NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Ilona Jurčeková NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_AJ_15 TÉMA:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: MGR. JAROSLAVA KULÁČKOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_618_ANGLICKÝ JAZYK_MĚSTO TEMA: Město ČÍSLO PROJEKTU:
Advertisements

NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Ilona Jurčeková NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_AJ_16 TÉMA:
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Autor: Mgr. Medková Blanka Název: VY_32_INOVACE_4C_6_London (6) Téma: 4C_Aj 7.tř.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_INF_17.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Andrea Kunovjánková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_TV_18.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Jitka Zajíčková NÁZEV: VY_52_INOVACE_03_PRV_31.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Ilona Jurčeková NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_AJ_04 TÉMA:
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Věra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ Present Simple Tense Název sady: Přítomný čas prostý Číslo.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem EU-OPVK-CZ.1.07/1.4.00/ :III/2 VY_32_INOVACE_ ANGLICKÝ JAZYK NA II. STUPNI ZV-LMP (AJ)
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Blanka Hipčová NÁZEV: VY_52_INOVACE_02_CH+PŘ_10.
Základní škola Třemošnice, okres Chrudim, Pardubický kraj Třemošnice, Internátní 217; IČ: , tel: , emaiI:
Elektronické učební materiály – I. stupeň Anglický jazyk 5 Autor: Mgr. Jaroslava Ledererová a clothes shop a book shop a shoe shop a music shop a pet shop.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Leon Hahn NÁZEV:VY_32_INOVACE_12:Hudební výchova 9.ročník TÉMA: 20. století ve vážné.
Základní škola a Mateřská škola, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace Autor: Mgr. Zdeňka Kobrová Název: VY_32_Inovace_2A_01_Geometrické tvary.
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_INF_03
AUTOR: Mgr. Gabriela Hnátková NÁZEV: VY_52_INOVACE_03_PRV_4
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Autor : Bc. Lucie Ševčíková Datum :
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad Lužnicí v letech 2011 – 2012.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
AUTOR: Mgr. Petr Punčochář
AUTOR: Mgr. Ilona Jurčeková NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_AJ_18
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_32_INOVACE_19_Oblíbené věci
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_44_F6
MY HOUSE - MY CASTLE Autor: Mgr. Ivana Tesařová
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk-anglický jazyk DUM 08
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
AUTOR: Mgr. Petr Punčochář
Prepositions of place Škola
Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy, Komenského 96,
Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy, Komenského 96,
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Lenka.
Procvičení a upevnění učiva
Housing VY_22_INOVACE_01_14
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Digitální učební materiál
Autor : Bc. Lucie Ševčíková Datum :
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Luďka Pavlíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_Slova s předložkami TÉMATICKÝ.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
AUTOR: Mgr. Hana Hrachovská NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_PŘÍ+VLA_12
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
Autor: PaedDr. Jana Čechová
Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov
AUTOR: Mgr. Jitka Plaširybová NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_CJ_13
AUTOR: Mgr. Ilona Jurčeková NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_AJ_11
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_13
VY_32_INOVACE_20_ Jednotky objemu
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Tomáš.
Hlušice Název školy: Základní škola a mateřská škola,
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
AUTOR: Mgr. Erika Hovorková TEMA: VY_32_INOVACE_07_Hodiny
Název školy:. Základní škola a Mateřská škola Nymburk, Komenského 589-
AUTOR: Mgr. Ladislava Kobzová NÁZEV: VY_32_INOVACE_14_16_20 Savany
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
Autor: Mgr. Eva Procházková
Autor: Mgr. Eva Procházková Název: VY_32_INOVACE_14_Les - shrnutí
AUTOR: Lenka Hrnčířová
VY_32_INOVACE_Spo_II_09 London -5A slov.zás.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Datum:   Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL: VY_32_INOVACE_01_Aj7_77
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
Transkript prezentace:

NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Ilona Jurčeková NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_AJ_15 TÉMA: AJ-8.A – Places ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/

Anotace Tato prezentace souvisí s učivem Place to live/to work a místní předložky v učebnici Project 3 by Tom Hutchinson. Teorie i příklady souvisí s tématy v této učebnici. Závěrečný pracovní list sloužil k urychlení zápisu do sešitu

Place prepositions ( místní předložky ) On Používáme ve spojení: s vesmírnými tělesy ( on Mars ) s medii ( on TV ) na farmě - on the farm POZOR! na vesnici – in the village na venkově – in the country

Place prepositions ( místní předložky) IN Používáme ve spojení: ve státě ( in Spain) ve městě (in London) v budově (in the house) v novinách (in the newspapers)

How many places to live or to work can you think of? Places to livePlaces to work a flata factory

Řešení Places to livePlaces to work a flat a family house a semidetached house a department store a skyscraper a cottage a challey a country house, a castle, a chateau a factory an office a workshop a supermarket school hospital church

Spoj místa se správnými předložkami tv the Earth the radio the Moon space the country Spain the newspaper a city, Tokyo hospital a shop Mars an office

Řešení On on tv, on the Earth, on the radio, on the Moon, on Mars In in the country, in the newspaper,in a city, in Tokyo, in hospital, in a shop, in Spain, in an office, in space

Pracovní list Places to live a flat a family house a semidetached house a department store a skyscraper a cottage a challey a country house, a castle, a chateau Places to work a factory an office a workshop a supermarket school hospital church

Citace Text: vlastní autorské dílo