Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PROJEKTY Patrik Čermák Příprava a vlastnosti materiálů na bázi sloučenin A 2 V B 3 VI pro termoelektrické aplikace Monika Svědirohová Kybernetické vozítko.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PROJEKTY Patrik Čermák Příprava a vlastnosti materiálů na bázi sloučenin A 2 V B 3 VI pro termoelektrické aplikace Monika Svědirohová Kybernetické vozítko."— Transkript prezentace:

1 PROJEKTY Patrik Čermák Příprava a vlastnosti materiálů na bázi sloučenin A 2 V B 3 VI pro termoelektrické aplikace Monika Svědirohová Kybernetické vozítko

2 Příprava a vlastnosti materiálů na bázi sloučenin A 2 V B 3 VI pro termoelektrické aplikace Termoelektrické (TE) jevy TE materiály TE jevy: 1. Seebeckův, 2. Peltierův, 3. Thomsonův Seebeckův jev:Peltierův jev:

3 Peltierův článek Použití: 1.Chladič 2.TE generátor

4 Aplikace

5 Fotky

6 Kybernetické vozítko Žluťásek - aneb můj první krůček do světa robotiky. Žluťásek pracuje ve třech režimech: 1. Režim dálkového ovládání pomocí Bluetooth 2. Režim je plně automatický ( jakmile najde překážku sám se jí vyhne). 3. Režim je robotická ruka.

7 Konstrukce

8 SPOLUPRÁCE mateřskou střední školou vysokými školami výzkumnými institucemi firmaminikým S:

9 K ČEMU TO JE? Naučíte se spoustu nových věcí. Poznáte své limity. Získáte kontakty. Možnost přednostního přijetí na VŠ, nebo přijetí bez přijímacích zkoušek, či získání stipendia. A stojí to za to…!

10 1 st young scientific summer camp 1 st Czech-American Summer School of Young Scientists

11 Fotky (P. Čermák) http://ty-grik.blog.cz/rubrika/praha-09

12 Video AV ČR, v. v. i. Video prezentace Akademie věd ČR www.avcr.cz

13 Fyzikální klub Příští týden v úterý 22.9. v 8:00 před B330.

14 Adresy a Kontakty SOČ – www.soc.cz www.soc.cz FVTP – www.fvtp.cz www.fvtp.cz AMAVET – www.amavet.cz www.amavet.cz České hlavičky – www.ceskahlava.cz www.ceskahlava.cz Patrik Čermák – patrik.cermak@email.cz patrik.cermak@email.cz Monika Svědirohová – monca-89@seznam.cz monca-89@seznam.czmonca-89@seznam.cz

15 OTÁZKY?!?

16 Děkuji za pozornost „Radost z uvažování a z chápaní je nejkrásnějším darem přírody“ Albert Einstein

17 THE END


Stáhnout ppt "PROJEKTY Patrik Čermák Příprava a vlastnosti materiálů na bázi sloučenin A 2 V B 3 VI pro termoelektrické aplikace Monika Svědirohová Kybernetické vozítko."

Podobné prezentace


Reklamy Google