Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Své víry základ založím na samém Kristu Ježíši. Jen s ním se mohu odvážit před Boží právo postavit. Ve skále, Kristu, zakládám a jiný základ podobá.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Své víry základ založím na samém Kristu Ježíši. Jen s ním se mohu odvážit před Boží právo postavit. Ve skále, Kristu, zakládám a jiný základ podobá."— Transkript prezentace:

1 1. Své víry základ založím na samém Kristu Ježíši. Jen s ním se mohu odvážit před Boží právo postavit. Ve skále, Kristu, zakládám a jiný základ podobá se nebezpečným písčinám.

2 2. On zůstává mou nadějí, když na tvář stíny padají. Když déšť se žene s vichřicí a hrozí příval pěnící. Ve skále, Kristu, zakládám a jiný základ podobá se nebezpečným písčinám.

3 3. Když v záplavě vše troskotá, zde stojí skála života. Svou drahou krví zpečetil, že splní vše, co zaslíbil. Ve skále, Kristu, zakládám a jiný základ podobá se nebezpečným písčinám.

4 4. Kéž on je moje spasení, až zazní k soudu troubení. Jen s ním se mohu odvážit před Boží právo postavit. Ve skále, Kristu, zakládám a jiný základ podobá se nebezpečným písčinám.


Stáhnout ppt "1. Své víry základ založím na samém Kristu Ježíši. Jen s ním se mohu odvážit před Boží právo postavit. Ve skále, Kristu, zakládám a jiný základ podobá."

Podobné prezentace


Reklamy Google