Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Office 365 Přihlášení a první spuštění cloudového uložiště OneDrive Pavel Broža Otrokovice 2014 Prezentace vznikla pro interní potřeby zaměstnanců školy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Office 365 Přihlášení a první spuštění cloudového uložiště OneDrive Pavel Broža Otrokovice 2014 Prezentace vznikla pro interní potřeby zaměstnanců školy."— Transkript prezentace:

1 Office 365 Přihlášení a první spuštění cloudového uložiště OneDrive Pavel Broža Otrokovice 2014 Prezentace vznikla pro interní potřeby zaměstnanců školy © ZŠ Mánesova Otrokovice, p. o. 2014

2 Adresa portálu a přihlášení −Klepnutím na odkaz Office 365 v učitelském menu školní webové prezentace. - viditelné jen po přihlášení (viz obrázek) nebo −Klepnutím na adresu https://login.microsoftonline.c om/ https://login.microsoftonline.c om/ login do školní sítě@zsotrman.cz manesucitel@zsotrman.cz stejné heslo jako na počítač ve škole

3 První spuštění cloudového uložiště OneDrive Úvodní obrazovka Klepni na svůj on-line disk OneDrive Při prvním spuštění se bude disk teprve tvořit. Trvá to asi 0,5 minuty. Jakmile příprava skončí… Klepnutím se dostaneš do svého on-line disku. Takhle vypadá OneDrive po jeho vytvoření.

4


Stáhnout ppt "Office 365 Přihlášení a první spuštění cloudového uložiště OneDrive Pavel Broža Otrokovice 2014 Prezentace vznikla pro interní potřeby zaměstnanců školy."

Podobné prezentace


Reklamy Google