podpora podnikatelských kontaktů v Asii Česko-asijské fórum 3. březen 2008.
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Jan Kofroň Klub inovačních firem AIP ČR Brno,
Práce ZADÁNÍ SEMESTRÁLNÍ PRÁCE: Zpracujte návrh – koncept na vydávání periodika (podnikového či jiného časopisu, novin, občasníku, věstníku, webu) včetně.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_PRA_313 Ročník: 1. Vzdělávací obor:
PRAXE STUDENTŮ V PORADENSKÉ A BANKOVNÍ POBOČCE PARTNERS MARKET.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Struktura podnikatelského plánu
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
Agentura pro podporu exportu tisková agentura pro podporu exportu.
Důvody sestavování podnikatelského piánu Struktura podnikatelského plánu poskytuje podnikateli užitečný kontrolní prostředek pro zpracování informací.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Prezentace časopisu Vydavatel: ECONOMIA a.s. – leader na trhu ekonomických a odborných periodik v ČR.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Smart Business Festival 2015 Praha, Vozovna Střešovice, Představení projektu Více informací na :
ČESKO - AMERICKÁ SPOLUPRÁCE V RÁMCI MEZIVLÁDNÍ DOHODY O VTS MEZI ČR A USA.
Inkubační funkce Inovacentra ČVUT Michaela Karlíčková.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
TVUJDUM.CZ Prezentace největšího a nejstaršího portálu o bydlení v České republice.
FPguide - Pojištění katalog pojistných produktů ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Projekt GDA návrh PR podpory etapa: červen – srpen
Marketingový plán podniku
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Aktualizace SUR ČR – Analýza podkladových dokumentů
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Teorie rekreace a výchovy v přírodě
2004 – Speciální projekty Název Společný projekt časopisů
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Malé a střední podnikání
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii
Seminář ,,Právo a podnikání v digitálním věku” - Ostrava,
Nabízené služby společnosti
Nabízené služby společnosti
Příprava pěstounů a sociální zabezpečení
Čisté investice do rozhlasové reklamy
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Transkript prezentace:

w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z

w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z Profil časopisu  lobbuje za zájmy podnikatelů a manažerů  prosazuje zlepšování podnikatelského prostředí  připravuje společnosti na čerpání z fondů EU  diskutuje návrhy připravované legislativy  analyzuje ekonomický vývoj a podnikatelské prostředí  informuje o aktuálních problémech hospodářské politiky  přináší názory odborníků, ale i představitelů malých a středních podniků

w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z Základní data  náklad: výtisků  periodicita: dvouměsíčník  počet stran: min. 48  distribuce: Holding PNS, a.s., Mediaprint & Kapa, V.R.V, direct mail  technické údaje papír: křída 115 g/m 2  barevnost: CMYK Lobby Česká republika je členem Unie vydavatelů ČR.

w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z Distribuce časopisu

w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z Struktura předplatitelů / pozice

w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z Proč se v časopise zviditelnit? Protože naši čtenáři  jsou vlivnou skupinou ve světě hospodářské politiky a ekonomiky  mají velké rozhodovací pravomoci  tvoří významnou část spotřebitelského trhu  určují velikost a charakter podnikových a soukromých investic A také proto, že ceny prezentace jsou důsledně koncipovány s ohledem na možnosti českých podniků i mediálního trhu

w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z Kdo se s námi již prezentuje?  Abel - Computer  Agados Trailers  BSH, domácí spotřebiče  ČEPS  D.A.S., pojišťovna právní ochrany  FOMI  Geis  ha-vel internet  HAVEX auto  Chervo sports  Raiffeisenbank  RWE Transgas  Škoda Auto  TOS VARNSDORF  TÜV SÜD Czech  Veletrhy Brno  Výstaviště České Budějovice

w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z Mediální partnerství časopisu Například  Právní prostor 2012  Ekonomické fórum  Žofínská fora – cyklus  Realitní kongres  FRANCHISE MEETING POINT 2012  FORINDUSTRY 2012  FORINTERIOR 2012  ELECTRON 2012  Silniční veletrh 2012

w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z Tematický plán 2013 hlavní číslopříloha 1-2 Stavebnictví, architektura, bydlení, design Zdravotnictví, péče o tělo a ducha 3-4Energetika, alternativní zdroje Volný čas, cestovní ruch, golf a golfové resorty 5-6Český export, významní exportéřiEkologie, papír, obaly 9-10 Strojírenství, strojírenské technologie Doprava, spedice, logistika 11-12Banky, finance Vše pro firmu, vše pro manažery a byznys

w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z Ceník prezentací formát (230x300 mm)Kč bez DPH 2/ / / / II. a III. str. obálky IV. str. obálky vizitka na titulce 70x40 mm lišta na titulce 230x50 mm vizitka 100x50 mm vkládaná inzerce za 1 ksod 4,50 partner rubriky partner přílohy partner vydání Příplatek za požadované umístění: + 15 % základní ceny prezentace Celostránková prezentace představuje pro klienta bonus ve formě distribuce časopisu až na 200 adres dle vlastního výběru Mediální partnerství – bonus při ročním objemu nad Kč : zařazení PR informace (významná změna ve firmě, zakázka, výrobek, účast na veletrhu, firemní výročí….) v rozsahu do 1/5 normostrany v každém čísle časopisu (rubrika Kaleidoskop, Pohlednice….).

w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z Druhy partnerství Partner rubriky Kč/vydání  logo v rubrice s textem „partnerem rubriky je...“ vhodné např. pro poradenské, účetní firmy u pravidelné rubriky /rady finančního poradce/ nebo u rubriky STYL pro výrobce/prodejce oděvů, doplňků apod. Partner přílohy Kč/vydání  logo na titulní straně přílohy  logo na každé straně přílohy s textem „partnerem přílohy je...“  prezentace v rozsahu 1 strany vhodné pro významného výrobce/dodavatele v oboru dané přílohy Partner vydání Kč/vydání  prezentace - reklamní prostor na titulní stránce časopisu – tzv. lišta  logo v obsahu časopisu  logo na každé straně s textem „partnerem vydání je...“  prezentace v rozsahu 1 strany

w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z Formáty prezentací

w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z Organizujeme více informací o našich akcích naleznete na v sekci ORGANIZUJEMEwww.lobby.cz  Reprezentační ples podnikatelů a manažerů v Obecním domě v Praze (od roku 1999)

w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z  podnikatelské snídaně s osobnostmi

w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z  golfovou Lobby Tour (od roku 2007) více na v sekci LOBBY TOUR nebo na Facebooku

w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z Kontakty RRedakce: Lobby Česká republika, s.r.o. Myslíkova 25, Praha 1 telefon: OObchodní zastoupení: PP Agency, s.r.o. Myslíkova 25, Praha 1 telefon: l i s t p r o s p o l e č n é l o b b y p o d n i k a t e l ů a m a n a ž e r ů