Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tma se ztrácí Tma se ztrácí, svítání je blíž, Sen s červánky mizí v dálavách, Se svítáním probouzí se tony nacházíš, Novou písní den naladíš. R: Píseň.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tma se ztrácí Tma se ztrácí, svítání je blíž, Sen s červánky mizí v dálavách, Se svítáním probouzí se tony nacházíš, Novou písní den naladíš. R: Píseň."— Transkript prezentace:

1 Tma se ztrácí Tma se ztrácí, svítání je blíž, Sen s červánky mizí v dálavách, Se svítáním probouzí se tony nacházíš, Novou písní den naladíš. R: Píseň chvály zní, letí v širou dál, Její tóny k Bohu zaletí, Modlitba, jak ranní vánek duši pohladí, Tvůrce ruku podá ti.

2 První paprsek ozářil tvář, Kapka rosy zkrápí něžný květ, Okouzlen tou krásou, Boží lásku poznávám, Na kolenou tiše vyznávám. R: Píseň chvály zní, letí v širou dál, Její tóny k Bohu zaletí, Modlitba, jak ranní vánek duši pohladí, Tvůrce ruku podá ti.

3 První paprsek ozářil tvář, Kapka rosy zkrápí něžný květ, Okouzlen tou krásou, Boží lásku poznávám, Na kolenou tiše vyznávám. R: Píseň chvály zní, letí v širou dál, Její tóny k Bohu zaletí, Modlitba, jak ranní vánek duši pohladí, Tvůrce ruku podá ti.

4 Zlaté slunce září obzorem, Kdopak ví, jak dlouho bude hřát? Ve svých dlaních ukryj nás před žáru přívalem, S námi buď, když vše zahalí mrak. R: Píseň chvály zní, letí v širou dál, Její tóny k Bohu zaletí, Modlitba, jak ranní vánek duši pohladí, Tvůrce ruku podá ti.


Stáhnout ppt "Tma se ztrácí Tma se ztrácí, svítání je blíž, Sen s červánky mizí v dálavách, Se svítáním probouzí se tony nacházíš, Novou písní den naladíš. R: Píseň."

Podobné prezentace


Reklamy Google