Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Přijďte pracovat na své budoucnosti již nyní! VIII. workshop profesního poradenství pro neslyšící v rámci projektu OPPA „Zvládneme to sami!“ PENÍZE A BANKY.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Přijďte pracovat na své budoucnosti již nyní! VIII. workshop profesního poradenství pro neslyšící v rámci projektu OPPA „Zvládneme to sami!“ PENÍZE A BANKY."— Transkript prezentace:

1 Přijďte pracovat na své budoucnosti již nyní! VIII. workshop profesního poradenství pro neslyšící v rámci projektu OPPA „Zvládneme to sami!“ PENÍZE A BANKY 12. 3. 2013 Lektoři: Ing. Miroslav Škvára (e-mail: info@skvara.cz) Barbora Herzánová (e-mail: barbora.herzanova@gmail.com)

2 Přijďte pracovat na své budoucnosti již nyní! Úkol: Nabídka studentských účtů osmi bank Banka a název produktu určeného pro studenty: 1.Česká spořitelna – Osobní účet České spořitelny StudentOsobní účet České spořitelny Student 2.Československá obchodní banka – ČSOB Studentské kontoČSOB Studentské konto 3.GE Money Bank – účet Genius Studentúčet Genius Student 4.Komerční banka – Konto G2.2Konto G2.2 5.Oberbank AG– Oberbank StartKontoOberbank StartKonto 6.Raiffeisenbank – Studentský účetStudentský účet 7.UniCredit Bank – Studentské KontoStudentské Konto 8.Volksbank CZ – FREE kontoFREE konto

3 Přijďte pracovat na své budoucnosti již nyní! Úkol: Vyhodnoťte 3 nabídky Název banky a produktuvýhodynevýhody


Stáhnout ppt "Přijďte pracovat na své budoucnosti již nyní! VIII. workshop profesního poradenství pro neslyšící v rámci projektu OPPA „Zvládneme to sami!“ PENÍZE A BANKY."

Podobné prezentace


Reklamy Google