Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju."— Transkript prezentace:

1 Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju mnoho pracovních úspěchů a hodné studenty, se kterými se Vám bude dobře pracovat. Váš student …

2 Vážená paní referentko,
chtěla bych Vás požádat o přerušení studia na jeden akademický rok. Důvodem jsou mé zdravotní problémy. Zároveň bych se potřebovala zeptat, co vše je nutné udělat v případě přerušení studia. Napište mi, prosím, kdy bych se mohla u Vás zastavit osobně a vše vyřídit. Děkuji …

3 Vážená paní magistro, - chtěla bych se předem omluvit z účasti na příštím cvičení (15.11.), jsem objednána k lékaři a nemohu přijít. Děkuji … - ráda bych omluvila svou neúčast na příštím cvičení. Příští týden nebudu v Praze, ale vše si doplním.


Stáhnout ppt "Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju."

Podobné prezentace


Reklamy Google