Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

TÉMA:OPAKOVÁNÍ VYJMENOVANÝCH SLOV B, L, M, P, S, V, Z. Vytvořila: Mgr. Alena Zicháčková VY_32_Inovace/8_470 Datum: 1. 4. 2012.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "TÉMA:OPAKOVÁNÍ VYJMENOVANÝCH SLOV B, L, M, P, S, V, Z. Vytvořila: Mgr. Alena Zicháčková VY_32_Inovace/8_470 Datum: 1. 4. 2012."— Transkript prezentace:

1 TÉMA:OPAKOVÁNÍ VYJMENOVANÝCH SLOV B, L, M, P, S, V, Z. Vytvořila: Mgr. Alena Zicháčková VY_32_Inovace/8_470 Datum: 1. 4. 2012

2 Anotace: Prezentace může sloužit jak k výkladu, procvičování, tak k opakování. Jazyk: Český jazyk Očekávaný výstup: Opakování vyjmenovaných slov B, L, M, P, S, V, Z, význam slov, použití ve větách. Speciální vzdělávací potřeby: Žádné. Klíčová slova: Opakování vyjmenovaných slov B, L, M, P, S, V, Z. Druh učebního materiálu: DUM - prezentace doplněná výkladem. Cílová skupina: Žák. Typická věková skupina: 8 – 9 let (3. ročník)

3 -------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ -------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------ Z PÍSMEN SLOŽ SLOVO A UTVOŘ VĚTU. S ÝR A S Í R A S Y T Ý Í S I T S Y R O V Ý S Í R O V Ý SS

4 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Z PÍSMEN SESTAV CO NEJVÍC VYJMENOVANÝCH SLOV. T O V ÝŽ B I N L Y S E P A T K D R M

5 LYŽE LÍŽE BLÍZKÁ BLÝSKÁ SE LÍSÁ SE LYSÁ Kočka si --------------------------- tlapku. V dálce se -----------------------------. Dědečkova hlava je --------------------------. Dostal jsem nové ---------------------------. Kočka se -------------------------. Vesnice je ------------------------. DO VĚT NAPIŠ SPRÁVNÉ SLOVO.

6 VYJMENOVANÁ SLOVA PO -Z-. POUŽIJ SLOVA VE VĚTÁCH, OBRÁZKY TI NAPOVÍ. Žák -------------------------- únavou. Učíme se rodný --------------------------. Vstávám -------------------------- ráno. Slunce vychází ---------------------------. Jak se ---------------------------------- ta holčička? V botě mě tlačí ---------------------------. V Praze je letiště --------------------------. Azor vyplazuje----------------------------.

7 ZDROJE: OBRÁZKY: ClipArt – MS PowerPoint


Stáhnout ppt "TÉMA:OPAKOVÁNÍ VYJMENOVANÝCH SLOV B, L, M, P, S, V, Z. Vytvořila: Mgr. Alena Zicháčková VY_32_Inovace/8_470 Datum: 1. 4. 2012."

Podobné prezentace


Reklamy Google