Projekt : „EU peníze školám“ - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/21.0815.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Essen.
Advertisements

Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuICT ve výuce Příjemce podpory - školaHotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice,
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ.
D EUTSCHE K ÜCHE PhDr. Taťána Tonová. Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy ANOTACE Kód DUMu: VY_32_INOVACE_2.NJ.15 Číslo.
Essen und Trinken VY_32_INOVACE_02-26 Ročník: 9. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Německý jazyk Tematický okruh: Cvičení.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NÁZEV ŠKOLY: GYMNÁZIUM JOSEFA JUNGMANNA, LITOMĚŘICE, Svojsíkova 1, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_7B_17.
Projekt : „EU peníze školám“ - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ.
Projekt : „EU peníze školám“ - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/
Projekt:OP VK Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Název DUMu:NJ7 – 8 Essen, Trinken Autor:Mgr. Tomanová Marie Vzdělávací oblast:Jazyk a.
Projekt : „EU peníze školám“ - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/
Deutsch mit Max II. Lektion 3
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_144_Essen und Trinken - základ Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Vlasta Hackelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_ NJ.8.A_12_was_wir_essen_und_tri nken Datum : Ročník.
Digitální učební materiál Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_4_INOVACE_NEJ12 Název školy SPŠ a.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Vlasta Hackelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_NJ.8.A.18_slovesa_se_zmenou_kmenove_samohlasky Datum:
Projekt : „EU peníze školám“ - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/
Projekt : „EU peníze školám“ - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: NÁZEV:VY_32_INOVACE_ TEMA: ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ RNDr.Ivana Řehková.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Projekt : „EU peníze školám“ - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín Ing. Jitka Ryplová AUTOR: Ing. Jitka Ryplová VY_32_INOVACE_NJ,7_.
Projekt : „EU peníze školám“ - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_4_INOVACE_NEJ29 Název školy SPŠ.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ.
Projekt : „EU peníze školám“ - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaII/2 Sada07 AnotaceJak.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. Martina Coubalová NÁZEV:VY_32_INOVACE_09A_17 Lokale Präpositionen TEMA:Jazyková.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_NJ_4_8.E_HOU_04_TIRAMISU.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_145_Essen und Trinken – rozšiř. Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ.
Unterkunft Im Restaurant Myšlenková mapa Pomocí této metody se žáci zdokonalují v konverzaci na dané téma. Vybraná slovní zásoba je minimem, které je třeba.
Projekt:OP VK Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Název DUMu:NJ5 – 15 – Im Supermarkt Autor:Mgr. Tomanová Marie Vzdělávací oblast:Jazyk.
Projekt : „EU peníze školám“ - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_NJ_3_4_7E_8E_SEI_12_WEIHNACHTSPUNSCH.
Блюдо 3. Anotace: Prezentace může sloužit jako výkladové, opakovací, upevňovací učivo Autor: Mgr. Lenka Kajabová Jazyk: Ruština Očekávaný výstup: rozšíření.
Autor: Ing. Vladimíra Brumková
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUMu:
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Název projektu Zlepšení podmínek vzdělávání na základních školách
rozšíření slovní zásoby
Šablona 32 VY_32_INOVACE_13_16_Jídlo 1..
Název projektu Zlepšení podmínek vzdělávání na základních školách
Vynechávání členu u podstatných jmen
Obst und Gemüse Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu
Název projektu Zlepšení podmínek vzdělávání na základních školách
Násobení čísly 10 a 100 VY_32_Inovace_14TK-1 Mgr
Essen und Trinken VY_22_INOVACE_07_125
Věcné učení Zdravá výživa, zdravé a nezdravé potraviny
Projekt:. Pomoc škole a žákům, registrační číslo projektu CZ /1
Bilden Sie ein Gespräch
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
ČÍSLO PROJEKTU ČÍSLO MATERIÁLU NÁZEV ŠKOLY AUTOR TEMATICKÝ CELEK
Na poli ANOTACE  Pracovní list procvičuje především využití polních plodin. DATUM AUTOR Tereza Skálová JAZYK Čeština OČEKÁVANÝ VÝSTUP  Žáci.
Projekt:. Pomoc škole a žákům, registrační číslo projektu CZ /1
SPEISEN ÜBUNGEN název školy
VY_32_INOVACE_04_16_Moje rodina
Šablona 32 VY_32_INOVACE_05_30_ Převody jednotek obsahu-procvičení.
Šablona 32 VY_32_INOVACE_10_31_ Barvy.
IM RESTAURANT ( k o m i k s )
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Projekt : „EU peníze školám“ - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity : VY_32_ INOVACE_116.NJ.7.A,B Školní rok : 2011 / 2012 Ročník ( třída ), cílová a věková skupina:7. ročník (7.A,B), 2. st., žák let Vzdělávací oblast :jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět : německý jazyk Učivo :Potraviny Anotace (metodický list k použití ve výuce): metodický list slouží k upevnění (popř. rozšíření) slovní zásoby na téma jídlo a pití Očekávaný výstup: žák popíše jednotlivé potraviny, sestaví jídelníček, písemně, gramaticky správně tvoří a obměňuje jednoduché věty a krátké texty, tvoří rozhovory Jazyk:němčina Speciální vzdělávací potřeby:žádné Klíčová slova:jídlo, pití, jídelníček Druh učebního materiálu:prezentace Druh interaktivity:aktivita Stupeň a typ vzdělávání:základní vzdělávání - 2. stupeň ZŠ Celková velikost:108 kB Pilotáž D U M provedena ve výuce dne: Autor a vyučující D U M:Jana Kerumová Základní škola Chodov, Husova 788, okr. Sokolov

Essen und Trinken GEMÜSE Blumenkohl GurkeTomateKohl Zwiebel Kraut Knoblauch Kartoffel Karotte Paprika FLEISCH Rind-fleisch Schwein-fleisch Wurst Rauch-fleisch Bratwurst Hänchen Fisch OBST Erdbeere Banane Pflaume Orange Birne Himbeere Apfel Kirsche Zitrone TRINKEN Mineral-Wasser Milch Kaffee Bier Cola Wein Saft Tee BACKWARE Brot Brötchen Kuchen Hörnchen Krapfen MILCHPRODUKTE Sahne Kakao Butter Jogurt Käse Schlagsahne Milchcocktail Quark/Topfen

Essen und Trinken Was isst er/sie? Was mag er/sie? Was schmeckt ihm/ihr? zum Frühstück zum Pausenbrot zu Mittag essen zu Abend essen Hänchen mit Reis Butter Saft Kuchen Tomatensuppe Kartoffelsalat Honig Brot Apfelstrudel Schnitzel Kakao Schokoriegel Banane Tee Fischfilet mit Kartoffeln Müsli Pasta mit Käseso β e Brötchen Marmelade Orange Mineralwasser Joghurt Milch ThomasKatrin

Speisen oder Getränke, die für die genannten Länder typisch sind. in Italien in Tschechien in Deutschland in Frankreich Essen und Trinken Pasta Pizza Wein Knödel Schnitzel Kartoffeln Bier Bratwurst Bier Hamburger Baguette Käse Wein

Bilde Dialog Im Geschäft Essen und Trinken Guten Tag! Hallo! Was möchtest du? Ich möchte Zucker, Brot und Milch. Bitte! Und was noch? Ein Kilo Äpfel, bitte. Ist das alles? Ja danke. Was macht das zusammen? Sechs Euro, vierzig. Bitte! Danke! Auf Wiedersehen! Tschüs! Guten Tag! Hallo! Was möchtest du? Ich möchte Zucker, Brot und Milch. Bitte! Und was noch? Ein Kilo Äpfel, bitte. Ist das alles? Ja danke. Was macht da zusammen? Sechs Euro, vierzig. Bitte! Danke! Auf Wiedersehen. Tschüs!

Kreuzworträtsel 1.předkrm 2.med 3.malina 4.máslo 5.vajíčko 6.chleba 7.voda 8.maso 9.ovoce 10.polévka 11.šunka 12.připravit Essen und Trinken

Essen und Trinken Kreuzworträtsel 1.předkrm 2.med 3.malina 4.máslo 5.vajíčko 6.chleba 7.voda 8.maso 9.ovoce 10.polévka 11.šunka 12.připravit VORSPEISE 2.HONIG 3.HIMBEERE 4.BUTTER 5.EI 6.BROT 7.WASSER 8.FLEISCH 9.OBST 10.SUPPE 11.SCHINKEN