Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Křížovka – povolání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Křížovka – povolání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová."— Transkript prezentace:

1 Křížovka – povolání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová

2 Anotace: Materiál obsahuje křížovku k procvičení názvů povolání.
Autor: Mgr. Zuzana Švihlová (Autor) Datum vytvoření: říjen 2012 Jazyk: čeština Vzdělávací oblast: člověk a jeho svět Tematický okruh: lidé kolem nás Očekávaný výstup: Odvodí význam a potřebu různých povolání. Speciální vzdělávací potřeby: žádné Klíčová slova: lidé, povolání Druh učebního materiálu: prezentace Cílová skupina: žák, 1. – 3. ročník Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání – první stupeň – první období Typická věková skupina: let

3 Nakresli, jaké _ _ _ _ _ _ _ _ by jsi chtěl/a jednou dělat
Nakresli, jaké _ _ _ _ _ _ _ _ by jsi chtěl/a jednou dělat (doplň z křížovky) 1. Jezdí na velkém autě a odváží smetí. 2. Čistí komíny. 3. Kontroluje jízdenky ve vlaku. 4. Pracuje v obchodě. 5. Zkrášluje zdi v pokojích. 6. Pracuje se dřevem. 7. Pracuje s vlasy na hlavě. 8. Staví domy.

4 Nakresli, jaké P O V O L Á N Í by jsi chtěl/a jednou dělat
Nakresli, jaké P O V O L Á N Í by jsi chtěl/a jednou dělat (doplň z křížovky) 1. Jezdí na velkém autě a odváží smetí. 2. Čistí komíny. 3. Kontroluje jízdenky ve vlaku. 4. Pracuje v obchodě. 5. Zkrášluje zdi v pokojích. 6. Pracuje se dřevem. 7. Pracuje s vlasy na hlavě. 8. Staví domy. P O E L Á Ř K M I N Í R Ů V D Č A T U H Z


Stáhnout ppt "Křížovka – povolání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová."

Podobné prezentace


Reklamy Google