Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2769 Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2769 Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:"— Transkript prezentace:

1 Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2769 Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a: Mgr. Jana Presová Ověřil/a: Mgr. Jana Presová

2 Název výukového materiálu: Vyváříme www stránky Vzdělávací obor: výpočetní technika Tematický okruh: tvorba jednoduché webové stránky Téma: I. Procvičování – vytvoření jednoduché www stránky Stručná anotace: Prezentace sloužící k zopakování základních tagů při vytváření jednoduché webové stránky v poznámkovém bloku, opakujeme s ní základní strukturu webové stránky a jazyk html.

3 v poznámkovém bloku napiš následující text jednotlivé věty v umísti vždy na nový řádek text ulož pod názvem ukol1.htm pozn.: na místě, kam uložíš tento úkol, se objeví webový soubor, při jeho otevření se spustí internetový prohlížeč

4 moje první webová stránka Toto je text, který uvidím na www stránce. Nic jiného tam nebude! P.S. po spuštění www souboru bude ale vše na jednom řádku!!!

5 v poznámkovém bloku si otevři ukol1.htm na konec každé věty v připiš tag text ulož pod názvem ukol1_1.htm po uložení se podívej na výsledek v čem se to liší od původního ukol1.htm? znovu si otevři ukol1_1.htm a do jako novou větu napiš, v čem je tento výsledek jiný


Stáhnout ppt "Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2769 Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:"

Podobné prezentace


Reklamy Google