Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Skateparky,grafity,bmx !!!A vše kolem toho!!!. BMX-FREESTYLE Historie Pokud chceme psát o historii freestyle BMX, tak pochopitelně nelze vynechat odvětví.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Skateparky,grafity,bmx !!!A vše kolem toho!!!. BMX-FREESTYLE Historie Pokud chceme psát o historii freestyle BMX, tak pochopitelně nelze vynechat odvětví."— Transkript prezentace:

1 Skateparky,grafity,bmx !!!A vše kolem toho!!!

2 BMX-FREESTYLE Historie Pokud chceme psát o historii freestyle BMX, tak pochopitelně nelze vynechat odvětví BMX (Bicycle Moto Cross) jako takové, tedy u nás v Čechách známé převážně jako bikros. Zrod a vznik tohoto sportu sahá až do počátku 70. let a cesty vedou do Kalifornie ve Spojených Státech Amerických. Právě tady začali jezdci napodobovat závodníky motokrosu, jelikož byli příliš malí na řízení motocyklů. Někdejší bikrosové tratě ještě neměly dnešní charakter a úroveň, byli plné nástrah, překážek a nerovností. Takovéto tratě některým jezdcům příliš nevyhovovaly a s postupem času, jak se začala základna jezdců rozrůstat a šířit, především pak ve městech, tak někteří již nepotřebovali ke svým jízdám tyto tratě a zaměřili se spíš nazdolávání městských překážek a nástrah.

3 Fotky BMX

4 BMX kategorie Postupně se freestyle BMX začal rozvětvovat do dalších kategorií a tak dneska jsou po celémsvětě známy disciplíny streetstyle (jízda v parku), dirt jump (hliněné skoky), flatland (krasojízda nebo balet na kole) a vert (jízda v rampě).

5 BMX kola Cena: 4990 Kč

6 Kolo značky GT

7 GT Rám07 GT FS design VidliceGT freestyle design, Hi-Ten BrzdyTektro 907, aluminum U-brake PedályBMX platform design, aluminum body, fixed pins Říditka07 GT dirt/street dual radius bend, Hi-Ten, 7" rise

8 Obchody

9 Grafity


Stáhnout ppt "Skateparky,grafity,bmx !!!A vše kolem toho!!!. BMX-FREESTYLE Historie Pokud chceme psát o historii freestyle BMX, tak pochopitelně nelze vynechat odvětví."

Podobné prezentace


Reklamy Google