Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

WEB-HOME Ovládání topení pomocí počítače přes internet nebo mobilním telefonem S použitím WEBHOME™ mohou vaši zákazníci snadněji sledovat, měnit a předem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "WEB-HOME Ovládání topení pomocí počítače přes internet nebo mobilním telefonem S použitím WEBHOME™ mohou vaši zákazníci snadněji sledovat, měnit a předem."— Transkript prezentace:

1 WEB-HOME Ovládání topení pomocí počítače přes internet nebo mobilním telefonem S použitím WEBHOME™ mohou vaši zákazníci snadněji sledovat, měnit a předem nastavovat teplotu ve svém apartmánu tak, že se prostřednictvím PC, nebo mobilního telefonu připojí k osobní stránce WEBHOME™ na internetu. To znamená, že si vaši zákazníci budou moci plně vychutnat svůj víkendový pobyt. Vždy, když přijedou na víkend, bude je čekat teplá voda a příjemná teplota interiéru.

2 Monitoring… Pomocí internetu lze monitorovat běh systému a provádět vzdálenou správu topení v apartmánu. To vše v pohodlí vašeho domu či kanceláře.

3 1x vstup = teplota nebo zabezpečovačka WEBHOME a podlahové vytápění V základu umí: 1x relé devireg 550

4 WEBHOME umí mnohem více pomocí přídavného modul Přídavný modul - I/O Extender TM Lze připojit až 5 přídavných modulů.

5 WEBHOME a Extender TM...ovládat spotřebiče v domě, garáži......vyhřívání bazénu, spuštění filtrace... … nastavení zavlažování na měsíce dopředu.... Pomocí web-home lze... … ohřívat vodu v nastavené dny...

6 WEB-HOME WEB-HOME je: - ovládání topení přes internet pomocí počítače nebo mobilního telefonu - ovládání dalších spotřebičů (bojler, zavlažování, světla...)‏ - naprostá kontrola nad topením - vzdálené ovládání z pohodlí domu


Stáhnout ppt "WEB-HOME Ovládání topení pomocí počítače přes internet nebo mobilním telefonem S použitím WEBHOME™ mohou vaši zákazníci snadněji sledovat, měnit a předem."

Podobné prezentace


Reklamy Google