Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Gymnázium Vincence Makovského a se sportovními třídami Nové Město na Moravě VY_32_INOVACE_FYZ_RO_08 Digitální učební materiál Sada: Molekulová fyzika a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Gymnázium Vincence Makovského a se sportovními třídami Nové Město na Moravě VY_32_INOVACE_FYZ_RO_08 Digitální učební materiál Sada: Molekulová fyzika a."— Transkript prezentace:

1 Gymnázium Vincence Makovského a se sportovními třídami Nové Město na Moravě VY_32_INOVACE_FYZ_RO_08 Digitální učební materiál Sada: Molekulová fyzika a termika Téma:Práce vykonaná plynem Autor:Mgr. Jan Rosecký Předmět:Fyzika Ročník:2. ročník VG Využití:Prezentace určena k výkladu látky z molekulové fyziky a termiky na gymnáziu. Anotace:Prezentace se skládá z úvodního opakování, vyvození látky k tématu práce vykonaná plynem a závěrečného shrnutí (procvičení učiva). Šedé texty a grafy jsou při výkladu na interaktivní tabuli dopisovány a dokreslovány. Před použitím prezentace je doporučeno je smazat.

2 Molekulová fyzika a termika Práce vykonaná plynem Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě

3 Obr. 1

4

5 Obr. 2Obr. 3

6 Obr. 5 Obr. 4

7

8

9

10 Zdroje Obr. 1 až 5: autor


Stáhnout ppt "Gymnázium Vincence Makovského a se sportovními třídami Nové Město na Moravě VY_32_INOVACE_FYZ_RO_08 Digitální učební materiál Sada: Molekulová fyzika a."

Podobné prezentace


Reklamy Google