Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU - 12 - 41 AnotaceSvětadíly a oceány Autor Václav Jirát Jazyk Čeština Očekávaný výstup Ústně je schopen rekapitulovat jednotlivé.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU - 12 - 41 AnotaceSvětadíly a oceány Autor Václav Jirát Jazyk Čeština Očekávaný výstup Ústně je schopen rekapitulovat jednotlivé."— Transkript prezentace:

1 IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU - 12 - 41 AnotaceSvětadíly a oceány Autor Václav Jirát Jazyk Čeština Očekávaný výstup Ústně je schopen rekapitulovat jednotlivé světadíly a podat o nich základní geografické informace Speciální vzdělávací potřeby Ne Klíčová slova Světadíly, oceány Druh učebního materiálu Prezentace Druh interaktivity Aktivita / Výklad / Kombinace Cílová skupina Žák Stupeň a typ vzdělávání Základní vzdělávání – 1. stupeň Typická věková skupina 10-11 let Celková velikost 278 kB – soubor.pptx/ září - 2012

2 Pedagog se řídí pokyny autora v prezentaci. Jednotlivé obrázky je možno ústně komentovat v diskusi se žáky. Žáci řeší zadané otázky a úkoly nejprve samostatně. Poté společně s pedagogem doplní a ověří správné odpovědi a tím procvičí dané téma.

3

4 EVROPA ASIE AFRIKA AMERIKA AUSTRÁLIE ANTARKTIDA Obr. č. 2

5 TICHÝ ATLANTSKÝ INDICKÝ SEVERNÍ LEDOVÝ

6

7

8

9 Obr. č. 1

10 Zdroje obrázků Č. 1 dostupné z : [http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/45/Continentes.png] dne 2. 9. 2012 Č. 2 dostupné z : [http://www.computermedia.cz/obrazy/balicek-obrazu-kontinenty.html] dne 2. 9. 2012


Stáhnout ppt "IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU - 12 - 41 AnotaceSvětadíly a oceány Autor Václav Jirát Jazyk Čeština Očekávaný výstup Ústně je schopen rekapitulovat jednotlivé."

Podobné prezentace


Reklamy Google