Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3665 Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_234.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3665 Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_234."— Transkript prezentace:

1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3665 Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_234 Jméno autora:Mgr. Lukáš Židek Třída/ročník:IX. Datum vytvoření:19. 1. 2014

2 Vzdělávací oblast: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblast: PowerPoint seznámení Předmět:Informatika Výstižný popis způsobu využití, případně metodické pokyny: Prezentace PowerPoint. Podpora výkladu vyučujícího. Žáci mají možnost využít při domácím samostudiu. Klíčová slova:PowerPoint, prezentace Druh učebního materiálu:Prezentace Soulad se ŠVP:Je plně v souladu se ŠVP - Strom Rozvíjené klíčové kompetence: Kompetence k učení, kompetence k řešení problému, kompetence komunikativní, kompetence pracovní Odkaz: http://www.hfdata.cz/joom/index.php/inf89/797

3 Microsoft Office PowerPoint Tvorba prezentací

4 MS Office PowerPoint  Prakticky nejpoužívanější program pro vytváření prezentací na světě.  Program PowerPoint je placený.  Prodává se jako součást programů MS Office.  Velké možnosti úprav v oblasti grafických návrhů prezentací, vkládání animací, a přechodů snímků.  Vkládání obrázků, grafů, videí a zvuku.

5 Práce v programu  Základním prvkem prezentačního programu jsou snímky.  Jsou řazeny pod sebou.  Každý snímek představuje část prezentace.  Upravují se samostatně, ale vzájemně na sebe navazují.  Mohou obsahovat text, obrázky, odkazy na videosekvence, nebo zvukový doprovod.

6 Prezentační programy zdarma Open Office - Impress Libre Office - Impress

7 Prezentační programy zdarma Google - Prezentace

8 Zdroje obrázků  http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Impress.png  http://commons.wikimedia.org/wiki/File:OpenOffice.org_Impr ess_Debian_Lenny.png  http://de.wikipedia.org/wiki/LibreOffice#mediaviewer/File:Libr eOffice_Impress_icon_3.3.1_48_px.svg  http://de.wikipedia.org/wiki/LibreOffice#mediaviewer/File:Libr eOffice-3.4-Impress-WithContent-German-Fedora-16.png  Print Screen portfolia tvůrce materiálu


Stáhnout ppt "Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3665 Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_234."

Podobné prezentace


Reklamy Google