Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející."— Transkript prezentace:

1 Simon, Štancl, Vajdl, Valenta

2  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející komplexní správu a dohled nad firemními PDA, který již získal ocenění IT produkt 2009. Umožňuje např. customizaci PDA, nejčastěji omezení aplikací (hry, internet) nesouvisejících s pracovním užitím PDA.  Firmy jej využívají ke snížení a zprůhlednění nákladů na správu PDA, k vylepšení své cash flow ad. mControl také minimalizuje prostoje při servisu, výměnách a opravách PDA a poskytuje výrazně vyšší kvalitu technické podpory pro pracovníky v terénu.

3  Produkt mControl zahrnuje následující služby:  Customizaci - přednastavení PDA dle požadavků zadavatele,  Verifikaci - automatická kontrola nastavení,  Vzdálená správa PDA  Outsourcing PDA - pronájem PDA, jejich evidence, vedení rezervního skladu atd.

4 Customizace:  je automatické přednastavení PDA do stavu, ve kterém ho budou používat pracovníci v terénu, dle zadání společnosti zadavatele. Může jít o přidání aplikací či omezení funkcí PDA, jako jsou hry, instalace nežádoucího sw, zamezení manipulace s datem a časem, předkonfiguraci PDA pro připojení do VPN, e-mailu, či nastavení úrovně zabezpečení PDA apod. Verifikace:  je periodické ověřování, zda je PDA ve stavu dle specifikace zadavatele. Pokud customizační software zjistí, že na PDA došlo ke změnám v konfiguraci, jsou tato nastavení automaticky obnovena.

5 Vzdálená správa:  je dohled pracovníků technické podpory nad PDA zadavatele. Provádí se vzdáleně připojením na PDA pomocí tzv. vzdálené plochy, k tomu je vyžadováno připojení PDA do sítě Internet, buď prostřednictvím GPRS, WiFi, anebo připojením ke stolnímu počítači přes ActiveSync s přístupem do Internetu. Tak je možné provádět servisní zásahy, analyzovat a řešit problémy na PDA. Outsourcing PDA:  je forma pronájmu PDA firmou Sunnysoft svým zákazníkům, namísto jejich koupě. Vyškolený tým techniků tato PDA, v rámci služby mControl spravuje, provádí jejich servis, konfiguruje nastavení, či pomocí vzdálené plochy provádí servisní zásahy. Součástí služby je vedení evidence a skladu PDA, včetně záložní rezervy pro případ ztráty, odcizení či poškození PDA, to vše s garantovanou reakční dobou. Softwarové a konzultační služby:  je poradenství k souvisejícímu technickému zabezpečení potřeb mobilních pracovníků, např. mobilnímu emailu, VPN, zálohování a bezpečnosti, a vývoj a úpravy softwaru na zakázku.

6 Ekonomické:  snížení a zprůhlednění nákladů na správu PDA  vylepšení cash flow pomocí pronájmu nebo leasingu namísto koupě mnoha zařízení  snížení mzdových nákladů na pracovníky v IT infrastruktuře Provozní:  minimalizace prostojů při výměnách a opravách PDA  zefektivnění technické podpory svých pracovníků v terénu a zlepšení její dostupnosti Kontrolní:  dohled nad zařízeními a pracovníky využívající PDA  kontrola používání PDA pracovníky

7  Děkujeme za pozornost


Stáhnout ppt "Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející."

Podobné prezentace


Reklamy Google