Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_471_4TR_CJ Autor: Mgr. Iveta Grocholová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_471_4TR_CJ Autor: Mgr. Iveta Grocholová."— Transkript prezentace:

1 Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_471_4TR_CJ Autor: Mgr. Iveta Grocholová 1

2 Název vzdělávacího materiáluPodmět a přísudek Číslo vzdělávacího materiáluVY_32_INOVACE_471_4TR_CJ Číslo šablonyIII/2 AutorIveta Grocholová, Mgr. Ročník4. dle zařazení v ŠVP Vyučovaný předmět dle ŠVPČeský jazyk TémaPodmět a přísudek Očekávaný výstupŽák chápe shodu přísudku s podmětem Anotace (způsob použití)Inovovaný výukový materiál slouží k seznámení žáků se shodou přísudku s podmětem Datum vytvořeníDuben 2013 Druh výukového materiáluPrezentace v PowerPointu Klíčová slovaVěta jednoduchá, souvětí, podmět, přísudek Rozvíjené klíčové kompetenceKompetence k učení Použitá literatura a zdrojeVlastní CZ.1.07/1.4.00/21.3526 – EU Peníze školám METODICKÝ LIST VÝUKOVÉHO MATERIÁLU 2

3 3 Včera k nám přišlo jaro. Venku zpívali ptáčci a louka hrála všemi barvami. Naše jabloň krásně rozkvétala. Sluníčko svítilo a my jsme se radovali. Maminka okopávala zahrádku. Tatínek opravoval auto a dědeček luštil na zahradě křížovku. Moje sestra si hrála na pískovišti a já jsem jezdil na kole. Které to jsou? Tři.Kolik je v textu vět jednoduchých?

4 4 Včera k nám přišlo jaro. Venku zpívali ptáčci a louka hrála všemi barvami. Naše jabloň krásně rozkvétala. Sluníčko svítilo a my jsme se radovali. Maminka okopávala zahrádku. Tatínek opravoval auto a dědeček luštil na zahradě křížovku. Moje sestra si hrála na pískovišti a já jsem jezdil na kole. Které to jsou? Čtyři.Kolik je v textu souvětí?

5 5 Včera k nám přišlo jaro. Venku zpívali ptáčci a louka hrála všemi barvami. Naše jabloň krásně rozkvétala. Sluníčko svítilo a my jsme se radovali. Maminka okopávala zahrádku. Tatínek opravoval auto a dědeček luštil na zahradě křížovku. Moje sestra si hrála na pískovišti a já jsem jezdil na kole.

6 6 Nejvíce se mu líbila pletená čelenka z kvalitní vlny.

7 7 Nejvíce se ji líbil černobílý film z dávné doby.


Stáhnout ppt "Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_471_4TR_CJ Autor: Mgr. Iveta Grocholová."

Podobné prezentace


Reklamy Google